jueves, 21 de mayo de 2015

#RegalCopaCatalunya FASE DE PERMANÈNCIA VICTÒRIES de Castellar @sesebasquet @CNSBasquet @CBSantJosep

FASE  DE PERMANÈNCIA a COPA CATALUNYA MASCULINA
PRIMER PARTIT.

Els dos partits del dissabte tenen en comú que els equips visitants  aconseguiren tenir el factor pista al seu favor ja que en ambdós casos tant Sant Josep com Natació Sabadell les seves victòries a domicili els hi dona l’oportunitat d’obtenir la permanència en els partits que es jugaran la propera setmana a Badalona i Sabadell. D’aquesta manera han trencat el pronòstic ja que en principi Granollers i Esparreguera, al tenir una millor classificació a la fase regular tenia l’avantatge d’un tercer partit com a locals i que si volen forçar un tercer partit necessiten una victòria a camp contrari ja que de no ser  així seran equips de Primera Catalana i per tant l’emoció està servida.

A Castellar els visitants han tingut l’oportunitat d’aconseguir el factor pista però després d’un fluix darrer quart dels locals, un parcial de 7-0, en els darrers 56 segons, han propiciat la victòria vallessana que manté el factor pista i proper cap de setmana podria aconseguir la permanència, cosa que Viladecans intentarà evitar.
A Sant Andreu els locals han fet valer el factor pista i una gran superioritat sobre els gironins i ara tenen l’oportunitat d’aconseguir la permanència el proper cap de setmana  a Girona, tot i que al Palau Sa Costa segur que Onyar serà mes rival ja que de no ser així el descens serà un fet.

C.N. SABADELL 92

C.B. CASTELLAR, 68 - CB. VILADECANS ST GABRIEL,   67.
FOTOGRAFIA ALOCIX
Desenllaç inesperat més per la remuntada final dels locals que no pas com varen anar els primers trenta minuts. De sortida molts nervis en ambdós equips ja que la primera cistella no es va aconseguir fins al tercer minut de joc, apartir d’aquest moment domini local amb un primer parcial de 21-13, de totes maneres en el segon quart es va ajustar el marcador sobre tot gràcies al parcial de 0-9 dels visitants que els va permetre posar-se per davant en el marcador per primera vegada 21-22, reaccionaren els locals que recuperaren el domini en el marcador tot arribant al descans amb 31-29. A la represa els locals tornaren agafar el domini del partit aconseguint un màxim avantatge de 13 punts 49-36, reaccionen els visitants a partir del final del tercer quart i la meitat del darrer quart amb un parcial 6-21, que els permet tornar a dominar el marcador  55-57 i amb empat a 59 s’arriba als darrers tres minuts de partit, dues cistelles visitants 59-63 a manca de 2.06 i a partir d’aquest moment s’accentua el domini visitant que es reflexa en el marcador amb 61-67, quant només restaven 56 segons i semblava que el Viladecans es podria endur la victòria, però en aquest moment va aparèixer el lluitador equip groc i negre que amb una cistella de Ewulu i un triple de Benítez a manca de 24 segons es va posar a un punt 66-67, però amb posició de pilota visitant, els locals recuperen la possessió i falta de cinc segons novament el jugador mes destacat dels locals Larry Ewulu va anotar el definitiu 68-67. Per part del Castellar destacaren l’esmentat Ewulu amb 18 punts i 27 de valoració i els alers Dani Benítez 15 i 12 i Toni Roure 15 i 14 i per part visitant Fernández 23 i 32 i Haro 18 i 14. La victòria permet al Castellar assegurar-se un hipotètic tercer partit de local i l’opció de sentència l’eliminatòria el proper cap de setmana i Viladecans per la seva part necessita la victòria si o si per forçar un tercer partit ja que de no ser així serà equip de Primera Catalana.

SESE, 106 - CE. ONYAR, 69

A Sant Andreu els locals han fet valer el factor pista i una gran superioritat sobre els gironins i ara tenen l’oportunitat d’aconseguir la permanència el proper cap de setmana  a Girona, tot i que al Palau Sa Costa segur que Onyar serà mes rival ja que de no ser així el descens serà un fet.

TENEA CB ESPARRAGUERA 61 -  C.N. SABADELL 92.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
Els sabadellencs varen ser molt superiores i ja fa unes quantes jornades, que el que eren patiments i derrotes, gràcies a la gran feina dels jugadors, però sobre tot del seu entrenador Quim Gòmez varen entrar en una gran dinàmica que els va permetre eludir el descens directa i en aquests moments tenen moltes opcions de salvar la categoria cosa que temps enrera es veia com a molt difícil. El partit va estar dominat per el Natació Sabadell de principi a fi així al descans ja guanyaven 37-49 i a la represa amb un esplèndid tercer quart tant en defensa com en atac 6-27, varen sentenciar el partit. Ara la propera setmana l’eliminatòria es trasllada a Sabadell, amb l’opció per els vallessans d’aconseguir la salvació definitiva i l’Esparreguera de tota manera lluitarà per tornar a portar l’enfrontament a la seva pista, per lo qual necessita d’una victòria a Sabadell, ja que de no ser així seran equip de Primera Catalana. Destacats per part local M. Jorba amb 15 punts i 14 de valoració i A. Jorba 10 i 7 i per part visitant Ramírez 27 i 23, Planas 16 i 18 i Andrés 14 i 23

CB. GRANOLLERS 77 - CB. SANT JOSEP 84
El Granollers ha perdut el factor pista en favor del “Sant Pep” i els badalonins el proper cap de setmana podrien certificar la seva salvació i el descens del Granollers a Primera Catalana, per tant els del Vallès s’ho jugaran el tot per el tot a la pista del carrer Josep Borrás, on una victòria els tornaria el factor pista i la decisió a Granollers. El partit fins al descans va estar igualat 41-39, però el tercer quart dels badalonins 20-29, va pesar com una llosa als locals que ja no pogueren eixacar el vol. Destacats per part local Serratacó 31 punts i 36 de valoració, MVP i Màxim Anotador de la jornada, però  que no fou suficient, per superar als visitants i per part dels de Badalona González 23 i 21 i Rodríguez 21 i 24.

MVP i MÀXIM ANOTADOR  SANTI SERRATACÓ (GRANOLLERS) de la jornada  36 de valoració i 31 punts, amb 26 minuts en pista;  10/12 -- 83% en tir de dos; 1/1 -- 100% en tir de tres; 8/10 –80% en tirs lliures; 0 assistències, 5 rebot i 6 faltes rebudes