martes, 27 de enero de 2015

LLIGA EBA JORNADA 12. DERROTA de COLLBLANC que segueix lider, segon lloc per ST.NICOLAU, HOSPI I JAC

RESULTATS LLIGA EBA JORNADA 12.

Ensopegades importants del líder Collblanc, que deixa de ser invicte, com a local davant Castelldefels; del Sant Nicolau, segon classificat, a Quart; i victòries de Jac vs Pardinyes i de l’Hospitalet a Andorra amb pròrroga, que ara comparteixen el segon lloc. Reacció del Cornellà a Arenys i en els duels de la zona baixa Martorell i el Olivar superen Santfeliuenc i Salt.

B.C.  MARTORELL SOLIVIN, 84 – C.B. SANTFELIUENC, 78.
Partit important el disputat al Pavelló Esportiu Municipal, era l’ocasió pels locals de sortir del darrer lloc i gràcies a la victòria sobre un rival directe aconseguiren igualar-lo a la taula classificatòria. Fou un partit disputat de poder a poder, amb avantatges visitants des d’un bon principi arribant al descans amb 36-47, semblava que una vegada més al Martorell se li resistia la victòria com a local però un perfecte tercer quart tant en defensa com en atac els hi va permetre, amb un parcial, de 22-8 posar-se per davant,  avantatge que ja varen mantenir fins a la fi del partit. Tot i tenir el Santfeliuenc la possibilitat de forçar la pròrroga amb un marcador de 81-78, no va ser possible i el triomf fou pels locals. Destacats per part local Molina 34 punts i 30 de valoració, molt inspirat contra el seu ex-equip i Balboa 11 i 27, per part visitant un encertat Farfan 29 i 40 i Guirao 18 i 19.

MORABANC ANDORRA, 83 - C.B. L’HOSPITALET, 89.
Partit mol disputat al principat on els locals després l’ensopegada a Sabadell, rebien la visita d’un altre dels equips capdavanters com L’Hospi, que va mostrar la seva condició i va dominar el partit fins al descans 36-44. A la represa però els andorrans varen reaccionar i aconseguiren arribar a la fi dels temps reglamentari amb empat a 74. En el temps addicional els visitants, capitanejats per un incommensurable Díaz Morera, varen mostrar una total superioritat i es varen emportar el partit gràcies al parcial de 9-15. Destacats per part local Lliteres 15 punts i 13 de valoració i Colom 13 i 19, per part visitant San Epifanio 19 i 17 i Díaz Morera 32 i 42.

C.B. QUART PISCINES SANT FELIU, 82 – SABADELL SANT NICOLAU, 73.
Partit important entre dos coneguts, ja que aquesta mateixa temporada ja s’havien enfrontat a la Lliga Catalana, els de Sabadell, buscaven el triomf per situar-se a una victòria del Líder i els gironins apropar-se als llocs de privilegi fent valer el factor pista. Una vegada més els locals van superar al Sant Nicolau, que sens dubte ha notat les baixes de Maki i Costa. Després d’uns primers minuts igualats el segon i tercer parcial  21-16 i 21-15, van marcar la tendència del partit, que ja nova permetre la reacció visitant, tot i tenir opcions fins als darrers instants. Aquest resultat deixa als de Sabadell compartint el segon lloc i sense haver pogut aprofitar l’ensopegada del líder; i alhora el Quart se situa a una victòria del segon lloc.  Destacats per part local Masllorens 19 punts i 23 de valoració i Montiel 17 i 16 i per part visitant Espuña 24 i 23.

JAC SANTS, 79 - FLOR DE VIMBODI PARDINYES-LLEIDA, 73.
Després de la sorprenent ensopegada de la setmana passada, el Jac ha tornat al camí de les victòries i ha aprofitat les ensopegades dels dos primers classificats i torna a compartir el segon lloc. Els lleidatans per la seva part continuen amb cinc victòries, amb dues sobre els darrer llocs. El partit va ser igualat i molt disputat així després d’un quart per cada equip 18-15 i 25-28, l’electrònic de l’Espanya Industrial reflexava al descans empat a 43 punts, a la represa els locals van intensificar el seu domini i amb parcials de 15-10 i 21-20, es van endur el partit, tot i les queixes visitants. Destacats Marcé 13 punts i 23 de valoració i Chica 17 i 19 i per part visitant Domingo 21 i 21 i López 15 i 14.

ARACENA-AEC COLLBLANC, 76 – C.B. CASTELLDELS, 78.
A la dotzena jornada s’ha produït la primera ensopegada del líder i com a local, davant del Castelldefels, que si la setmana passada ja varen ser la sorpresa de la jornada superant al Jac, aquesta setmana es varen imposar ni més ni menys que al líder invicte, que de totes maneres seguirà ocupant aquest lloc. Els visitants varen sortir forts i ja es varen imposar al primer quart per 20-24, de totes maneres Collblanc va reaccionar i es va arribar al descans amb 40-36. A la represa els locals no pogueren reaccionar com ho feren en altres jornades i els parcials de 17-20 i 19-22 varen permetre al Castelldefels sumar la segona victòria consecutiva i sortit dels darrers llocs. Destacats per part local Andrés 23 punts i 20 de valoració i López 13 i 12 i per part visitant Moses 11 i 15 i Torres 10 i 13.

QUESO MILNER ARENYS BÀSAQUET, 79 -  CB. CORNELLÀ, 89.
Important victòria del Cornellà que li permet allunyar-se de la zona compromesa de la taula classificatòria i situar-se a una sol partit dels maresmencs. Els dos primers quarts varen ser molt igualats i als descans l’electrònic de Font de Les Creus assenyalava un mínim avantatge visitant 37-39, però a la represa un Cornellà molt superior 16-29 pràcticament va sentenciar el partit amb un avantatge de +15, que tot i el darrer quart per els locals 26-21, ja va ser insuficient per donar la volta al partit. Destacats per part local Cabrera 13 punts i 19 de valoració i Costa 10 i 14.

EL OLIVAR ZARAGOZA, 83- ISPORTS  SALT, 69.
Al Miralbueno de Zaragoza, els gironins no van poder repetir la victòria de la setmana passada  i continuen a la zona compromesa de la taula classificatòria, havent perdut l’oportunitat d’atrapar als aragonesos. Al descans l’avantatge dels locals ja era de deu punts 44-34 i tot i el petit miratge del tercer quart 14-15, els locals encara van ampliar el marcador  fins al final de 83-69. Destacats per part local García 27 punts i 28 de valoració i Lagasa 12 i 12, per part local Nadal 13 i 10 i Bartrolí 8 i 17.

MVP de la jornada Diaz Morera (L’Hospitalet)  42 de valoració,  amb 34 minuts en pista  12/16 en tir de dos 75%; ¼ en tir de tres 25%; 5/5 en tirs lliures 100%; 2 rebots; 1 assistència i 6 faltes rebudes.

MAXIM ANOTADOR de la jornada Lluis Molina (Castelldefels) 34 punts, amb 38 minuts en pista  10/14 en tir de dos 71%;  2/8 en tir de tres 25%;  8/13 en tirs lliures 62%; 4 rebots;  3 assistènces i 8 faltes rebudes.