domingo, 25 de enero de 2015

L'ENTREVISTA TONI MANYOSES (Club Bàsquet Artés)


                                             L'ENTREVISTA



En aquest espai de l’ENTREVISTA, el nostre tercer convidat és en TONI MANYOSAS RAMÍREZ, entrenador del CLUB BÀSQUET ARTÉS, que en tot moment ha mostrat una total col·laboració i tot han estat facilitats a la nostra petició. Ens vàrem posar en contacte amb ell el passat diumenge, l’endemà de jugar a Masnou amb líder,  va acceptar ràpidament i va constar les nostres preguntes.
Format com a entrenador a l'escola Joviat on va entrenar a diferents equips durant molts anys, posteriorment va estar tres anys a la Unió Manresana, dos anys a la Juventut Esportiva de Terrassa, per tornar a Manresa dues temporades a la Salle i actualment és el primer any amb el seu actual club.

Ara que ja tenim una modesta semblança, de qui es el nostre convidat, passarem a les preguntes.
1. Objectius del Club Bàsquet Artés?

Els objectius principals com a club són fomentar l'esport i en especial el bàsquet al poble. Des de fa temps s'està treballant molt seriosament amb el bàsquet base tan amb els equips femenins com masculins, i cada vegada hi ha més  nombre d’equips. Artés és un poble on es viu molt el bàsquet, i d'aquí que gairebé cada cap de setmana el pavelló estigui ple a vessar donant suport als diferents equips del club.

2.  Després de una  primera part de campionat,  molt bona, com afronteu la segona part, a quina zona de la classificació us veieu lluitant a final de temporada?

A dia d'avui, és molt complicat poder pronosticar la nostra posició a la classificació a final de temporada ja que dependrà de molts factors. Nosaltres actualment ens plantegem els partits setmana a setmana i sempre amb objectius a curt termini. Ens agrada tenir mentalitat ambiciosa i volem mirar cap a dalt. No obstant, hem d'estar preparats per a tot. El nostre treball setmanal és òptim i mirarem de mantenir-lo esperant que això ens ajudi a poder competir tots els partits.

3. La competició és tan igualada com sembla?

Sí, és un grup molt igualat on tots els equips tenen moltíssima qualitat. Durant aquesta primera volta s'ha vist que tothom  pot posar dificultats a tothom. Això fa que sigui una lliga molt dura, cada setmana s'ha d'estar al 100% per poder competir. Per altra banda, això propícia que sigui una lliga molt atractiva i divertida. Crec que ens espera a tots una segona volta trepidant.

4. Existeix molta rivalitat amb l’altre equip del Bages?

La rivalitat que existeix entre els dos equips (CB Artés i La Salle Manresa) és la de qualsevol derbi comarcal, estrictament esportiu. És bo pel bàsquet de la comarca del Bages  poder gaudir de dos equips en aquesta categoria. 

5. Vol afegit quelcom mes?

En primer lloc agrair a l’afecció del CB Artés que setmana rere setmana omple el pavelló per donar suport a l’equip, això ens ajuda moltíssim. Esperem que en aquesta segona volta, els hi puguem oferir bons partits i d'aquesta manera gaudir tots junts del bàsquet.
Destacar la implicació i el bon treball dels meus jugadors i dels jugadors del Sènior B i sots-21 que ens ajuden a mantenir un nivell alt durant la setmana d'entrenaments i als partits si cal. També voldria felicitar a tots els equips de la competició (jugadors, entrenadors) per l'esportivitat demostrada fins el moment.

Gràcies.






No hay comentarios:

Publicar un comentario