JORNADA  30   (ÚLTIMA)
19 i 20 de MAIG.

C.B. CASTELLAR, 81 – U.E CLARET, 68.

PARTIT DE TRÀMIT.  ARA FASES

Era el darrer partit de la fase regular, totalment intranscendents, ja que el Castellar ja sabia que era segon, sense poder optar al primer lloc, però tampoc, sense que perillés el sots-campionat, davant tenia al Claret els barcelonins un dels pocs equips que ha pogut superar al Castellar, el rival era incòmode i no ho posaria fàcil, de sortida primeres avantatges visitants, amb un equip local encertat en atac però no tant en defensa, el domini visitant va arrivar fins al minut 8 de partit en que un parcial de (8-4), va permetre arribar als castellerencs dominar el marcador 24-21, a la fi del primer quart,  en el segon el desencert en atac es va fer palès i el Claret obtenia el seu màxim avantatge (28-35), però el Castellar en cap moment abaixa la guàrdia i va seguir fen el seu joc i va tornar l’encert amb un parcial de (30-17), amb dos triples de Cadafalch i un de Cabrera i un altre de Smith, en el darrer parcial tot i que els de Barcelona retallaren diferències (69-63), el grocs-i-negres premeren novament l’accelerador, per resoldre el partit amb comoditat. Ara ja cal pensar amb les fases d’ascens, ja el proper cap de setmana el triangular de segons amb Lluisos i Horta, tot apunt per l’hora de la veritat.

Pel C.B. Castellar jugaren: Smith (10), Cabrera (22), Germà (5), com a capità, Cadafalch (19) i Junyent (2), cinc inicial, també jugaràn Santiveri (8), López (4), Tejedor (2), Romero, Bernadi (9) i Tejedor (2).