jueves, 1 de noviembre de 2018

CINQUENA JORNADA a #CopaCatB LIDERS Lluisos i Ripollet



COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  5.
27-28 de OCTUBRE 2.018.

  • Dos equips imbatuts en la lluita pel PRIMER LLOC Lluisos i Lliçà.
  • Cinc equips pels tercer lloc Roser Artés, Bisbal, Ciutat Vella i Girona.
  • MILLOR ATAC Cerdanyola i Granollers (90).
  • MILLOR DEFENSA Lluisos (61)                                             

GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45

Feliu i Codina
UE HORTA


RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”

80
83
Diss.
18.00
Guiera
C.B. CERDANYOLA AL DIA

VEDRUNA GRACIA


90
71
Diss.
18.05
TV
Pavelló Municipal
SOL GIRONÉS
BISBAL BASQUET

LLUISOS DE GRACIA

61
67
Diss
19.15
Estació del Nord
CAMPING BIANYA ROSER

CEB GIRONA

81
69
Diu.
12.30
Parc de la Ciutadella
C.B. CIUTAT VELLA


C.B. GRANOLLERS

79
90
Diu.
18.00

Nau del Clot
OUTLETMOTO,COM C.B. GRUP BARNA


GRUPO MARTHE UE MATARÓ-SBM


65
69
Diu
18.30
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS

C.B. LLIÇA D’AMUNT


84
88




  • El partit de la jornada amb les cameres de la Xarxa de Tv locals en l’espai Bàsquet en Joc, com testimonis el Bisbal quart classificat rebia la visita del líder Lluisos, ambdós equips, separats per una sola victòria, per tant el primer lloc en joc, victòria visitant (61-67), que deixa als de Gracia en la lluita pel primer lloc i els de l’Empordà perden un lloc i ara son cinquens. Destacats  el local Dídac Poch 15 punts i el visitant David Capellas 21.

  • Al Feliu i Codina Horta vs Mollet “B”, dos equips que buscaven el segon triomf per tal d’allunyar-se de la zona de perill, victòria ajustada dels del Vallès (80-83), que ara son desens, els locals continuen penúltims. Destacats els locals Alfons Pilan 18 punts i el seu company Pol Martínez 17 i per part visitant Imanol Martínez 26 i Jonathan Seidi 19.

  • A Guiera el Cerdanyola amb una única victòria, rebia al darrer classificat Vedruna, que encara no havia guanyat i tenia l’oportunitat de sortir del fatídic lloc 14, però no va ser així, victòria del “Sarda” (90-71), que manté als locals en vuitè lloc. Destacats Albert Salat amb 22 punts i Genis Tena 18, per part local i pels visitants Bernat Traveria 18.
  

  • A l’Estació del Nord el Roser, que després de començar amb dues victòries havia encadenat dues derrotes volia tornar al camí dels triomfs i davant tenia al Ceb els de Girona, venien de perdre l’imbatibilitat i liderat, victòria dels barcelonins (81-69), que pugen fins al tercer lloc i el Ceb ara es setè, per tant ambdós equips han intercanviat posicions. Destacats Albert Sulleva 23 punts pels locals i pels de Girona Toni Espinosa 26.

  • El Ciutat Vella, amb bona dinàmica després de superar al Roser rebia al Granollers, els del Vallès, que vàren perdre de locals, en un final ajustat anirien a pel segon triomf, victòria pels de la capital del Vallès Oriental (79-90), que son onzens i els locals mantenen la mateixa posició, sisens. Destacats José Antonio Bernuz 20 punts i Marc Marin 18, pels de Barcelona i Carles Homs 20, pels visitants.

  • A la Nau del Clot dos equips amb el mateix balanç 1/3, Grup Barna vs Mataró “B”, buscaven un triomf per allunyar-se de la part baixa, victòria visitant (65-69), que permet als del Maresme allunyar-se del descens i als del Barna, queden a una victòria d’aquest perillós lloc. Destacats Adrià Arques 17 punts, pel locals i Pol Canovas 16, pels visitants

  • Finalment en l’últim partit de la jornada l’Artés cinquè classificat rebia al co-lider Lliça, separats per una sola victòria i podria estar el liderat en joc, victòria vallessana (84-88), que els permet seguir en la lluita pel primer lloc i per la seva part els artesencs queden a dues victòries. Destacats Hasain Bunnell 23 punts i Tatsuya Sakai 21, per part de l’Artés i pel Lliçà Japet Joseph 26 i Ramón Espuña 17.
                                                   

GRUP 2.
  • LÍDER imbatut Ripollet  i MILLOR ATAC (99).
  • SEGON Ademar amb una única derrota.
  • Sis equips en la lluita pel TERCER lloc: Badalonés, Circol, Santa Coloma, MILLOR DEFENSA (58), Ploms Salle, Castellar i Alpicat.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
19.30

La Plana
BADALONES FRUITS SECS CORBERA
AESE

52
48
Diss.
19.45
Joan Sirolla
100 ANYS PLOMS SALLE REUS

U.E. SANT CUGAT


Diu.
17.45
La Plana
CIRCOL COTONIFICI
BADALONA
BÀSQUET MOLINS



Diu.
18.00
Puigverd
C.B. CASTELLAR


BÀSQUET SITGES



Diu.
18.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TOTOSA
C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT

Diu.
18.00

Escola Pia
BÀSQUET PIA SABADELL

C.B. ALPICAT



Diu
19.30
La Plana
MARISTES ADEMAR


C.B. SANTA COLOMA




  • El partit de la jornada era el que es jugava a Sabadell entre el Bàsquet Pia i l’Alpicat, ambdós equips amb el mateix balanç 2/2 vuitè i onzè, respectivament i que havien ensopegat l’anterior jornada, victòria visitant (59-62), que situa als de la Terra Ferma en la lluita pel tercer lloc. Destacats pels sabadellencs Oriol Andrés 15 punts i Edgar Solsona 16, pels visitants.

  • A la Plana el Badalonés rebia la visita de l’Aese, els locals amb l’objectiu d’apropar-se a la part alta i els de l’Hospitalet allunyar-se de la part baixa, victòria local en un partit de poca anotació (52-48), que situa als locals en tercer lloc. Destacats Eric Balagué amb 17 punts pels de Badalona i Eduard Real 10, pels de Santa Eulàlia.

  • A Reus un altre partit igualat, dos equips amb el mateix balanç 2/2, Ploms Salle i la Uesc, els del Baix Camp  venien de perdre de dos punts i els vallessans guanyaren de locals, victòria local (69-58), que deixa als de Reus sisens i als del Vallès novens. Destacats en anotació Jonathan Medina 31 punts pels locals i Ignasi Juni 10, pels de Sant Cugat.

  • A Badalona el Circol amb 2/2 i volen mirar cap amunt rebien al sorprenent “fanalet vermell” el Molins, que encara no havia guanyat cap partit i així seguirà, ja que es va donar victòria local (75-63), que situa als de Badalona en la lluita pel tercer lloc. Destacats el local Marc Arregui 14 punts i el visistant Jordi Bujaldón 13.


  • A Castellar els grocs-i-negres del Vallès volien mantenir el seu “idil·li” amb el Puigvert, on portaven un 2 de 2, enfront tenien al Sitges, els de la “blanca Subur” havien estrenat el seu compte de victòries i volien allargar la dinàmica guanyadora, nova victòria dels de Castellar de locals 3 de 3, en un partit que va començar amb domini local amb una màxim avantatge de 18 punts (39-21) al minut 13 de partit, però en aquest moment va venir la reacció visitant, que amb un parcial de (9-20), deixava la diferencia al descans amb només 7 punts favorable als de Jodrà, però la reacció visitant no va tenir aturador així als quatre minuts de la represa es posaven per davant (53-55), moment en que els vallessans tornaren agafar el control del partit per aconseguir una lluitada victòria final . Destacats per part local Jordi Navarro 15 punts i Alex Hernádez 14 i per part dels del Garraf Jordi Boronat 17 i Marcus Harris 16.


  • A Tortosa prova de foc pel líder invicte Ripollet, que tenia davant un dels aspirants als llocs d’honor com son els Cantaires, que amb 2/2, volia mirar cap amunt i el líder es va mostrar intractable una setmana mes aconseguint la victòria (92-99). Destacats pels locals André Delmon 19 punts i José Antonio Hernández 16 i pels visitants Roger Vilanova 22 i Albert Ortega 31.

  • Em l’últim partit de la jornada també a la Plana duel directe entre el tercer, Maristes Ademar i el quart classificat, Santa Coloma ambdós amb el balanç 3/1, victòria pel Ademar (64-54) que es situa segon i els colomencs en lluita pel tercer lloc. Destacats Marc Hermoso 17 punts pels locals i Marc Fernández 16 per part visitant.
  
  • EL DESTACATS DE LA JORNADA.

ANOTACIÓ


ROGER VILANOVA
Ripollet
32
ALBERT ORTEGA
Ripollet
31
JONATHAN MEDINA
Ploms Salle Reus
31
IMANOL MARTINEZ
Mollet “B”
26
TONI ESPINOSA
Ceb Girona
26
JAPET JOSEPH
Lliçà d’Amunt
26



No hay comentarios:

Publicar un comentario