martes, 20 de enero de 2015

BASQUET LLIGA EBA. COLLBLANC LIDER I SANT NICOLAU SEGON EN SOLITARI

RESULTATS LLIGA EBA JORNADA 11.

B.C.  MARTORELL SOLIVIN, 69 -  EL OLIVAR DE ZARAGOZA, 75.
Amb aquesta derrota els locals es queden a la darrera plaça de la taula classificatòria, que fins ara compartien amb el Castelldefels. El domini de l’equip aragonès fou total fins arribar al descans, amb un marcador de 29-44. A la represa tot i la reacció del Martorell amb parcials de 23-19 i 17-12 nou fou suficient per evitar que el triomf marxés cap a Zaragoza. Destacats per part local López amb 21 punts i 28 de valoració i Morales 17 i 22, per part visitant Martí 15 i  16 i sobretot  un excel·lent Sergi Garcia 28 i 37, màxim anotador i MVP de la jornada.

ISPORTS  SALT, 66 - QUESO MILNER ARENYS BÀSQUET, 60.
Important victòria gironina, després d’una ratxa molt negativa, que els permet sortir del darrers llocs davant del conjunt del Maresme que venia disposat a buscar un triomf, que el consolidés a la zona tranquil·la. El partit va estar ple d’alternatives ja que si al descans els locals dominaven amb un marge d’onze punts, a la represa la reacció de l’Arenys amb tercer quart amb resultat de 9-20, va portar la igualtat al marcador, que no es va decidir fins als darrers minuts on sis punts consecutius de Torrents, varen trencar l’empat a 60. Destacats per part local Torrent amb 20 punts i 12 de valoració i Pascua 14 i 14 i per part visitant Cabrera 18 i 27.

C.B. CORNELLÀ, 56- ARACENA-AEC COLLBLANC, 72.
Al Parc Esportiu del Llobregat, domini en tot moment del líder, que al descans ja dominava 32-41, davant d’un lluitador Cornellà, que en cap moment va poder frenar al Collblanc, que de mica en mica va anar eixamplant el marcador fins al 56-72. Destacats per part local Arqués 16 punts i 26 de valoració i per part visitant Andrés 23 i 23.

C.B. CASTELLDEFELS, 79 – JAC SANTS, 68.
Sorpresa ja que un dels equips que compartia el darrer lloc, Castelldefels, va superar al Jac Sants, que d’aquesta manera perd la segona plaça que compartia amb Sant Nicolau i deixa als sabadellencs, en solitari aquesta plaça. Els locals es van imposar al primer quart amb un 14-10, quatre punts de diferència que es mantenien al descans, 35-31; a la represa, l’esperada reacció dels barcelonins no es va produir,  i així els dos parcials de 18-14 i 26-23 van donar la victòria als locals que deixen el darrer lloc. Destacats per part local Torres amb 21 punts i 22 de valoració i Olmedo 17 i 14 i per part visitant Marco 18 i 20 i Pagés 13 i 13.

A Barris Nord important victòria dels gironins que se situen a dos partits del segon lloc i que tot i que al descans perdien de dos punts, 36-34; a la represa amb una gran defensa van aconseguir un parcial de 6-19, que els posava per davant en el marcador, avantatge que van consolidar amb el darrer parcial, 18-21. Destacats per part local López amb 12 punts i 14 de valoració i per part visitant Masllorens 16 i 21 i Montiel 12 i 13.

SABADELL SANT NICOLAU, 70 – MORABANC ANDORRA, 66.
Els sabadellencs buscaven una victòria que els consolidés a la segona plaça, mentre que els visitants volien apropar-se a la part alta. El partit fou molt disputat i amb molt bon joc per part dels dos equips, al primer minut però es va produir un fet que podria haver canviat el devenir del partit com fou la lesió del capità local Xavi Costa, tot i el contratemps els col·legials es varen sobreposar i varen arribar al descans amb un còmode avantatge 35-23. A la represa però el joc visitant va millorar molt i en els darrers moments del partit els locals, potser varen trobar a faltar el capità, tot i això, la reacció andorrana en cap moment va fer perillar la victòria vallessana. Destacats per part local Espuña amb 18 punts i 16 de valoració i Angelats 17 i 18, per part visitant va brillar amb llum pròpia per sobre dels demés Colom 26 i 35.

C.B. L’HOSPITALET, 62 – CB. SANTFELIUENC, 48.
Els riberencs de la mà d’Edgar Sanepifanio, que ha agafat el relleu de Diaz Morera van superar amb relativa comoditat al Sanfeliuenc. Al descans l’Hospi ja dominava 29-22 i a la represa amb un tercer quart molt sacrificat en defensa 20-6, pràcticament van resoldre el partit; només una petita reacció visitant al darrer quart va deixar la diferència en 14 punts. Destacats per part local Sanepifanio amb 17 punts i 11 de valoració i Bayo 12 i 19, per part visitant Guirao 15 i 12.

MVP  i  MÀXIM ANOTADOR de la jornada  amb 34 de valoració i 28 punts per Sergi García (El Olivar), 30 minuts en pista  1/2 en tir de dos 50%, 5/6 en triples 83% i  11/12 en tirs lliures un 92%; 5 rebots, 3 assistències i 8 faltes rebudes.