domingo, 18 de diciembre de 2016

PARTITTS DE SISSABTE a la #CopaCatBQ victòries dede Sant Josep, Boet i Artès que ara es segon al GR.1 i Victòries del líder Esparraguera i el quart classificat Sese al GR.2COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA  I PARTITS DE DISSABTE
JORNADA 11a.

17-18 Desembre.
Grup 1.

 • EL LIDER SANT JOSEP GUANYA, a la prorroga.
 • ARTÉS I BOET, segon i tercer, intercanvien posicions.
 • SANTA COLOMA, sisè i UESC, setè, també intercanvien posicions.DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45


Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST

70
78

Diss.
17.45
Pavellò CB. Granollers
CB GRANOLLERS

C.B. ARTES

81
83

Diss.
19.15

Eusebi Millán
MATARO PARC BOET

BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP
93
80

Diss.
19.30

Joan del Moral
CB. SANTA COLOMA

SANT QUIRZE B.C.

80
65

Diss.
19.30
Zem Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT
C.N SABADELL

77
70

Diu.
17.30
Col.legi Sant Gervasi
SANT GERVASI

A.E. BADALONES


Diu.
17.00
Sacosta
C.B. SANT NARCIS
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC
Partits de dissabte:

 • A la Bisbal els locals en zona compromesa rebien la visita del Sant Josep, nou líder, i que ha ven segur volia mantenir la seva posició i els locals tot i la dificultat una victòria els donaria un respir, victòria visitant a la prorroga, que podia haver caigut del costat de qualsevol del dos equips.

 • A Granollers partit de la jornada entre els locals i l’Artés, ambdós amb vuit victòries, quart i tercer de la classificació, per tant el guanyador ocuparia el tercer lloc en solitari i el perdedor podria arribar a perdre la quarta plaça, tot pendent del que faci el Vic, victòria visitant en un gran partit, que es va decidir en una cistella dels artesencs als darrers segons.

 • A Mataró el Boet desprès de perdre el primer lloc rebia la visita dels sabadellencs de la Pia amb el propòsit de mantenir-se a la part alta i els visitants que vàren perdre com a locals, estan situats al penúltim lloc, victòria local que els permet mantenir -se als primers llocs.

 • A Santa Coloma els locals amb molt bona dinàmica de resultats i en sisè lloc rebien al Sant Quirze, en la seva lluita per sortir dels darrers llocs, desprès de perdre el derbi amb el Natació com a locals, victòria local que els permet mirar decididament cap amunt.

 • Derbi vallesà i partit de la jornada a Sant Cugat entre la Uesc  i el Natació Sabadell, els locals volien recuperar el terreny perdut envers els primers llocs i els visitants aprofitar l’inèrcia guanyadora, per aconseguir el tercer triomf, ajustada victòria local.


Partit per avui diumenge:

 • A Mollet el Sant Gervasi, amb la moral pels núvols desprès d’estrenar-se amb les victòries rebràn al Badalonés que es voldrà refer de l’última ensopegada. NOMS PROPIS  Ian Carter i Jose Miranda.

 • A Girona el Sant Narcís, voldrà recuperar sensacions, però davant tindrà el Vic que voldrà aprofitar l’enfrontament directe a la part alta entre tercer i quart, per colar-se en llocs de Play Off. NOMS PROPIS Gerard Ballell i Julià Garrote.

Grup 2.
· PARTIT AMB TV  Alpicat vs Sese.
· PARTITS DE LA JORNADA
· Roser vs Torreforta
· Castellar vs Sant Boi.
· Victories del líder ESPARREGUERA i el quart SESE.DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
18.45
Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA

ARACENA AEC COLLLBLANC “B”

76
71

Diss.
18.05
TV
Antoni Roure
C.B. ALPICAT
SESE
76
83

Diss.
19.30
Podium Viladecansesports
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL
C.B CIUTAT VELLA

60
73

Diss.
19.30
Joan Sirolla
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
C.B. CANTAIRES TORTOSA

88
86

Diu.
12.15
Estació del Nord
CAMPING BIANYA EL ROSER

A.D. TORREFORTADiu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR

BASQUET SANT BOI


Diu.
19.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOUPartits de dissabte:

 • Al Ramón Martí es va veure reaccionar l’Esparreguera desprès de l’ultima ensopegada i davant tenia el Collblanc, que un cop recuperi els partits pendents pot estar a d’alt, victòria local.

 • Amb la TV en directe a Lleida l’Alpicat que va tornar al camí de les victòries, amb l’objectiu d’apropar-se a la part alta rebia la visita del Sese en quarta posició i que per tant volia mantenir una plaça de privilegi, objectiu que va complir amb la victòria aconseguida.

 • A Viladecans, els locals una setmana més, buscant allunyar-se del descens i els visitants el Ciutat Vella, novè classificat i amb l’objectiu de fer un pas endavant, victòria visitant.

·         A Reus derbi tarragoní entre el Ploms Salle Reus en la lluita per allunyar-se el descens i el Cantaires intentant entrar al Play Off, va ser molt intens i emocionant, amb victòria ajustada dels del Baix Camp.Partits per avui diumenge:

·         En horari matinal partit de la jornada a l’Estació del Nord el Roser, tercer classificat rebrà al Torreforta, els de Tarragona a les portes del Play Off, molt en joc per tant, la victòria local li permetria seguir en la seva posició i els visitants podrien arribar a posar-se entre els millors. NOMS PROPIS  Xavi Assalit i Devon Dorsey.

·         Al Puigvert partit de la jornada el Castellar buscarà una victòria per sortir del descens i Sant Boi per marcar distancies amb la zona compromesa, la derrota visitant els complicaria molt la classificació. NOMS PROPIS Marc Algar i Marc Fernández.


·         A la Plaça del Nord els Lluisos necessiten la victòria per allunyar-se de la zona compromesa i els visitants, el Salou, seguir de prop al líder i esperar el seu error. NOMS PROPIS Francesc Plà i Eloi Galofré.


No hay comentarios:

Publicar un comentario