domingo, 19 de abril de 2015

PARTITS DE DISSABTE jornada 27 a la #RegalCopaCatalunya



LA  JORNADA 27.

REGAL COPA CATALUNYA.

El Masnou va recuperar el liderat, que havia perdut, al tenir un partit pendent, tot superant al Barberà i es virtualment campió d’aquest grup 1 de Copa Catalunya. Continua la lluita per la quarta plaça, que en l’actualitat ostenta Mollet guanyador amb molta claredat del cuer Onyar, per la seva part Ceset i Artés a una victòria del vallessans varen superar, el gironins a la Uesc i els artesencs en el derbi del Bages a la Salle.  El Vic va superar al Natació Sabadell  i cada vegada te més opcions d’obtenir la salvació definitiva. El Granollers va superar a la prorroga al Cerdanyola i manté opcions del sortir de la promoció de descens. Pel que fa a les dues places de descens tot segueix igual i amb opcions per els tres darrers classificats Onyar, Sabadell i Cerdanyola d’evitar el descens.

PARTITS  DE DISSABTE.


FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH



LA SALLE MANRESA, 78 - LA LLOSA ARTÉS, 83

CB. GRANOLLERS, 82 - C.B. TANINO CERDANYOLA, 78

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 112 -  CE. ONYAR, 65

ONE CESET GIRONA, 72 - U.E. SANT CUGAT, 52

C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 79 - CN. SABADELL, 64

NETSPORT EL MASNOU, 50 -  BARICENTRO BARBERA, 40.

PARTITS  PER  AVUI DIUMENGE

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

18.30h.  PLATGES DE MATARO - SPORTWEAR C.B. ARGENTONA
Derbi del Maresme, en que la victòria del Platges el faria mirar cap amunt i  la dels visitants augmentaria les opcions de no caure em promoció.

19.00 h.  CB. CASTELLAR - AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ
Al Puigvert els del Maresme voldrán consolidar el seu tercer lloc i els locals en la seva lluita per intentar sortir de la promoció i allunyar-se del descens.


No hay comentarios:

Publicar un comentario