martes, 8 de mayo de 2018

JORNADA 28 de #1CatBq Gr.2 #BasquetGrocNegre Gran Victòria del Castellar que certifica el segon lloc.

#BasquetGrocNegre

CAMPIONAT DE CATALUNYA MASCULI
TEMPORADA 2.017-2.018
PRIMERA CATEGORIA GRUP 2
JORNADA  28
5 i 6 De MAIG.

C.B. CASTELLAR, 100 – DIFFSALUT ALMEDA, 85.

ESPECTACULAR BÀSQUET D’ATAC DEL CASTELLAR I NOVA VICTÒRIA QUE ELS DONA EL SEGON LLOC A LA CLASSIFICACIÓ DE FORMA DEFITINITIVA i L'ACCÉS A LES FASES D'ASCENS A COPA.

El partit que enfrontava a dos aspirants a les fases d’ascens, encara que amb avantatge local a la classificació, de dues victòries dels vallessans sobre l’equip de Cornellà, per tant era l’oportunitat de l’Almeda d’apropar-se al segon lloc i per part local mantenir les diferències sobre els perseguidors. L’enfrontament va començar amb domini local 19-9, al minut set, semblava que els de Raül Jodra controlaven el partit, però una gran reacció visitant i el desencert local amb un parcial de (0-16), permetia als del Baix Llobregat tancar el primer quart amb avantatge 19-25, era moment de domini visitant i continuaria fins al minut cinc del segon quart moment en el  que la reacció era local i amb un parcial de (23-8), amb només cinc minuts, els permetia arribar al descans dominant el marcador 55-45, gràcies sobre tot al seu encert en el tir de tres punts vuit en total, de la mà de Cadafalch, Tejedor i Germà, a la represa els locals no volien sorpreses i un cop aconseguit el domini del marcador, no volien deixar res a l’atzar, començava la segona part amb un intercanvi de cistelles fins que al minut tres d’aquest tercer quart, amb un marcador de 60-50, un altre gran parcial del Castellar (20-8), eixamplava la diferència fins al 22, que no era la màxima ja que aquesta es va donar a manca de sis minuts pel final amb un 87-62, encara vindria una última reacció visitant que el màxim que podrien aconseguir era retallar la diferència fins als dotze punts, però ja sense opcions ni temps per posar en perill la victòria número vint-i-dos dels locals i que per primera vegada en tota la temporada encadenen sis triomfs consecutius, una vegada mes gran joc “coral” de tot l’equip, que feren gaudir una vegada més a l’afecció del Puigvert, que deixa als castellerencs segons amb tres victòries de marge sobre el tercer quant nomes queden dues jornades i per tant la classificació per les FASES D'ASCENS i a una dels liders.

Pel C.B. Castellar jugaren: Smith (17), Cabrera (14), Germà (16), com a capità, Cadafalch (28) i Junyent (1), cinc inicial, també jugaràn Santiveri (-), López (8), Tejedor (13), Timoneda i Tejedor (13).

LA VEU DE L’ENTRENADOR:

El tècnic del Castellar ens valorava el partit “ Victòria molt important en un partit on s’enfrontaven els dos millors atacs de la lliga, molt contents per la solidesa de l’equip, que va saber sofrir en moments del partit i tenint molt clar que el partit el guanyaríem des de la defensa, com va ser el tercer període i el començament del quart i molt destacable l’unió de l’equip”