#RegalCopaCatalunya FASE D'ASCENS a LLIGA EBA victòries de @CBCastellbisbal @BasquetLldG @CBGRUPBARNA @CBIgualada

FASE FINAL COPA CATALUNYA MASCULINA i
ASCENS A LLIGA EBA.
¼ de FINAL partits d’anada.

VICTÒRIES DE @CBCastellbisbal @BasquetLldG @CBGRUPBARNA @CBIgualada

A les Comes els de l’Anoia varen rebre la visita del líder del grup 1 El Masnou, que era favorit després de la seva brillant temporada, però els locals es varen fer amb el partit amb un clar avantatge i son ara ells els màxims candidats per passar a semifinals encara que els del Maresme no han dit l’ultima paraula i buscaran la remuntada amb l’ajut del seu públic.
A Mollet els vallessans es varen veure superats per els Lluisos, els graciencs varen ser superiors i ho tenen tot de cara per fer valer el factor pista i així accedir a semifinals, encara que els vallessans lluitaran fins el darrer moment per capgirar la situació.
El líder del grup 2 Castellbisbal fa un pas important al guanyar a la pista del Boet i podrà aconseguir el seu pas a semifinals el proper cap de setmana com a local, encara que el Boet apurarà fins al darrer instant les seves opcions y Finalment Grup Barna, tanca el  ple de victòries dels equips del grup 2 al superar al Barberà i tot i que l’avantatge es només de deu punts.

AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 60 - CB. CASTELLBISBAL, 63
Partit amb molts de nervis i amb poc encert de cara a cistella, el típic partit on hi ha molt en joc, el resultat final potser no reflexa el que va passar en bona part sobre la pista, ja que els locals tot i no tenir grans avantatges dominaven el marcador, així al descans el resultat era de 34-30, a la represa va continuar la mateixa dinàmica fins que en els darrers minuts amb el marcador 59-49, per els locals, es varen viure moments en que al Boet no li sortia res i el Castellbisbal va estar molt atent i va aprofitar l’avinentesa de que amb un parcial de 1-14, varen  poder donar la volta al partit i afronten el partit de tornada amb el factor pista a favor i amb tres punts de renda i amb opcions de passar a semifinals encara que els de Mataró segur que lluitaran fins al darrer instant per tal de recuperar el desavantatge. Destacats per part local Carceller 12 punts i 12 de valoració i Rubio 10 i 9 i per part visitant Ruzafa 15 i 15 i López 10 i 6.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET 61 - LLUISOS DE GRACIA  76.
Els visitants varen jugar al ritme que més el interessava i davant un Mollet que no reaccionava i que va arribar a perdre de 23 punts, els va permetre  anar sempre per davant en el marcador i així al descans els  graciencs ja dominaven 29-41, a la represa tot va continuar igual i per tant el millor del partit, per els vallessans va estar no haver perdut de mes diferencia, per tant el Lluisos amb el suport del seu públic tenen molt ben encarada l’eliminatòria i el seu passi a “semis”, encara que de ben segur que el Mollet lliutará fins al final i el seu objectiu serà anar per davant en el marcador per tal de tenir opcions de recuperar el desavantatge. Destacats per part local Cuesta 14 punts i 14 de valoració i Taylor 17 i 19 i per part Visitant V. Plà 16 i 21 i O. Plà 12 i 13.

CB. GRUP BARNA, 90 - BARICENTRO BARBERA, 80
Al parc de Clot es va veure, un molt bon partit, vistós i amb dos equips llançats a l’atac i on el visitants en cap moment varen donar el seu braç a torce tot i el desavantatge i varen lluitar fins al final. Al descans el “Barna” ja dominava amb comoditat 48-38, a la represa els barcelonins no varen afluixar i amb un espectacular parcial 32-21, semblava que el partit ja estava tancat, però  en una eliminatòria a doble partit no es el mateix perdre de 20 que de 10 i els vallessans varen reaccionar i amb un parcial de 10-21, deixaren l’avantatge local només en deu punts i per tant al Vallès el proper diumenge tot i el marge del Grup Barana, Barberà te opcions de remuntar. Destacats per part local Rabaseda 25 punts i 23 de valoració, Maldonado 19 i 17, Pines 14 i 19 i Capelles 12 i 21 i per part visitant Bernuz 18 i 20, Forné 16 i 8 i Mas de Xaxars 15 i 21.

PHSIC  CB IGUALADA    86 - NETSPORT EL MASNOU 66.
Un Igualada molt superior va superar al que havia estat l’intractable líder del grup 1 El Masnou que es va veure sorprès per els de l’Anoia i tindràn una papereta molt difícil el proper cap de setmana al Maresme si volen remuntar l’eliminatòria, en cap moment els visitants varen poder reduir el seu desavantatge que a la fi del tercer quart era de 18 punts i que a manca de cinc minuts era de 77-55, per tant molt tindràn de canviar les coses si El Masnou vol recuperar el desavantatge i per la seva part l’Igualada ho te tot  a favor. Destacats per part local Fons 19 punts i 18 de valoració, Gual 18 i 18, Torres 13 i 187 i Tejero 11 i 21 i per part visitant Eñeso 17 i 15, Rodríguez 14 i 9 i Balagué 12 i 12.

MVP i MÀXIM ANOTADOR  MARC RABASEDA (Grup Barna) de la jornada  23 de valoració i 25 punts, amb 28 minuts en pista;  0/1 -- 0% en tir de dos; 7/12 -- 58% en tir de tres; 2/2 –100% en tirs lliures; 4 assistències, 1 rebot i 4 faltes rebudes