jueves, 10 de mayo de 2018

JORNADA FINAL de #CopaCatBQ Esparreguera i Sese CAMPIONS ARA TOCA FASES



  • COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018
  • JORNADA 26. ÚLTIMA
  • 5 i 6 MAIG.


GRUP 1.

  • ESPARREGUERA, CAMPIÓ jugarà el PLAY OFF, juntament amb SALOU, MARTINENC I PLOMS SALLE.
  • Defensaran la categoria al PLAY OUT:
  • ADEMAR, GRUP BARNA, SAMÀ I MOLLET “B”
  • Descens directe NATACIÓ SABADELL

Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.30
Pla Lledó
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”
C.B. SALOU

7883
Diss.
17.30
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS

TENEA C.B. ESPARREGUERA
71
74
Diss.
18.00
Pavelló d’Esports
LLIÇÀ D’AMUNT

C.N. SABADELL

79
75
Diss.
19.45
Cem Isaac Gálvez
ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET
VILANOVA
A.E. BADALONES


66
94
Diu.
18.00
La Nau del Clot
C.B. GRUP BARNA
OUTLETMOTO.COM
C.B. GRANOLLERS
77
74
Diu.
18.00

Escola Pia
BASQUET PIA SABADELL
ZAMAR 2000
PLOMS SALLE REUS
77
80
Diu
19.30
La Plana
MARISTES ADEMAR BADALONA
F.C. MARTINENC BÀSQUET

56
63

  • A Pla de Lladó el Mollet “B”, rebia la visita del Salou, els locals necessitaven una victòria, ja que de no ser així podrien caure en descens directe, els visitants per la seva part ja tenien assegurat el factor pista al Play Off, tot i la victòria visitant (78-83), els locals podran defensar la categoria al Play Out, amb el factor pista en contra. Destacat el visitant Barksdale 26 punts d’anotació i 33 de valoració.

  • L’Artés rebia la visita del líder Esparreguera, els locals els interessava la victòria per esvair qualsevol combinació que poses en perill la seva permanència i els visitants tenen l’opció d’acabar la fase regular amb un ple de victòries, tot i el triomf dels visitants (71-74), queda garantida la permanència local i els visitants tanquen la fase regular amb un immaculat 26 de 26. Destacats el local Portella 25 punts d’anotació i el visitant Morales 24 de valoració.
                                                                                    
  • El Lliça amb la permanència aconseguida amb una gran temporada, s’enfrontarà al Natació Sabadell, per el que qualsevol combinació per evitar el descens directe passava, si o si, per la victòria, encara que no era garantia d’obtenir l’objectiu, la derrota si que condemna als sabadellencs i així fou que el triomf local (79-75), que certifica el descens dels sabadellencs. Destacat un il·lustre veterà que deixa la practica del bàsquet Jonathan Ramírez amb 22 punts d’anotació.


  • A Vilanova, el Samà rebia al Badalonés, els locals la victòria els evita qualsevol combinació que els portés al descens directe i els Badalona, la derrota els deixava fora del Play Off, les seves opcions passaven per guanyar i que perdés el Ploms Salle, amplia victòria visitant, que no els serveix, per accedir al Play Off i per la seva part els locals defensaren la categoria al Play Out, amb el factor pista a favor. Destacat el visitant Morales 26 punts d’anotació.


  • Al Clot el Grup Barna, ja sense opcions d’evitar el Play Out, la victòria l’assegura el factor pista i rebrà a un Granollers, amb la permanència assegurada, victòria local (77-74), que permet als barcelonins tenir el factor pista a favor al Play Out. Destacats el local Merino 20 punts d’anotació i el seu company Arqué i el visitant Homs amb 21 de valoració.

  • A Sabadell el Bàsquet Pia rebia al Ploms Salle, els de Reus necessitaven la victòria per certificar la seva classificació pel Play Off i per la seva part els sabadellencs, buscaven la victòria de la permanència, triomf dels visitants (77-80), que porta als de la ciutat del General Prim al Play Off i als locals a la permanència. Destacat el local Viladomat 32 punts d’anotació i 31 de valoració.

  • Finalment a La Plana de Badalona l’Ademar es volia assegurar la permanència amb una victòria, però no depenien d’ells únicament i el visitant Martinenc ja era equip de Play Off, victòria visitant (56-63), que porta als de Badalona al Play Out de permanència, amb el factor pista a favor, per culpa de l’average perdut amb els sabadellencs de la Pia. Destacat Franch 18 punts d’anotació i 14 de valoració.

GRUP 2.

  • SESE, CAMPIÓ jugarà el PLAY OFF, juntament amb MOLINS, SANT CUGAT i ALPICAT.
  • Defensaran la categoria al PLAY OUT:
  • SANT QUIRZE, CEB GIRONA, CBS i ADT
  • Descens directe SANT NICOLAU


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.00
Pins Vens
BÀSQUET SITGES
U.E. SANT CUGAT

85
67
Diss.
19.00
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA

SESE
74
81
Diu.
18.00
Pavelló Carrer Jardí
C.E. SANT NICOLAU
C.B. ALPICAT

64
103
Diu.
19.15
Cem Parc de la Ciutadella
C.B. CIUTAT VELLA

C.B. SANTA COLOMA
80
90
Diu.
19.30
Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS

SANT QUIRZE  B.C

82
78
Diu.
19.30

Penitents
VEDRUNA GRACIA

CEB GIRONA CITYLIFT
75
70
Diu.
19.30

Juan Carlos Navarro
MERCHAN SERVIS
CBS
CIRCOL COTONIFICI
BADALONA
86
78

  • A Sitges els locals buscaven el triomf per assegurar la permanència i els visitants la Uesc, tot i estar al Play Off, finalment els del Vallès no tindràn el factor pista a favor, triomf local (85-67), que certifica la permanència dels del Garraf. Destacats el local Velasco i el visitant Antonio amb 16 punts d’anotació i el visitant Goodman 27 de valoració.

  • A Tarragona l’Adt rebrà la visita del líder Sese i campió de grup, ambdós equips ja ho tenen tot fet els de Torreforta jugaran el Play Out, amb el factor pista en contra i els de Santa Eulàlia el Play Off, nova victòria dels barcelonins (74-81). Destacat el local Tucker 22 punts d’anotació i 29 de valoració.

  • A Sabadell el Sant Nicolau, va consumar una davallada important amb un any haurà passat d’Eba al descens a primera catalana i per la seva part el visitant Alpicat, la victòria  donaria als de la terra ferma l’accés al Play Off, triomf clar dels visitants (64-103), que els dona el passi al Play Off. Destacats el local Flores 15 punts d’anotació i el visitant Solsona 17 de valoració.

  • Al Parc de la Ciutadella es tanca la temporada amb un Ciutat Vella, que li ha faltat força en el tram final de temporada, per optar a fites importants i el Santa Coloma, que per aconseguir plaça al Play Off, tindria que guanyar i que perdés l’Alpicat, tot i la victòria visitant (80-90), no fou suficient perquè els “colomencs” poguessin accedir al Play Off. Destacat el visitants López 23 punts d’anotació i 32 de valoració.


  • A Molins de Rei els locals, amb la feina feta, jugaràn el Play Off, amb el factor pista a favor i per la seva part els visitants del Sant Quirze buscaven una victòria que no es va donar i jugarán amb el factor pista a favor, el Play Out de permanència Destacat el local Ugarte 29 punts d’anotació i 25 de valoració.

  • Als Penitents de Gràcia, el Vedruna i el Ceb Girona, buscaven el triomf de la permanència, ambdós ocupant plaça de Play Out el perdedor es tindrà que jugar la permanència en les properes jornades, victòria local (75-70), que dona la permanència als de Gracia. Destacats els locals Pascal 27 punts d’anotació i González 24 de valoració.

  • Finalment a Sant Feliu del Llobregat el CBS, ja sabia que tindria que defensar la categoria al Play Out i el seu visitant el Circol, la va aconseguir l’anterior jornada. Destacat el local Coego 23 punts d’anotació i 30 de valoració.



ELS DESTACATS DE LA JORNADA
ANOTACIÓ

VALORACIÓ

VILADOMAT (Bàsquet Pia)
32
BARKSDALE (Salou)
33
UGARTE (Molins)
29
VILADOMAT (Bàsquet Pia)
31
PASCAL (Vedruna)
27
COEGO (Cbs)
30
MORALES (Badalonés)
26
VIÑALLONGA (Mollet “B”)
30
BARKSDALE (Salou)
26
TUCKER (Adt)
29


No hay comentarios:

Publicar un comentario