sábado, 25 de enero de 2020

LA PRÈVIA JORNADA 16 #LigaEba. DESTACATS: QUART vs IGUALADA i MATARÓ vs CORNELLÀ



LIGA EBA 
CONFERÈCIA C
TEMPORADA 2019-2020

LA PRÈVIA

JORNADA  16.
25 i 26 GENER de 2.020.

Grup C-A.

Partit de la Jornada :   QUART vs IGUALADA



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17:45
Ramón Aldrofeu
MCNTEAM SESE

FLANIGAN CALVIA



Diss
18:00
Pavelló Esportiu
C.B MARTORELL

OPEN SPORTS ARENYS BASQUET



Diss.
18:15
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ

MONBUS C.B. IGUALADA


Diss.
20:00
Prat Gran Escaldes
B.C.MORABANC ANDORRA VIVAN

TENEA C.B ESPARREGUERA


Diss.
20:15
Castell d’en Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC
F.C. MARTINENC BASQUET


Diu.
13:00
Cdm Siglo XXI
PATRIA HISPANIA SEGUROS ALMOZARA

MATARÓ PARC BOET



Diu.
18:15
Ls Plana
MARISTES ADEMAR

OPEL ZAVISA
 ALFINDÉN C.B




  • El partit de la jornada a Quart, on l’equip local, tercer, (11-4), rebrà la visita del segon classificat Igualada (13-2), els gironins buscaran una victòria que els apropi al segon lloc i poder superar l’average +11 pels visitants, per la seva part els de l’Anoia amb l’objectiu de seguir d’aprop al líder Vic (14-1), que rebrà al quart classificat Martinenc (11-4), en un partit on es podrà mesurar la capacitat dels del Guinardó, autentica sorpresa de la competició, l’average es favorable als d’Osona +4.
  • Quatre equips comparteixen l’ultima plaça de Play Out, amb el balanç de (5-10) i son Calvià, Ademar, Andorra i Alfinden, destaca un duel directe a Badalona entre Maristes i l’equip aragonés, els de les Illes visitaran al cinquè classificat Sese (10-5), a una victòria del tercer classificat i finalment els del Principat rebran l’Esparreguera, els d’Oscar Navarro son a una victòria d’aquest grup (6-9).
  • El Martorell, sisè, (8-7) i que es vol apropar a la part alta rebrà a l’Arenys els del Maresme (6-9), volen augmentar distàncies amb la part baixa.
  • Finalment en un duel directe per evitar el descens directe l’Almozara, últim, rebrà al Boet, penúltim, ambdós amb el balanç de (3-12).


Grup C-B.

  • Partit de la Jornada : MATARÓ vs CORNELLÀ
  • .
.
DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18:00
Joana Ballart
C.B. VALLS NUTRION

70&80 AMERICAN DINNERN
C.B. SALOU IBERSOL


Diss
18:30
Miralbueno
ANAGAN SEGUROS OLIVAR

JAC SANTS



Diss.
19:00
El Serrallo
IBERSOL C.B.
TARRAGONA

BBA CASTELLDEFELS



Diss.
20:00
Centre Esportiu Mundet
CAMPING BIANYA
ROSER

OIC PENTA
U.B. SANT ADRIA



Diss.
20:00
Plana Lledó
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET

AE BADALONÉS




Diu.
12:30
Toni Servera
PALMA AIR
EUROPA

BARBERÀ TEAM VALUES



Diu.
18:00
Josep Mora
U.E.MATARO GERMANS HOMS
C.B. CORNELLÁ



  • El partit de la jornada al Josep Mora on el Mataró, sisè, (9-6),  dues derrotes consecutives l’han allunyat de la part alta i rebrà la visita del Cornellà, segon (11-4), en que sis victòries el situen a una sola victòria del liderat, que ostenta el Cbt (12-3), els de Tarragona tot i alguns altibaixos mantenen la seva privilegiada posició i rebràn al Castelldefels, setè, (9-6), amb l’objectiu de seguir apropan-se a la part alta.
  • L’Ubsa i el Mollet, tercer i quart, respectivament, amb un balanç de (10-5) a una victòria del segon lloc estaran atents al resultat de Mataró, els de Sant Adrià, visitaran al Roser, penúltim, (3-12) i per la seva part els del Vallès, rebran a un Badalonés, que es, vuité (9-6), a una sola victòria dels dos primers.
  • A les Illes enfrontament directe de la part baixa entre el Palma, dotze, (3-12) i el Barbera cuer, (2-13), separats per tant per una sola victòria i amb un average pels del Vallès de +12,m per tant en cas de victòria visitant els de Can Serra sortirien del descens directe
  • Al Joana Ballart derbi de les terres tarragonines entre el Valls, novè, (8-7) i el Salou, cinquens (9-6), separats per una sola victòria i amb un average pels de la Costa Daurada de +19.
  • Finalment a Miralbueno l’Olivar, onzè, (4-11) a una victòria del Plau Out, rebrà al Jac, el de Sants son en el lloc desè, (6-9).

No hay comentarios:

Publicar un comentario