viernes, 1 de mayo de 2015

LA PRÈVIA JORNADA 29 de la #RegalCopaCatalunya



LA PRÈVIA DE LA JORNADA 29.

REGAL COPA CATALUNYA.


FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH



PARTITS PER  PER DISSABTE.

17.30 h.  CB. GRANOLLERS - CN. SABADELL
Partit important on els locals encara tenen opcions de sortir de les fases de permanència i els visitants buscaran una victòria que els permeti augmentar les seves opcions d’evitar el descens directa.

18.00 h.  CE. ONYAR - SPORTWEAR C.B. ARGENTONA
Duel entre els locals en descens i amb una de les últimes oportunitats de augmentar les opcions de salvació i els visitants que es voldran mantenir-se  fora de la promoció de permanència.

19.30 h. C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC - AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ
El Vic voldrà certificar definitivament la seva salvació i el Boet necessita una victòria per mantenir la tercera plaça ja que el quart classificat Mollet esta a una sola victòria.

19.30 h. C.B. TANINO CERDANYOLA - RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET.
Ambdós dos equips necessiten imperiosament la victòria els locals per mantenir opcions d’evitar el descens directa i els visitants per mantenir el quart lloc i si cap aspirar al tercer

20.00 h. NETSPORT EL MASNOU  - U.E. SANT CUGAT
Dos equips amb els deures fetes els locals jugaran el primer partit de locals com a campions de grup i Sant Cugat amb la permanència assegurada voldrà millorar la classificació



FOTOGRAFIA
CEDIDA CB ARTES

PARTITS PER DIUMENGE

18.30 h.  PLATGES DE MATARO  - BARICENTRO BARBERA
Un altre partit amb tot decidit els locals amb la permanència assegurada es voldrán acomiadar-se  de la seva afecció amb una victòria i els visitants com a subcampions de grup i amb plaça de Play Off, confirmar el seu bon moment.

19.00 h  - C.B. CASTELLAR  - LA LLOSA ARTÉS
Partit vital per el locals que tenen el descens directa a una sola victòria i per tant el triomf es imprescindible i els visitants amb una gran temporada i sense opcions de Play Off, segur que oferiran un bon espectacle.

PARTIT PER DILLUNS

21.15 H. ONE CESET GIRONA -  LA SALLE MANRESA -

Els de Santa Eugènia voldrán mantenir les seves opcions de Play Off, amb una victòria per jugar-se totes les seves  opcions la setmana vinent a Mollet devant La Salle que te el descens directa a una sola victòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario