CB VIC UNIVERSITAT DE VIC
77
91

• 70-78: EL LÍDER DECIDEIX A LA PRORROGA.
A la Bisbal els locals en zona compromesa rebien la visita del Sant Josep, nou líder, amb l’objectiu era mantenir la seva posició i els locals tot i la dificultat una victòria els donaria un respir, triomf visitant a la prorroga, que podia haver caigut del costat de qualsevol del dos equips, ja que es va entrar en els darrers dos minuts amb 63-64, per tant tots dos vàren tenir les seves opcions, com per exemple els visitants que amb 65-64, només vàren encertar un dels dos darrers tirs lliures, però a la prorroga el “Sant Pep”, mes encertat va decidir, amb destacada actuació del seu jugador A. Ruiz amb 27 punts i 31 de valoració.

• 81-83: IMPORTANT VICTÒRIA DELS ARTESENCS QUE JA SON SEGONS.
A Granollers partit de la jornada entre els locals i l’Artés, ambdós amb vuit victòries, quart i tercer de la classificació, per tant el guanyador ocuparia el tercer lloc en solitari i el perdedor podria arribar a perdre la quarta plaça, tot pendent del que fes el Vic, victòria visitant en un gran partit, que es va decidir en una cistella dels artesencs als darrers segons, que es situen en segona posició gràcies al average general, en un partit on els vallessans dominaven al descans 46-36, a la represa reacció visitant amb un parcial de 0-12, acabant el tercer quart 60-56, al començament del darrer quart nova embranzida local 66-56, però els visitants restabliren l’igualtat 80-80, al darrer quart, on el major encert va donar la victòria als visitants, que deixa als locals fora dels llocs de Play Off. Jugadors destacats el local Carles Homs 24 punts i el visitant Pepo Burgués 30 de valoració.

• 93-80: ELS LOCALS ES RETROBEN AMB LA VICTÒRIA.
A Mataró el Boet desprès de perdre el primer lloc rebia la visita dels sabadellencs de la Pia amb el propòsit de mantenir-se a la part alta i els visitants que vàren perdre com a locals, estan situats al penúltim lloc, victòria local que els permet mantenir-se als llocs de privilegi, en aquests moments tercers classificats, en un partit on fins al descans els local no podien superar amb claredat a l’equip sabadellenc 39-37, però a la represa es va accentuar el domini dels maresmencs que es vàren fer amb el triomf, amb una nova gran actuació del local Marc Rubio amb 31 punts i 39 de valoració.

• 80-65: ELS COLOMENCS CONTINUEN EN DINÀMICA GUANYADORA.
A Santa Coloma els locals amb molt bona dinàmica de resultats i en sisè lloc rebien al Sant Quirze, en la seva lluita per sortir dels darrers llocs, desprès de perdre el derbi amb el Natació com a locals, victòria local que els permet mirar decididament cap amunt, en un partit on els vallessans vàren aguantar l’empenta local fins al tercer quart però en el darrer parcial el domini local es va fer mes evident i ja no va tenir resposta dels visitants. Jugador destacat el local Alex López 14 punts i 21 de valoració.

• 77-70: LA REACCIÓ SABADELLENCA VA ESTAR APUNT DE DONAR RESULTAT.
Derbi vallesà i partit de la jornada a Sant Cugat entre la Uesc  i el Natació Sabadell, els locals volien recuperar el terreny perdut envers els primers llocs i els visitants aprofitar l’inèrcia guanyadora, per aconseguir el tercer triomf, ajustada victòria local, en un partit que fins al descans va estar dominat pels locals 45-32, però a la represa va venir la reacció dels visitants que varen ajustar el marcador fins al 67-66 a manca de dos minuts, moment en que novament els locals agafaren el control de la situació fins a la victòria final, amb destacada actuació de Robert Cosials 17 punts i 29 de valoració

• 66-69: ELS LOCALS HAN TINGUT LES SEVES OPCIONS FINS AL FINAL.
A Mollet el Sant Gervasi, amb la moral pels núvols desprès d’estrenar-se amb les victòries rebien al Badalonés que es volia refer de l’última ensopegada. Ajustada victòria visitant tot i que ambdós tingueren les seves opcions, fins al descans domini dels de Badalona 27-44, a la represa reacció local que amb dotze minuts ja havia igualat el marcador a 55, a partir d’aquest moment molta igualtat i amb opcions pels locals amb 64-62, a falta de dos minuts, però el parcial final de 2-7, va certificar la victòria visitant tot i la bona actuació del local Ian Carter 21 punts i 37 de valoració.

• 77-91: ELS VIGETANS NO DESAPROFITEN L’OCASIÓ I TORNEN A LLOCS DE PLAY OFF.
A Girona el Sant Narcís, volia recuperar sensacions, però davant tenia un Vic que volia aprofitar l’enfrontament directe a la part alta entre tercer i quart, per colar-se en llocs de Play Off. Victòria visitant fonamentada en una gran primera part 38-52, que ha fet impossible la reacció locals, ja que els de Dídac

Herrero han portat tot el partit sota el seu control, amb diferències que han arribat als disset punts, amb destacada actuació dels local Gerard Ballell amb 24 punts i el visitant Julià Garrote 20 de valoració.

Grup 2.
· Victories dels quatre primers ESPARREGUERA, SALOU, ROSER i SESE.
· Derrotes dels aspirants a Play Off TORREFORTA I CANTAIRES.
· Segona victòria del CASTELLAR que surt del descens directe.

Partits de dissabte:

• 76-71: LLUITADA VICTÒRIA LOCAL TOT I LA REMUNTADA VISITANT.
Al Ramón Martí es va veure reaccionar l’Esparreguera desprès de l’ultima ensopegada i davant tenia el Collblanc, que un cop recuperi els partits pendents pot estar a d’alt, victòria local després d’un final ajustat, tot i que al descans  dominaven amb claredat 47-33, però a la represa la reacció visitant va ser constant fins al 70-69, del minut 38, però la mateixa no va tenir continuïtat i un parcial de 6-2, va decidir el partit a favor dels locals, amb destacada actuació del visitant Marc Subirachs amb 21 punts d’anotació i 21 de valoració la mateixa que el local Dani Fontanals.

• 76-83: ELS LLEIDATANS NO PODEN CULMINAR LA REMUNTADA.
Amb la TV en directe a Lleida l’Alpicat que havia tornat al camí de les victòries, amb l’objectiu d’apropar-se a la part alta rebia la visita del Sese en quarta posició i que per tant volia mantenir una plaça de privilegi, objectiu que va complir amb la victòria aconseguida, en un partit on els barcelonins vàren dominar fins al descans 29-40, a la segona part gran reacció local, amb 57-61, al final del tercer quart i 76-79, al darrer minut, encara que finalment el triomf fou pels visitants, amb destacada actuació del local Víctor Vinos amb 19 punts d’anotació i 32 de valoració i el visitant Guillem Andreu, la mateixa anotació.

• 60-73: UN MAL COMENÇAMENT PORTA ALS LOCALS AL DARRER LLOC.
A Viladecans, els locals una setmana més, buscant allunyar-se del descens i els visitants el Ciutat Vella, novè classificat i amb l’objectiu de fer un pas endavant, victòria visitant, en un partit que va començar molt fluix per part local 2-10, al minut 5 i 10-28, a la fi del primer quart, de totes maneres els locals vàren reduir les diferencies 30-40, al descans, i 38-44, al minut 25, tot i que en cap moment donaren la sensació de posar en dificultats als visitants. Jugadors destacats els visitants Pol Bachs i Toni Roure amb 14 punts d’anotació ambdós i el local José Antonio Bernuz 26 de valoració.

·         88-86 EL DERBI PELS LOCALS DESPRÉS D’UNA PRORROGA.
A Reus derbi tarragoní entre el Ploms Salle Reus en la lluita per allunyar-se el descens i el Cantaires intentant entrar al Play Off, va ser molt intens i emocionant, amb victòria ajustada dels del Baix Camp, tot i així els locals dominaven al descans 37-24, però la reacció visitant es va concretar amb un triple del seu capità Pitarch, que va portar el partit a la prorroga, on els locals vàren decidir la sort del partit des del tir lliure, amb aquesta victòria els de Tortosa s’allunyen del Play Off. Jugadors destacats el visitant Joel Kindred amb 24 d’anotació i 23 de valoració, la mateixa que els locals A. Martínez i O. Penas

·         92-69. DEMOLIDOR TERCER QUART DELS LOCALS.
En horari matinal partit de la jornada a l’Estació del Nord el Roser, tercer classificat rebria al Torreforta, els de Tarragona a les portes del Play Off, molt en joc per tant, la victòria local li permetria seguir en la seva posició i els visitants podrien arribar a posar-se entre els millors, partit amb dues cares ben diferents, durant la primera part domini visitant 37-48, però a la represa espectacular 29-8 dels barcelonins, al tercer quart que va deixar sense poder de reacció al ADT, que va notar i molt la baixa de Dorsey. Jugadors destacats el visitant Antonhy Trautman amb 22 punts i el local Xavi Assalit amb 33 de valoració.

·         80-73: EL GRAN ENCERT DELS CASTELLERENCS EN EL TRIPLE VA SER DETERMINANT.
Al Puigvert partit de la jornada el Castellar buscava una victòria per sortir del descens i Sant Boi per marcar distancies amb la zona compromesa, la derrota visitant els complicaria molt la classificació. Victòria local que li permet deixar el darrer lloc i la plaça de descens directe, en un partit amb una gran sortida “taronja” 12-26, però que va trobar resposta per part dels locals així al descans el marcador era 37-38, a la represa el domini locals es va intensificar i després d’un tercer quart 23-15, ja no donaren opcions als visitants, en un partit on la “dupla” local Marc Algar i Albert Germà, va fer estralls a la cistella visitant, amb 24 punts d’anotació d’ambdós i el segon 22 de valoració i un cert en els triples de 10 de 13.

·         44-57. ELS VISITANTS MANTENEN EL SEGON LLOC AMB UNA BAIXA ANOTACIÓ.
A la Plaça del Nord els Lluisos necessitaven la victòria per allunyar-se de la zona compromesa i els visitants, el Salou, per seguir de prop al líder, victòria visitant en un partit de molt baixa anotació per ambdós equips i amb domini visitant 20-33 al descans i que tot els intents locals no vàren reeixir i els de Tarragona es mantenen en segon lloc en destacada actuació del visitant Alan Crabtree amb 14 punts i el local Oriol Pla 15 de valoració.