martes, 6 de enero de 2015

CRÒNICA D'UNA FINAL AMB TITTOL PEL @AEBoetMataro

LA REGAL COPA FEDERACIO PEL BOET MATARÓ.

Després de les semifinals del dissabte on els dos equips del Maresme, El Masnou i Boet Mataró, varen superar, no sense dificultats, als seus oponents amb resultats molt ajustats. Un d’ells, el que va enfrontar al Masnou i Castellbisbal, es va resoldre amb un triple al darrer segon. Va arribar el dia de la gran final, on es varen trobar els dos equips que encapçalen el grup 1 de Copa Catalunya.

El precedent més immediat era el darrer partit abans de Nadal, disputat al Masnou, on els locals en un partit molt ajustat es varen imposar al Boet.
El partit es presentava amb l’oportunitat pels d’Alberto Peña, d’inscriure el seu nom per primera vegada en aquest prestigiós torneig, ja que després de superar en semifinals al líder del Grup 2, els Lluisos de Gracia, es trobaven al líder del seu grup, El Masnou, rival conegut. Així doncs, ja sabien de la dificultat de l’enfrontament i varen sortir decidits des del xiulet inicial en fer valer les seves virtuts i amb un  parcial de 18-7, deixaren als de Masnou sense poder de reacció. Tot i així, les diferències es varen estabilitzar i arribàrem al descans amb un 31-23, que deixava clar el domini dels “taronja”; a la represa el bon joc local va fer que l’esperada reacció visitants no es produís i acabaren el tercer quart amb 11 punys d’avantatge. En el darrer quart tot i la reacció visitant, els de Mataró, no es varen deixar sorprendre i finalment l’electrònic del Eusebi Millán va assenyalar un definitiu 63-57 que va desfermar l’alegria de l’afecció i jugadors locals.
Important victòria del Boet Mataró, que el deixa en disposició d’afrontar la segona part de campionat, aspirant a tot.