jueves, 23 de abril de 2015

JORNADA 27 de la #RegalCopaCatalunya PLAY OFF per @masbol1935 BARBERA @AEBoetMataro @CBMollet

LA  JORNADA 27.

REGAL COPA CATALUNYA.

El Masnou va recuperar el liderat, que havia perdut, al tenir un partit pendent, tot superant al Barberà i és virtualment campió d’aquest grup 1 de Copa Catalunya. Continua la lluita per la quarta plaça, que en l’actualitat ostenta Mollet guanyador amb molta claredat del cuer Onyar, per la seva part Ceset i Artés a una victòria del vallessans varen superar, el gironins a la Uesc i els artesencs en el derbi del Bages a la Salle.  El Vic va superar al Natació Sabadell  i cada vegada té més opcions d’obtenir la salvació definitiva.  Platges confirma la seva salvació definitiva davant un Argentona que està en promoció i Boet ja esta en Play Off, tot superant al Castellar a domicili que es troba a dues victòries del descens. El Granollers va superar a la pròrroga al Cerdanyola i manté opcions del sortir de la promoció de descens. Pel que fa a les dues places de descens tot segueix igual i amb opcions pels tres darrers classificats Onyar, Sabadell i Cerdanyola d’evitar el descens.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 112 -  CE. ONYAR, 65
Partit amb ben poca història entre dos equips en que els locals lluiten per mantenir la quarta plaça i els visitants per evitar el descens. El domini vallessà fou total així al descans el marcador ja assenyalava un clar 55-33 i els avantatges varen anar augmentant fins al 112-65 final, de totes maneres el Mollet haurà de continuar lluitant, ja que Ceset i Artés es troben a una sola victòria i per la seva part Onyar segur apurant les opcions de salvació. Destacats per part local Ferrer 17 punts i 30 de valoració, Taylor 27 i 29 i Tejada 18 i 26 i per part visitant Dos Santos 19 i 20.

CB. GRANOLLERS, 82 - C.B. TANINO CERDANYOLA, 78
Els locals varen aconseguir un triomf vital per seguir mantenint les opcions de sortir de la promoció de permanència. En aquest moment, al superar a la classificació a l’Argentona per una victòria, es troba fora de tot perill, encara que res és definitiu; i per la seva part el visitant Cerdanyola,  tot i la derrota es troba fora del descens directa, però te Onyar i Natació Sabadell a una sola victòria. El partit fou del tot igualat i es va decidir a la pròrroga després que el temps reglamentari acabés amb empat a 69.

PLATGES DE MATARO, 71 - SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 70.
Derbi del Maresme amb molt en joc, la victòria permet als locals certificar la permanència i afrontar els darrers partits amb la tranquil·litat de que els de Joan González han fet els deures i ara l’únic objectiu és quedar el més amunt possible. Per la seva part els visitants han caigut en promoció i hauran de seguir lluitant per no haver de jugar-se la permanència a la promoció. El partit fou molt igualat, de tota manera al descans els de Mataró dominaven 38-34, a la represa va seguir l’igualtat i l’Argentona va aguantar fins als darrers instants, però finalment la victòria fou per el Platges. Destacats per part local Ariño 21 punts i 23 de valoració i Romero 8 i 20 i per part visitant Siedi 17 i 18 i Gómez 12 i 16.

C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 79 - CN. SABADELL, 64
Important victòria local que situa als vigetans amb dues victòries de marge sobre la zona de promoció i per tant fa un pas important cap a la salvació, per la seva part els vallessans trenquen la seva ratxa de victòries i continuen en zona de descens, tot i que amb una sola victòria de marge amb l’equip que marca la salvació. Els locals ja en el primer quart varen aconseguir una clara superioritat 20-7, que de totes maneres fou retallada pel “Natació”, arribant al descans amb el marcador de 31-26, a la represa però el Vic va continuar augmentant l’avantatge i ja no va donar opcions de reacció al sabadellencs. Destacats per part local Garrote amb 22 punts i 17 de valoració, Del Hoyo 16 i 12 i Kanis 22 i 33 i per part visitant Ramírez 19 i 15 i Vilavella 17 i 16.

NETSPORT EL MASNOU, 50 -  BARICENTRO BARBERA, 40.
En el duel entre els dos primers classificats, El Masnou va recuperar el liderat,  al haver estat declarat guanyador, per la FCBQ, del partit que tenia pendent per renúncia de l’Onyar i al haver superat al Barberà, tot i que matemàticament, encara no, a manca de tres jornades te dues victòries de marge i el average, el fa campió d’aquest grup 1 de Copa Catalunya. El partit contra el vallessans va estar marcat per un alt nivell defensiu, només dir que el Barberà un dels equips més anotadors de la categoria es va quedar amb 50 punts. Al descans els visitants dominaven 22-27, però a la represa la reacció dels maresmencs va permetre que amb parcials de 16-6 i 12-7, donessin la volta al marcador. Destacats per part local Jurado amb 14 punts i 16 de valoració i Rodríguez  9 i 20 i per part visitant Mas de Xaxars 14 i 16.

ONE CESET GIRONA, 72 - U.E. SANT CUGAT, 52
Important victòria local que els permet seguir l’estela del Mollet quart classificat, per tant les fases d’ascens estan a una victòria i tot es resoldrà molt probablement en el partit de la darrera jornada  a la pista del Mollet i per la seva part la Uesc sembla que ha perdut pistonada en el darrer partits i encara no ha conformitat la salvació matemàtica. El partit fou dominat pels gironins que al descans ja guanyaven per un marge de tretze punts i a la fi del tercer quart el resultat era clarament favorable als de Santa Eugènia 59-37 i per tant en el darrer quart es va jugar amb tot decidit. Destacats per part local Sima 22 i 25 i Fernández 12 i 10 i per part visitant  García 16 i 10.

LA SALLE MANRESA, 78 - LA LLOSA ARTÉS, 83
El Derbi del Bages fou molt disputat amb moltes alternances en el marcador, així de sortida domini dels artesencs amb un parcial de 15-22, que va ser respost per la Salle amb un 23-8, el que feia que al descans els locals dominessin 38-20, a la represa continuava el domini local amb tercer quart molt igualat 20-20, però finalment en el darrer parcial l’Artés va imposar la seva superioritat amb un parcial de 20-33, que els hi va donar la victòria.  Els locals  es reafirmen a una victòria del Play Off d’ascens i els visitants a dues dels descens i com a mínim tindran que disputar la promoció de permanència. Destacats per part local Sobrevias 17 punts i 13 de valoració i Ramón 14 i 20 i per part visitant Portella 21 i 12 i Deix 17 i 21.

C.B. CASTELLAR, 78 - AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 84.

El Boet ja està classificat pel Play Off i segueix tercer classificat  i per la seva part Castellar se situa a dues victòries de la salvació definitiva i dues del descens. Fins al tercer quart el domini dels visitants fou total, amb un primer quart  de 13-29 i que varen saber mantenir l’avantatge en el segon quart arribant al descans amb el marcador de 27-43. En el tercer quart quant semblava que tot ja estava decidit amb un marcador de 32-52, els locals varen començar a retallar diferències sobre tot a apartir del darrer quart, així a  falta 2.21 el marcador assenyalava 65-75 i es va entrar en el darrer minut amb un 73-78, el que feia concebre esperances als locals, però els visitants es varen mostrar ferms i no varen donar opció a la sorpresa. Destacats per part local Roure 20 punts i 23 de valoració i Ewulu 15 i 22 i per part visitant Rubio 22 i 17 i Homs 22 i 31.

MVP Kanis (CB. Vic)  amb 33  de valoració, amb 31 minuts en pista;  8/13 - 61% en tirs de 2 punts;  0/0 -0%, en triples; 6/9  66% en tirs lliures,  3 assistències,  12 rebots i 5 faltes rebudes.
 MAXIM ANOTADOR,   Taylor ( CB. Mollet)  amb  27 punts , amb 29 minuts en pista;  5/15 - 33% en tirs de 2 punts;  4/6 -67%, en triples;  5/7  71% en tirs lliures,  3 assistències,  13 rebots i 6 faltes rebudes.