jueves, 2 de abril de 2015

JORNADA 25 de la #RegalCopaCatalunya Els quatre primers @masbol1935 BARBERA @AEBoetMataro @CBMollet

JORNADA 25

Els dos primers classificats El Masnou  i Barberà guanyadors enfront l’Argentona i CESET Girona, aquest últim no sense dificultats, ja tenen matemàticament plaça a les fases; el tercer lloc de la classificació l’ocupa ara el Boet guanyador de la La Salle a domicili en detriment del Mollet que va  perdre com a local davant Granollers i per tant ocupa el quart lloc. En el partit de divendres la victòria d’Artés vs Sant Cugat deixa als dos equips a una sola victòria dels de Santa Eugènia. El Vic supera àmpliament a Cerdanyola i deixa als vallessans en situació complicada; Platges guanyador d’Onyar es sisè; i Natació Sabadell augmenta les seves opcions de salvació al guanyar a Castellar.

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 80 - CB. GRANOLLERS, 84
En el derbi del Vallès Oriental arribaven els dos equips amb necessitat de victòria, els locals per consolidar la tercera posició i els visitants per trencar la dinàmica negativa de resultats no tant de joc. El Granollers va sortir molt resolutiu i encertat en atac d’aquesta manera el resultat al descans ja els hi era favorable 33-44, a la represa com era de preveure reacció local que a manca de cinc minuts escurçava la diferència fins al 66-70. Així doncs, els locals tenien opcions de victòria, però amb cinc minuts de molt encert, per ambdós equips, el parcial de 14-14, no va permetre la reacció local, ja que en cap moment els molletencs es varen arribar a posar per davant en el marcador, tot i que a manca de 4 segons per el final el resultat era de 80-81, però l’encert dels visitants en els tirs lliures fou determinant.  Amb aquest resultat els locals es situen quarts a la classificació i els visitants a una victòria d’eludir la promoció.  Destacats per part local Taylor 26 punts i 29 de valoració, Ferrer 18 i 19 i Cuesta 15 i 21 i per part visitant Serratacó 23 i 24 i Nadal 15 i 10.

PLATGES DE MATARO, 109 - CE. ONYAR, 92
Gran partit el que es veure al Josep Mora on el Platges de Mataró va tenir que desplegar tot el seu millor joc per superar a un endollat Onyar, que intenta sortir del descens. Tot i el bon inici del locals 31-22, que feia concebre esperances de partit còmode pels locals res més lluny de la realitat,  al partit li quedava molt i els gironins ho posaren difícil fins a la fi del tercer quart 78-73, en el darrer quart novament la superioritat local es va mostrar palesa amb el 31-19. Amb aquest resultat els locals queden situats en el sisè lloc a una victòria del cinquè i dues del quart, el que obre un gran ventall de possibilitats als de Joan González,  i per la seva part l’Onyar continua en descens. Destacats per part local Mañes 28 punts i 36 de valoració, Ariño 23 i 27 i Viñas 19 i 29 i per part visitant Ferrán 19 i 20, Pons i Candelari 19 i 18.

C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 109 – C.B. TANINO CERDANYOLA, 74
Espectacular victòria local, amb una valoració de 126, davant un Cerdanyola, amb valoració de 45 que es troba en situació delicada i amb el descens cada vegada més aprop. Al descans el domini dels locals ja era de deu punts 46-36, a la represa el vallessans no varen reaccionar i el seu desavantatge cada vegada era més gran arribant al final amb una diferència en contra de 35 punts, amb aquest triomf el locals es situen fora dels llocs de la promoció de permanència. Destacats per part local Kanis 16 punts i 26 de valoració, Pujades 20 i 22 i Del Hoyo 21 i 22 i per part visitant Antón 15 i 11 i Tena 12 i 11.

NETSPORT EL MASNOU, 74 - SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 63
Nova victòria del líder de la categoria que va sumant partit rera partit, davant un Argentona que lluita per allunyar-se de les fases de permanència i que de manera sorprenent va aguantar el ritme dels locals fins al descans 30-30; a la represa però El Masnou amb un parcial de 19-12 va marcar les primeres diferències que foren decisives per el desenllaç de l’encontre. Destacats per part local Eñeso 18 punts i 17 de valoració i Camins 13 i 10 i per part visitant Solans 17 i 20 i Pou 12 i 10.

ONE CESET GIRONA, 62 – BARICENTRO BARBERA, 64
Màxima igualtat a Santa Eugènia on el segon classificat Barberà suma la desena victòria consecutiva davant un Ceset que la derrota el porta el cinquè lloc, tot i que a una sola victòria del tercer lloc. De sortida domini local amb un primer parcial favorable als gironins 16-10, però reacció visitant que va portar el partit al descans igualat a 27 punts, a la represa nova avantatge local però el  darrer i definitiu parcial els vallessans es varen imposar 17-22, que els va permetre sumar una altre victòria. Destacats per part local Raves 19 i 214 de valoració i per part visitant Mas de Xaxars 10 i 12 i Soumah 10 i 15.

LA SALLE MANRESA, 61 - AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 73
Jornada perfecte pel Boet ja que a la seva victòria a Manresa cal afegir l’ensopegada del Mollet que permet als de Mataró fer-se novament amb el tercer lloc, per la seva part La Salle queda una victòria del descens. Al descans els visitants ja dominaven 24-36 i aquest avantatge el varen anar mantenint fins al final del partit, en l’equip visitant Rubio i Hermoso, jugadors molt importants, varen tornar a ser dels mes destacats amb 19 i 12 punts i 17 i 16 de valoració i per part local Llort 21 i 29, una altre nota important és que el mister maresmenc Alberto Peña va fer debutar als júniors Zapata, Redrado i Saña

LA LLOSA ARTÉS, 76 - U.E. SANT CUGAT, 69.
Partit amb dos equips amb molt bones dinàmiques, els visitants sobre tot des de l’arribada de Mario del Campo a la banqueta santcugatenca, que deixa a ambdós equips en el sisè i setè lloc amb tretze victòries cadascun. La igualtat va presidir el desenvolupament del partit, als descans dominaven els locals 40-36 a la represa amb un parcial de 17-16, seguien al capdavant del marcador, tot estava per decidir i amb un trepidant i imprevisible darrer quart, es va passar del 57-52, amb un parcial de (2-10) al 59-62 i amb un altre parcial de (15-2) al  74-64 i per tant tot podia haver estat possible, però finalment el triomf fou per els artesans. Destacats per part local Sensat 23 punts i 20 de valoració, Portella, 23 i 31 i  per part visitant Balagué 23 i 17 i Reyes 17 i 20.

CB. CASTELLAR, 69 – CN. SABADELL, 73

El Derbi pel Natació Sabadell, que suma tres victòries consecutives i te la salvació a una victòria i els locals continuen en promoció. El Castellar va començar fort dominant el primer quart 22-13, però això era un miratge ja que el segon quart els sabadellencs varen dominar a plaer 9-21, el que els permetia anar als descans amb avantatge, a la represa, el domini visitant era evident i amb ple festival visitant Lahame va fer un triple de mitg camp que va portar al marcador al 47-57. En el darrer quart va començar amb un parcial de 7-0 pels locals que va ajustar el marcador en aquest moment es varen escurçar les diferències i sobre tot a falta de 3 minuts cistella de Roure 62-63, a falta de 2.10 triple de Vilavella 62-66, a falta de 1.35 Bernadi anota el 64-68, però a 1.01 Pino posa el 67-68, en aquest moment tot era possible, però va aparèixer Pau Viladomat un dels millors jugadors visitants i amb dues cistelles consecutives a falta de 22 segons 67-72, bàsquet de Cutrina pels locals i per acabar tir lliure de Viladomat amb el definitiu 69-73. Destacats per part local Roure 24 punts i 24 de valoració i Ewulu 10 i 14 i per part visitant Viladomat 27 i 24 i Andrés 13 i 15.

MVP  iMAXIM ANOTADOR,  Eric Mañes ( Platges de Matarò)  amb 28 punt i 36 de valoració, amb 34 minuts en pista; 1/3 - 33% en tirs de 2 punts; 1/3 -33%, en triples; 10/17 59% en tirs lliures, 4 assistències, 14 rebots i 1 falta rebuda.