jueves, 16 de abril de 2015

LA JORNADA 26 a la #RegalCopaCatalunya Barberà, Masnou, Boet i Mollet els quatre primers

LA  JORNADA 26.

REGAL COPA CATALUNYA.

Canvi de líder ja que al tenir un partit pendent el Masnou,  el Barberà guanyador del Castellar ocupa el primer lloc de forma provisional. El Boet Mataró fa un pas decidit per assegurar-se la tercera plaça tot superant a un rival directa com el Ceset que es veu igualat a la classificació per l’Artés. El Vic fa un pas important amb la seva victòria a domicili a Argentona, per allunyar-se de la promoció i complica la situació dels locals. El Granollers guanya a la pista de l’Onyar, i manté opcions de sortir de la promoció i per la seva part els gironins ja son cuers. Sabadell i Cerdanyola mantenen totes les opcions de salvació, els últims han superat al Platges de Mataró i ara tenen una victòria de marge sobre el descens i el Natació Sabadell,  al superar contra contrapronostic al Masnou, encadena quatre victòries consecutives que de moment no li permeten sortir del descens, però que li donen possibilitats de salvació. L’Artés al superar al Mollet, se situa cinquè a una victòria dels vallessans, que ara son quarts i amb opcions de lluitar per aquesta plaça. La Uesc es va veure superada per La Salle que s’allunya dels descens directa i deixa als vallessans encara sense la salvació definitiva .

AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 73 - ONE CESET GIRONA, 66.

Partit entre el tercer i cinquè classificat  que era vital per ambdós en la lluita per les fases i tot i el domini gironí fins al descans 32-38, en el tercer quart els locals varen retallar diferencies fins a situar-se a només un punt 49-50, però en el darrer parcial els d’Alberto Peña varen estar més forts i  amb un parcial de 24-16, es varen emportat el partit. Destacats Hermoso 16 punts i 25 de valoració i Rubio 15 i 9 i per part visitant Sima 20 i 14. Amb aquest resultat el Boet consolida el tercer lloc i el gironins son cinquès.

BARICENTRO BARBERA, 85 -   CB. CASTELLAR, 73
El Barberà aprofita que el Masnou té un partit pendent i se situa com a nou líder de forma provisional i assegura matemàticament el segon lloc davant d’un Castellar que va plantar cara fins al descans 44-44, però un esplèndid tercer quart dels locals 20-7 va decidir el matx. Els visitants queden a hores d’ara a dues victòries del descens i a dues per sortir de la promoció de permanència. Destacats per part local Forné 18 punts i 24 de valoració i Olaguibe 15 i 18 i per part visitant Ewulu 16 i 25 i Benítez 19 i 11.

CN. SABADELL, 82 - NETSPORT EL MASNOU, 76.
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
Tot i el que es podria preveure per la classificació dels equips, els locals varen fer valer el factor pista i el seu bon moment, davant d’un líder una mica baix de to, o potser es varen veure superats pel magnífic joc del Natació, que encadena quatre victòries consecutives. Els locals varen dominar el partit fins al descans 49-36, però a la represa reacció visitant amb un parcial de 15-24, que ho deixava tot per decidir en el darrer quart, on els locals es varen mantenir ferms i varen consolidar la victòria amb un parcial de 18-16. Destacats per part local Ramírez 24 punts i 18 de valoració i Andrés 21 i 20 i per part visitant Eñeso 26 i 25 i Catalán 12 i 14.

SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 79 - C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 86.
Partit entre dos equips que lluiten per sortir del Play-Off de descens i que la victòria visitant deixa al Vic amb una victòria de marge sobre aquesta zona i als locals amb les mateixes victòries que els equips situats en aquest llocs. El partit va tenir un lleuger domini local així al descans dominaven els del Maresme 38-32, però els visitants varen seguir lluitant així als cinc minuts de la represa igualaven el marcador a 43 i a partir d’aquest  moment domini  visitant que va anotar pràcticament els mateixos punts 32 en els dos primers quarts i 31, només en el tercer quart. Destacats per part local, sobre tot Gómez 38 i 36 de valoració, MVP i MAXIM ANOTADOR de la jornada i Solans 14 i 18 i per part visitant Del Hoyo 22-31, Garrote 23 i 16 i Kanis 12 i 22.

C.B. TANINO CERDANYOLA, 82 - PLATGES DE MATARO, 79.
Important victòria dels vallessans que es troben a una  sola victòria per sobre dels descens i per la seva part el Platges no va poder aprofitar les derrotes de Mollet i Ceset, per apropar-se als llocs de Play-Off d’ascens. Fins al descans igualtat absoluta 41-41, però el 21-12 de tercer quart va ser suficient per la victòria local ja que tot i la reacció dels del Maresme 20-26, no va ser prou pels de Joan González, per aconseguir la victòria. Destacats per part local Fabregat 22 punts i 22 de valoració i per part visitant Ariño 23 i 20 i Mañes 23-21.

CE. ONYAR, 59 - CB. GRANOLLERS, 70.
La derrota gironina els porta al darrer lloc en plena zona de descens i els vallessans van recuperant posicions i en aquest moment tenen moltes opcions de sortir de les fases de permanència, ja que tenen les mateixes victòries, onze, que el primer equip que esta fora de les fases.

U.E. SANT CUGAT, 58 - LA SALLE MANRESA, 64.
La sortida fulgurant del manresans van marcar la tendència del partit, amb un parcial de 11-24, només cal veure l’important d’aquest avantatge, ja que a manca de cinc minuts pel final del partit els visitants dominaven per la mateixa diferencia 46-59. Amb aquest resultat la Uesc es queda al zona mitja de la classificació i La Salle obté una important victòria que el deixa a dues victòries del descens directa. Destacats per part local Reyes 10 punts i 17 de valoració i per part visitant Llort 19 i 27 i Ramón 16 i 17

LA LLOSA ARTÉS, 89 - RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 82.
L’Artés al superar al Mollet, se situa cinquè a una sola victòria dels vallessans, que ara son quarts i amb opcions de lluitar per aquesta plaça. Tot i la bona sortida local 24-22, la reacció dels vallessans al segon quart 16-25, va portar el partit als descans 40-47, a la represa però la reacció local 23-15, el va permetre posar-se davant en el marcador 63-62, per tant tot quedava per decidir en el darrer quart, més ben dit en els darrer dos minuts a manca de 1 minut i 15 segons el marcador assenyalava un ajustat 78-77 i manca de 39 segons 84-80, però un parcial 5-2 va decidir el partit. Destacats per part local Portella 24 punts i 27 de valoració, Deix 19 i 28 i Sensat 17 i 15 i per part visitant Ferrer 26 i 23 i Taylor 25 i 24.
MVP  i MAXIM ANOTADOR,  Gómez ( Argentona)  amb 38 punt i 36 de valoració, amb 32 minuts en pista; 8/18 - 44% en tirs de 2 punts; 5/9 -55%, en triples; 7/8  87% en tirs lliures, 0 assistències, 5 rebots i 8 faltes rebudes.