viernes, 16 de diciembre de 2016

LA PREVIA de la ONZENA JORNADA a la #CopaCatBQ. DESTACATS Granollers vs Artés i Roser vs Torreforta; Uesc vs CN Sabadell i Castellar vs Sant Boi


COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA JORNADA 11a.

17-18 Desembre.
Grup 1.

  • PARTITS DE LA JORNADA
  • Granollers vs Artés.
  • Uesc vs CN. Sabadell




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45


Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST



Diss.
17.45
Pavellò CB. Granollers
CB GRANOLLERS

C.B. ARTES



Diss.
19.15

Eusebi Millán
MATARO PARC BOET

BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP


Diss.
19.30

Joan del Moral
CB. SANTA COLOMA

SANT QUIRZE B.C.



Diss.
19.30
Zem Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT
C.N SABADELL



Diu.
17.30
Col.legi Sant Gervasi
SANT GERVASI

A.E. BADALONES


Diu.
17.00
Sacosta
C.B. SANT NARCIS
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC




Partits per demà dissabte:

  • A la Bisbal els locals en zona compromesa rebràn la visita del Sant Josep, nou líder, i que ha ven segur voldrà mantenir la seva posició i els locals tot i la dificultat una victòria els donaria un respir. NOMS PROPIS Marc Nieto i Pedro Cuesta.

  • A Granollers partit de la jornada entre els locals i l’Artés, ambdós amb vuit victòries, quart i tercer de la classificació, per tant el guanyador ocuparà el tercer lloc en solitari i el perdedor podria arribar a perdre la quarta plaça. NOMS PROPIS  Carles Homs i Albert Illa.

  • A Mataró el Boet desprès de perdre el primer lloc rebrà la visita dels sabadellencs de la Pia amb el propòsit de mantenir-se a la part alta i els visitants que vàren perdre com a locals, estan situats al penúltim lloc.  NOMS PROPIS  Marc Rubio i Josele Piñero.


  • A Santa Coloma els locals amb molt bona dinàmica de resultats i en sisè lloc rebràn al Sant Quirze, en la seva lluita per sortir dels darrers llocs, desprès de perdre el derbi amb el Natació com a locals. NOMS PROPIS  Alex López i David Ayuso.


  • Derbi vallesà i partit de la jornada a Sant Cugat entre la Uesc  i el Natació Sabadell, els locals voldràn recuperar el terreny perdut envers els primers llocs i els visitants aprofitar l’inèrcia guanyadora, per aconseguir el tercer triomf. NOMS PROPIS  Partick Reyes i Jonathan Ramírez.


Partit per diumenge:

  • A Mollet el Sant Gervasi, amb la moral pels núvols desprès d’estrenar-se amb les victòries rebràn al Badalonés que es voldrà refer de l’última ensopegada. NOMS PROPIS  Ian Carter i Jose Miranda.

  • A Girona el Sant Narcís, voldrà recuperar sensacions, però davant tindrà el Vic que voldrà aprofitar l’enfrontament directe a la part alta entre tercer i quart, per colar-se en llocs de Play Off. NOMS PROPIS Gerard Ballell i Julià Garrote.

Grup 2.
· PARTIT AMB TV  Alpicat vs Sese.
· PARTITS DE LA JORNADA
· Roser vs Torreforta
· Castellar vs Sant Boi.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
18.45
Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA

ARACENA AEC COLLLBLANC “B”



Diss.
18.05
TV
Antoni Roure
C.B. ALPICAT
SESE


Diss.
19.30
Podium Viladecansesports
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL
C.B CIUTAT VELLA



Diss.
19.30
Joan Sirolla
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
C.B. CANTAIRES TORTOSA



Diu.
12.15
Estació del Nord
CAMPING BIANYA EL ROSER

A.D. TORREFORTA



Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR

BASQUET SANT BOI


Diu.
19.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU



Partits per demà dissabte:

  • Al Ramón Martí es podrà veure com reacciona l’Esparreguera desprès de l’ultima ensopegada i davant tindrà el Collblanc, que un cop recuperi els partits pendents pot estar a d’alt. NOM PROPIS  Guillem Pedreny i José Antonio Alvarez.

  • Amb la TV en directe a Lleida l’Alpicat que va tornar al camí de les victòries, amb l’objectiu d’apropar-se a la part alta rebrà la visita del Sese en quarta posició i que per tant voldrà mantenir una plaça de privilegi. NOMS PROPIS  Martí Domingo i Nacho González.

  • A Viladecans, els locals una setmana més, buscant allunyar-se del descens i els visitants el Ciutat Vella, novè classificat i amb l’objectiu de fer un pas endavant. NOMS PROPIS Albert Meri i José  Antonio Bernuz.


·         A Reus derbi tarragoní entre el Ploms Salle Reus en la lluita per allunyar-se el descens i el Cantaires intentant entrar al Play Off. NOMS PROPIS   V. Méndez i Joel Kindred.

Partits per diumenge:

·         En horari matinal partit de la jornada a l’Estació del Nord el Roser, tercer classificat rebrà al Torreforta, els de Tarragona a les portes del Play Off, molt en joc per tant, la victòria local li permetria seguir en la seva posició i els visitants podrien arribar a posar-se entre els millors. NOMS PROPIS  Xavi Assalit i Devon Dorsey.

·         Al Puigvert partit de la jornada el Castellar buscarà una victòria per sortir del descens i Sant Boi per marcar distancies amb la zona compromesa, la derrota visitant els complicaria molt la classificació. NOMS PROPIS Marc Algar i Marc Fernández.


·         A la Plaça del Nord els Lluisos necessiten la victòria per allunyar-se de la zona compromesa i els visitants, el Salou, seguir de prop al líder i esperar el seu error. NOMS PROPIS Francesc Plà i Eloi Galofré.


No hay comentarios:

Publicar un comentario