jueves, 30 de abril de 2015

JORNADA 28 a la #RegalCopaCatalunya @txelldomec PLAY OFF @masbol1935 BARBERA @AEBoetMataro i posible @CBMollet

LA  JORNADA 28.

REGAL COPA CATALUNYA.

Important victòria del Ceset Girona a Artés, que deixa als locals en sisè lloc fora ja del Pla Off i als de Santa Eugènia de ple en la lluita per la quarta posició, amb el Mollet, guanyador per la mínima a Manresa. El Masnou guanyador a domicili del Boet ja es campió de grup. El segon classificat Barberà va superar Vic. En la lluita per sortir de la promoció de permanència surt guanyador Argentona vs Granollers. El Sant Cugat certifica la permanència al superar al Castellar que se li complica la situació al tenir el descens a una victòria. Pel que fa a la lluita per evitar el descens directa la victòria del Natació Sabadell davant Platges li permet sortir del descens directe, tot i tenir les mateixes victòries que els dos cuers que en el seu duel directa Onyar va superar a domicili Cerdanyola

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
LA LLOSA ARTÉS, 72 - ONE CESET GIRONA, 79.
Partit on la victòria era senyal de seguir amb opcions de Play Off d’ascens, tant artesencs com gironins arribaven amb les mateixes victòries i tot i l’esforç dels locals els de Santa Eugènia foren més compactes i estigueren més encertats i s’emportaren la victòria cap a terres gironines que els deixa a una victòria del quart lloc i possiblement tot es podria decidir en el darrer partit a la pista de Mollet, equip que en aquest moment ocupa l’ultima plaça per accedir a les fases d’ascens. El partit tot i la seva igualtat els visitants varen dominar els darrers tres quarts de partit, amb parcials de 20-24, 16-17 i 17-20. Destacats per part local Balaguer 18 punts i 19 de valoració i Burgés 11 i 20 i per part visitant Avilés 22 i 26 i Planas 19 i 12.

U.E. SANT CUGAT, 60 – C.B. CASTELLAR, 51.
Victòria local que serveix als sancugatencs per certificar la permanència i afrontar les dues darreres jornades amb tranquilitat, tot el contrari que el Castellar, que les darreres ensopegades els fa situar-se a una victòria del descens i per tant hauran de lluitar i en els millors del casos es jugaran el seu futur al Play Off de permanència. En el partit bona sortida del visitants que varen dominar el primer parcial 14-18, però els locals varen reaccionar a partir del minut 15 de partit amb l’empat a 25, arribant al descans ja amb avantatge de 35-31, a la represa lleuger domini local, encara que amb manca d’encert per ambdós equips amb parcials de 11-8 i 14-12, que va significar els triomf del Sant Cugat. Destacats per part local Reyes 17 punts i 14 de valoració i Carbonell 14 i 18 i per part visitant Ewulu 14 i 28 i García 14 i 9.

AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 67 - NETSPORT EL MASNOU, 81
El Boet es volia assegurar amb una victòria el tercer lloc, ja que tot i tenir ja segura la plaça per les fases  d’ascens, té el Mollet, quart clarificat, a una sola victòria. Per la seva part el líder amb una victòria s’assegurava el títol de campió de grup i així va ser ja que tot i que el mataronins varen plantar cara fins al tercer quart 52-56, el que els feia concebre esperances de poder lluitar per la victòria, en el darrer quart el Boet va notar les baixes de Rubio i Canals i amb parcial de 15-25 el partit va quedar sentenciat, ambdós equips l’objectiu que tenen ara es arribar al Play Off el millor possible. Destacats per part local Forcada 16 punts i 11 de valoració i Homs 14 i 13 i per part visitant Eñeso 19 i 16 i Jimenez 12-15

BARICENTRO BARBERA, 90 -   C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 81.
Els vallessans segueixen augmentant les seva ratxa de victòries consecutives i tot i la baixa de jugadors importants com Mas Xaxars i Forné es varen imposar al Vic, sense Juli Garrote, que no va poder tancar la seva permanència encara que esta molt a prop. El partit en el primer quart fou dominat pels visitants 17-21, però la reacció local fou ràpida 28-19, que els portà al descans amb avantatge 45-40, a partit d’aquest moment més igualtat al tercer quart 18-18 i el darrer parcial 27-23, va servir per confirmar la victòria local. Destacats per part local Soumah 23 punts i 32 de valoració i Olaguibe 17 i 21 i per part visitant Del Hoyo 28 i 26 i Kanis 18-20

CN. SABADELL, 89  - PLATGES DE MATARO, 79.
El Natació Sabadell segueix la seva espectacular recuperació amb cinc victòries en els darrers sis partits i després de moltes jornades, tot i haver un triple empat, surt per l‘average del descens i cada vegada te més opcions de salvació, tot aprofitant aquesta dinàmica guanyadora i que li permet tancar els partits, cosa que abans no passava i per la seva part el Platges després d’assolir la permanència l’anterior jornada es va veure superat pels sabadellencs. Els locals dominaren àmpliament el partit fins al descans 49-34, però a la represa reaccionaren els del Maresme amb un parcial de 16-28, que deixava la diferencia amb tres punts 65-62, però el darrer quart fou novament per l’equip nadador amb parcial de 24-17 i es van adjudicar una nova victòria. Destacats per els locals el “canoner” sabadellenc Ramírez amb 29 punts i 22 de valoració i Andrés 17 i 21 i per part visitant Arroyo 16 i 13 i Romero 15 i 19.

C.B. TANINO CERDANYOLA, 73 - CE. ONYAR, 82
Als locals se’ls hi està complicant la permanència per moments, tenia un partit important a casa contra un rival directe i no va saber aprofitar el factor pista i amb un partit bastant fluix en general de tots els jugadors d’Agustí Forné, es varen veure superats pels gironins que mantenen opcions de salvació i que podrien confirmar la setmana propera a Sabadell contra un altre rival directe. Els gironins varen dominar de manera clara el partit fins al tercer quart 44-62 i tot i la reacció local al darrer quart 29-20, ja era massa tard per fer el tomb al partit. Destacats per part local Tena 10 punts i 18 de valoració i Fabregat 10 i 12 i per part visitant Joanola 23 punts i 26 de valoració i Dos Santos 21 i 30.

LA SALLE MANRESA, 67 - RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 68
Partit dels importants, els locals amb la seva lluita per la permanència i els visitants per obtenir plaça per les fases d’ascens i la igualtat fou absoluta tot i que al descans els vallessans dominaven 32-37, però la reacció dels locals al tercer quart 16-9, els va portar  a dominar el partit 48-46 i per tant tot estava per decidir en el darrer quart i les alternances foren constant així a falta de cinc minuts dominaven els locals 52-51 i al final foren els visitants els que es feren amb el partit 67-68, tot es va decidir per petits detalls. Destacats per part local López 14 punts i 20 de valoració i Llort 14 i 16 i per part visitant Bas 19 i 16.

SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 68 - CB. GRANOLLERS, 55.
Partit important en la lluita per no caure en els fases de descens. Arribaven al partit amb el Granollers per davant a la classificació pel marge d’una victòria i eren els del Maresme els que ocupaven plaça de promoció, la victòria local va significar que els locals superin als vallessans en la seva lluita particular i siguin aquests últims els que ocupin aquesta plaça. Pel que fa al partit lleuger domini local al descans 45-41, a la represa tot i l’igualtat del tercer quart 12-12, el millor joc local en el darrer parcial 21-123, va decidir la sort del partit per els locals. Destacats per part local Gómez 19 i 24 de valoració i Seidi 14 i 11 i per part visitant Serratacó 17 i 21 i Homs 15 i 17.

MVP  Luis Soumah (Barberà)  amb 32  de valoració, amb 28 minuts en pista;  7/9 - 77% en tirs de 2 punts;  1/1 -100%, en triples; 6/7  85% en tirs lliures,  0 assistències,  6 rebots i 7 faltes rebudes.
 MAXIM ANOTADOR,   Ramírez ( CN. Sabadell)  amb  29 punts , amb 37 minuts en pista;  8/12 - 66% en tirs de 2 punts;  4/12- 33%, en triples;  1/2  50% en tirs lliures,  3 assistències,  3 rebots i 3 faltes rebudes.