sábado, 27 de mayo de 2017

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL MASCULI NIVELL A-1 NOU PAVELLÓ ZONA PUIGVERT CASTELLAR DEL VALLES.



CAMPIONAT DE CATALUNYA
INFANTIL MASCULI NIVELL A-1
NOU PAVELLÓ ZONA PUIGVERT
CASTELLAR DEL VALLES.




Aquest cap de setmana es disputarà al Nou Pavelló Puigvert de Castellar del Vallès (Vallès Occidental) la final a quatre del Campionat de Catalunya Infantil Masculí nivell A-1, amb la participació del FC. Barcelona Lassa, Catalana Occident Manresa, Club Joventut de Badalona i Bàsquet Samà Vilanova-Ima.
Aquest esdeveniment, emmarcat dins dels actes de celebració de 60è aniversari del bàsquet a Castellar del Vallès, es possible gràcies a la coorganització de la Federació Catalana de Basquetbol, el Club Bàsquet Castellar, l’Ajuntament de Castellar del Vallès, Baden col.laborador i pilota oficial i amb el suport de la Secretaria General de l’Esport.




Avui dissabte a les 17.00 hores, obriran foc la primera semifinal  
FC. BARCELONA LASSA vs CATALANA OCCIDENT MANRESA.

A les 19.00 hores la segona semifinal que tindrà com a protagonistes a
CLUB JOVENTUT DE BADALONA vs BÀSQUET SAMÀ VILANONA-IMA.

Per demà diumenge a les 10.00 hores tindrà lloc el partit pel tercer i quart lloc, que dona dret a una plaça pel campionat d’Espanya, entre els equips perdedors de les semifinals i a les 12.00 hores la gran final entre els guanyadors del dia anterior. 

Els membres de l’equip d’ALOCIX RESULTATS i serem presents col.laborant en l’acte,  a la presentació de l’esdeveniment i en el reportatge fotogràfic a càrrec de la Txell.



US HI ESPEREM


No hay comentarios:

Publicar un comentario