jueves, 3 de mayo de 2018

JORNADA 25 #CopaCatBQ PENULTIMA DE LA FASE REGULAR. Gr.1 MARTINENC ja es al Play Off el darrer lloc entre PLOMS SALLE i BADALONES al GR.2 MOLINS amb factor pista i la darrera plaça entre ALPICAT i SANTA COLOMA


  • COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018

  • LA JORNADA 25. PENÚLTIMA

  • 28 i 29 ABRIL.




GRUP 1.

  • MARTINENC certifica la seva presència al PLAY OFF, l’ultima plaça de moment es pel Ploms Salle que supera al Badalonés, els de Reus depenen d’ells, una victòria a la darrera jornada els classifica.
  • Play Out:
  • Natació Sabadell, Mollet “B” i Samà, un d’ells caurà en descens directe i els altres dos jugaran les fases de permanència i l’ultima plaça estarà entre Bàsquet Pia i Ademar.




Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Jugat

Les Naus
C.N. SABADELL

MARISTES ADEMAR BADALONA
59
69
Diss.
16.00
El Guinardó
F.C. MARTINENC BÀSQUET

C.B. GRUP BARNA
OUTLETMOTO.COM
84
72
Diss.
18.00
Ramón Martí
TENEA C.B. ESPARREGUERA
ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET
VILANOVA
83
39
Diss.
18.05
TV
Pavelló CB. Granollers
C.B. GRANOLLERS
BASQUET PIA SABADELL
68
73
Diss.
19.30
La Plana
A.E. BADALONES

LLIÇÀ D’AMUNT

75
89
Diss.
18.15

Pavelló Municipal
C.B. SALOU

C.B. ARTÉS
84
68
Diss
13.00
Joan Sirolla
ZAMAR 2000
PLOMS SALLE REUS
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”
86
56

  • En partit jugat el passat dimecres el Natació Sabadell, va ser superat a domicili pel Ademar (59-69), resultat que quasi condemna als locals al descens directe i els visitants segueixen al Play Out, amb aferrissada lluita, amb Bàsquet Pia Destacat el visitant Garcia amb 18 punts d’anotació i 23 de valoració .

  • Al Guinardó derbi barceloní entre el Martinenc, que no volia deixar escapar les seves opcions de Play Off i el Grup Barna amb opcions d’aconseguir la permanència ara a una victòria, triomf local (84-72), que els dona l’accés directe al Play Off. Destacats el visitant i Subirach 21 punts d’anotació i el local Pérez 23 de valoració.

  • El líder Esparreguera, repetia de local, amb l’objectiu del record de victòries i acabar la fase regular invicte, rebia al Samà, els de Vilanova, pràcticament han evitat el descens directe però no així el Play Out, concloent victòria local (83-39), camí de record històric. Destacats els locals Romero 14 punts d’anotació i Morales 28 de valoració.

  • El partit de Bàsquet En Joc a la Xarxa TV, era el derbi vallesà entre el Granollers, sisè classificat i el Bàsquet Pia, els sabadellencs, la victòria els donaria mes opcions de permanència definitiva i ho vàren aconseguir superant al Granollers (68-73), amb una gran segona part dels sabadellencs, que ara mateix son fora del Play Out. Destacats els visitants Andrés 15 punts d’anotació i Viladomat 22 de valoració.

  • A la Plana partit de vital importància pel Badalonés en la seva cursa per obtenir plaça al Play Off, tenia la visita de la sorpresa de la temporada el Lliçà els vallessans volien certificar la permanència de manera matemàtica i ho vàren aconseguir guanyant (75-89), el que complica les opcions de Play Off, pels locals.

  • A la capital de la Costa Daurada, l’equip local, el Salou, ja preparant el Play Off, com segon classificat rebia a un Artés, molt irregular, clara victòria local (84-68). Destacat el local Galofré 25 punts d’anotació i 34 de valoració.

  • Finalment diumenge a Reus partit de contrastos, entre els locals del Ploms Salle, en el seu camí cap el Play Off i Mollet “B”, els vallessans un cop han evitat de manera quasi definitiva els descens directe, volien arribar al Play Out de la millor manera possible, victòria local (86-56), que aprofita la derrota del Badalonés i per tant depenen d’ells mateixos per assolir el Play Off. Destacats el local Medina 17 punts d’anotació i 23 de valoració.

GRUP 2.

  • MOLINS s’assegura el factor pista.
  • L’últim plaça de PLAY OFF entre “SANTACO” i ALPICAT, ara es per aquests últims, que depenen d’ells per obtenir-la.
  • El CIRCOL, certifica la permanència.
  • PLAY OUT:
  • ADT i CBS, el juguen segur i les altres dues places, entre SITGES, SANT QUIRZE, VEDRUNA I CEB.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.30
Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA
BÀSQUET MOLINS

74
81
Diss.
18.45
Ramón Sitjà
CEB GIRONA CITYLIFT
BÀSQUET SITGES
73
75
Diss.
19.30
Virrei Amat
SESE

C.B. CIUTAT VELLA

102
61
Diss.
20.30
Zem Rbla. Del Caller
U.E. SANT CUGAT

C.E. SANT NICOLAU

97
58
Diu.
16.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

MERCHAN SERVIS
CBS
80
79
Diu.
17.45

La Plana
CIRCOL COTONIFICI
BADALONA
A.D. TORREFORTA

73
71
Diu.
17.00

Pavelló Esportiu
SANT QUIRZE  B.C

VEDRUNA GRACIA

81
73

  • A Santa Coloma els colomencs necessitaven el triomf per mantenir les distancies amb l’Alpicat, en la seva lluita per accedir el Play Off, per obtenir el passi aquest cap de setmana tenen que guanyar i que els de la terra ferma no ho facin, el seu visitant serà el Molins, al que el triomf li assegura la segona plaça, victòria visitant (74-81), que dona el segon llocs als visitants i els “colomencs” cauen de moment del Play Off. Destacat el local López 15 punts d’anotació i 27 de valoració.

  • A Girona el Ceb la victòria li donaria la permanència i per la seva part l’equip visitant Sitges, necessita el triomf per tenir opcions d’evitar el Play Out, victòria visitants (73-75), que deixa als locals en lloc de Play Out i els visitants, momentàniament fora, tot i que no de manera definitiva. Destacats el local Espinosa 17 punts d’anotació i el visitant Goodman 15 de valoració.

  • A Virrei Amat el Sese, campió de grup, ho voldrà celebrar davant del “seus” amb una nova victòria tot preparant el Play Off i rebia la visita del Ciutat Vella, que es volia assegurar el sisè lloc, clara victòria local del campió de grup (102-61). Destacat el visitant Bernuz 21 punts d’anotació i 32 de valoració.

  • A Sant Cugat derbi vallesà molt desigual entre la Uesc, que necessita la victòria per tenir alguna opció de ser segon i tenir el factor pista al Play Off i el Sant Nicolau, els sabadellencs ja fa unes dates que estan descendits, tot i la clara victòria local (97-58), no tindran factor pista i seran tercers. Destacat el local López 20 punts d’anotació i 26 de valoració.


  • L’Alpicat necessitava la victòria si o si per tenir alguna opció de Play Off, la derrota els deixa fora i rebia al Cbs, els de Sant Feliu el triomf els podria permetre de sortir del Play Out, tot i que no de manera definitiva: Partit molt disputat decidit a la prorroga amb victòria local (80-79), que permet als de la Terra Ferma  gràcies a l’ensopegada del Santa Coloma i situar-se al Play Off, tot i que no de manera definitiva, per la seva part els de Sant Feliu ja no poden evitar les fases de permanència Destacat el visitant Coego, MÀXIM ANOTADOR, compartit, de la jornada amb 36 punts i MVP amb 48 de valoració.

  • A la Plana el Circol tenia l’oportunitat de tancar la permanència, amb una victòria sobre l’Adt, els de Tarragona ja no poden evitar de jugar el Play Out, la cistella en el darrer segon del capità local Fortaleza va donar la victòria i la permanència als de Badalona (73-71). Destacats el visitant Orosco 27 punts d’anotació i el local Gotzens 30 de valoració.

  • Finalment diumenge a Sant Quirze, els locals tornaven a ser en llocs de Play Out, tot i que una victòria els podria permetre sortir i per la seva part Vedruna, es volia mantenir en el lloc que marca la permanència, victòria vallesana (81-73), que permet als locals ser ells els que marquen la permanència. Destacats en anotació el visitant González, amb 36 punts MÀXIM ANOTADOR DE LA JORNADA, compartit, i el local Baltà 45 de valoració.



ELS DESTACATS DE LA JORNADA

ANOTACIO

VALORACIÓ

COEGO (Cbs)
36
COEGO (Cbs)
48
GONZALEZ (Vedruna)
36
BALTÀ (Sant Quirze)
45
OROSCO (Adt)
27
GALOFRE (Salou)
34
GALOFRE (Salou)
25
BERNUZ (Ciutat Vella)
32
SUBIRACHS (G. Barna)
21
GOTZENS (Circol)
30
BERNUZ (Ciutat Vella)
21
MORALES (Esparreguera)
28


No hay comentarios:

Publicar un comentario