domingo, 10 de mayo de 2015

LA JORNADA de DISSABTE a la #RegalCopaCatalunya SABADELL (permanencia) I MOLLET (ascens) al PLAY OFF


LA  JORNADA 30.

REGAL COPA CATALUNYA.

PARTITS DE DISSABTE.

Ja hem arribat a la darrera jornada i per tant el desenllaç pràcticament ja es un fet, només queden dues coses per saber qui acompanyarà a Cerdanyola en el descens a Primera Catalana, Onyar o La Salle, per tant si guanya La Salle perd la categoria l’Onyar i si guanyen els Manresans, seran ells els que baixin a primera catalana. I si finalment  Boet i Mollet son tercer i quart o intercanvien posicions si avui no guanyen els “taronges” el Derbi de Mataró.
En partits intranscendents Vic va guanyar a domicili a Sant Cugat i Artés va fer el mateix vs Masnou. L’ultima plaça de Play Off d’ascens es per Mollet que va superar al Ceset Girona. Argentona eludeix les fases de permanència al vèncer al Cerdanyola i Natació Sabadell finalment evita el descens i tindrà que aconseguir la permanència al Play Off


U.E. SANT CUGAT, 82 - C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 83.

LA LLOSA ARTÉS, 91 - NETSPORT EL MASNOU, 81.

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 77 - ONE CESET GIRONA, 66

SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 74 - C.B. TANINO CERDANYOLA, 65.

CN. SABADELL, 84 - CE. ONYAR, 50.PARTITTS PER DIUMENGE

19.15 h.  AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ - PLATGES DE MATARO  - BARICENTRO
El Derbi es el Derbi però la transcendència es mínima, només que la victòria del Platges portarien a Boet al quart lloc.19.30 h. LA SALLE MANRESA - C.B. CASTELLAR 
Els locals encara poden  baixar de  categoria si perden, en cas de guanyar com li passa al Castellar es tindran que jugar la permanència al Play Off.

19.30 h.  BARICENTRO BARBERA – CB. GRANOLLERS
El Granollers tindrà que jugar el Play Off de permanència i els locals pensant amb les fases d’ascens a Llliga Eba.No hay comentarios:

Publicar un comentario