sábado, 6 de mayo de 2017

JORNADA 26 i ultima a #CopaCatBQ i FINAL DE LA FASE REGULAR ara les Fases


COPA CATALUNYA MASCULINA                
JORNADA 26a.
Ultima jornada de la fase regular

29-30 abril.
Grup 1.

  • L’última plaça de Play Out, pel Natació Sabadell, tot i la seva victòria.
  • El descens directe per la Bisbal Bàsquet i així Pia i Sant Gervasi aniran al Play Out
  • Vic i Uesc tanquen la fase regular ja amb el pensament posat al Play Off, els primers perden a domicili amb l’Artés i el segons superen Santa Coloma.
  • Badalonés i Sant Narcís finalment eviten el Play Out.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
DISS.
18.00
Les Naus
C.N SABADELL

SANT GERVASI

71
69
DISS.
18.05
Castell d’en Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC
C.B. ARTÉS
8386
DISS.
19.30
Zem. Rbla. Del Seller
U.E. SANT CUGAT

C.B. SANTA COLOMA

10087
DISS.
19.30
Las Plana
A.E. BADALONES CB.

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
77
45
DIU.
17.00
Gimnás Municipal
SANT QUIRZE B.C

MATARO PARC BOET
68
76
DIU.
18.00
Escola Pia
BASQUETPIA  SABADELL  WHATS AP
C.B. SANT NARCIS

72
74
DIU.
19.30.
C.P. Sant Josep
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST
CB GRANOLLERS

68
57




  • C.N. SABADELL, 71 – SANT GERVASI, 69.
La victòria del “Natació” no els evita el Play Out.                                                                   
A Sabadell un dels partits de la jornada i derbi vallesà entre el Natació i el Sant Gervasi, els locals necessitaven la victòria per tenir opcions de sortir del Play Out i els visitants per no caure en el descens directe, la victòria final dels locals combinada amb la victòria de Sant Narcís, fa que els Sabadellencs tinguin que aconseguit la permanència davant del Castella i els Mollet davant l’Alpicat. El partit va estar igualat fins al descans (32-31), però a la represa els locals marxaren en el marcador i tot i la reacció dels de Mollet, la victòria fou pels locals, amb destacada actuació dels seus jugadors Jonathan Ramírez 25 punts d’anotació i Teddy Reyes 23 de valoració.

  •  C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 83 – C.B. ARTÉS, 86.
Els artesencs guanyen a Vic i tanquen una temporada una mica irregular.
A Vic amb les cameres Bàsquet En Joc, es va veure un enfrontament entre  els locals i l’Artés, del tot intranscendent ja que els blancs-i-vemells com a tercer classificat, ja tenen plaça al Play Off els artesencs, cinquè classificat si han quedat a les portes, el partit va estar molt igualat i va caure del cantó dels visitants, amb destacada actuació del seu jugador Roger Portella de 30 punts d’anotació i 36 de valoració.

  • U.E. SANT CUGAT, 100 – C.B. SANTA COLOMA, 87.
La Uesc tanca la fase regular amb una victòria i arriba en plena forma al Play Out.
A Sant Cugat es veien les cares la Uesc i el Santa Coloma, també amb la feina feta els vermells-i-negres  quarts i també jugaran el Play Off i el “Santaco”, ja es sisè classificat de forma definitiva, victòria dels locals que arriben amb molt bona forma a les “Fases”, amb destacada actuació del local  P. Reyes i del visitant J. Espin, amb 17 punts d’anotació i el també local J. Costa 24 de valoració.

  • A.E. BADALONÉS C.B., 77 – SOL GIRONÉS BISBAL BASQUET, 45.
Els “Dimonis” guanyen un partit que val la permanència i la Bisbal confirma el descens directe.
 A la Plana un altre partit trepidant els locals del Badalonés amb la victòria certificava la permanència, en cas contrari dependrien de tercers, per la seva part la Bisbal necessitava una victòria per tenir opcions d’evitar el descens directe, victòria local que els permet salvar definitivament la categoria i condemna als empordanesos al descens.

  • SANT QUIRZE B.C., 77 – MATARÓ PARC BOET, 76.


Boet amb cinc júniors passa amb nota l’últim compromís de la Lliga regular.
 A Sant Quirze, els locals ja tenien assumit que defensarien la categoria al Play Out i per la seva part el Boet,  ja campió de grup volia tancar la fase regular amb una victòria i tot i que afrontaven el partit amb cinc júniors la pedrera “taronga” va demostrar estar a l’alçada i aconseguiren una nova victòria per tancar la fase regular i començar el camí de les “Fases”, amb destacada actuació del seu jugador David Champagnie, amb 23 punts d’anotació i 38 de valoració.


  • BASQUETPIA  SABADELL  WHATS AP, 72 – C.B. SANT NARCIS, 74.
Sant Narcís finalment i amb una victòria ajustada certifica la permanència.
 A Sabadell al “Pia Garden”, l’altre partit de la jornada els locals del BàsquetPia necessitaven la victòria per evitar el descens directe, amb una derrota dependrien de tercers i els gironins del Sant Narcís la derrota els podria portar al Play Out si coincidia, com així va ser, amb les victòries de “Dimonis” i Natació, la derrota al dissabte de la Bisbal evitava el descens directe al sabadellencs i per la seva part els visitants necessitaven una victòria que aconseguirien en un disputat partit i en un final ajustat, amb destacada actuació del seu jugador Gerard Ballell 26 punts d’anotació i 17 de valoració.



  • ARACENA C.B. SANT JOSEP EL REBOST, 68 – C.B. GRANOLLERS, 57.
El Sant Pep tanca la fase regular amb una victòria superant la resistència vallessana.
A Badalona el Sant Josep ja sots-campió de grup i amb  bitllet pel Play Off, rebia la visita del Granollers que seria setè, en un partit amb domini local el tres primers quarts i que la reacció visitant en el últim va servir per reduir diferencieu, però sense posar amb dificultats als locals, amb destacada actuació del visitant Ferran Nadal 16 punts d’anotació, la mateixa que el local Antonio Ruíz amb 23 de valoració.                                                                                        


  • Grup 2.

  • El Roser es proclama Campió de Grup, al superar Sant Boi..
  • Viladecans cau derrotat a Salou, tercer classificat, i es equip de primera catalana.
  • Reus s’emporta el derbi tarragoní i tanca una gran temporada en 5è lloc.
  • Sese perd a l’Hospitalet i entra al Play Off en quart lloc.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss
16.00

Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”
SESE
86
85
Diss.
18.00
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL

75
61
Diss.
18.30
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
55
85
Diss.
19.15
Can Masallera
BASQUET SANT BOI

CAMPING BIANYA EL ROSER
59
69
Diu.
12.00
Cem Parc Ciutadella
CB. CIUTAT VELLA
TENEA CB. ESPARREGUERA
91
62
Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR

LLUISOS DE GRACIA
52
64
Diu.
19.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA
C.B. ALPICAT

65
76

  • ARACENA AEC COLLBLANC, 86 – SESE, 85.
Sese cau derrotat a l’últim partit però sense incidència a la classificació.
A Fum d’Estampa Collblanc una vegada certificada la permanència rebia al Sese, els barcelonins tot i tenir la classificació pel Play Off, encara podien millorar el seu quart lloc, la mínima victòria local deixa al Sese al quart lloc, jugador destacat el local Ramón J. Melgarejo amb 21 punts d’anotació i 23 de valoració

  • VERMA ALQUILER MAQUINARIA C.B. SALOU, 75 – C.B. VILADECANS ST GABRIEL 61.
Viladecans confirma el descens directe i Salou la tercera plaça
A Salou un dels partits de la jornada entre els locals que volien confirmar la seva tercera posició que els permetia jugar el Play Off i un Viladecans renascut, que amb les dues victòries aconseguides de forma consecutiva, encara tenia opcions d’evitar el descens directe, si guanyava i perdia el Castellar, però la victòria local condemna al Viladecans, tot i el bon partit i mantenir opcions fins als minuts finals (55-55), al minut 35, però un darrer parcial de (20-5) va sentenciar el partit amb destacada actuació del visitant Carles Casanoves 15 punts d’anotació i el local Alan Crabtree 17 de valoració.

  • A.D. TORREFORTA, 55 – PLOMS SALLE REUS, 85.
ADT troba a faltar Dorsey davant un intractable Ploms Salle.
A Tarragona derbi entre el Torreforta i el Reus, amb l’únic al·licient, tot i que sigui menor, de que els del Baix Camp aconseguissin el cinquè lloc, victòria dels visitants que han superat amb claredat als de Tarragona que han trobat a faltar i molt a Devon Dorsey, amb destacada actuació del seu company Anthony Trautman i els visitants Zack Leeper i David Mesa, tots ells amb 16 punts d’anotació i l’últim d’ells 20 de valoració.

  • BÀSQUET SANT BOI, 59 – C.B. EL ROSER, 69.
Victòria del Roser que val el campionat del grup.
A Sant Boi els locals al que els podria perillar el dotze lloc rebien la visita del líder Roser que es jugava la possibilitat de ser campió de grup, victòria visitant que els dona el campionat i els locals tot i la derrota son dotzens, amb destacada actuació del visitant Xavi Assalit, 26 punts d’anotació i 35 de valoració.

  • C.B. CIUTAT VELLA, 81 – C.B. ESPARREGUERA, 62.
Victòria local davant un Esparreguera que ja no tenia opcions al primer lloc
A la Ciutadella el Ciutat Vella, amb la feina feta rebia a l’altre candidat al títol l’Esparreguera, encara que no depenia d’ell sinó del partit del Roser i per tant la victòria dels barcelonins els va deixar sense opcions i potser ja amb la vista posada al Play Off, amb destacada actuació del local Pol Bachs 28 punts i 36 de valoració.

  • C.B. CASTELLAR, 52 – LLUÏSOS DE GRÀCIA, 64.


Partit molt fluix d’ambdós equips, sobre tot dels locals,  potser pensant amb el Play Out.
Al Puigvert l’altre partit de la jornada entre el Castellar que es jugava evitar el descens directe i els Lluïsos, els de Gracia que ja no podien evitar el Play Out,  els vallessans necessitaven una victòria si guanyava Viladecans, per evitar el fatídic catorze lloc que porta al descens directe, però la derrota de Viladecans els ho va evitar, vist el que va passar a la pista probablement els locals en cas de necessitat, haurien estat mes entonats i no varen donar l’imatge d’un equip endollat pel que li ve a sobre i els visitants “idem de lo mismo”.

  • C.B. CANTAIRES TORTOSA, 65 – C.B. ALPICAT, 76.
Els lleidatans tanquen bla fase regular amb victòria i arriben molt be al Play Out.
A Tortosa Cantaires i Alpicat en un enfrontament on no hi havia res en joc, els locals sisens, encara que podien ser cinquens i l’Alpicat que tindrà que lluitar per la permanència al Play Out, victòria visitant que denota que els de Lleida arriben en plena forma per salvar la categoria, amb destacada actuació del local S.J. Diaz 20 punts d’anotació i el visitant Víctor Vinos 22 de valoració.



MVP de la jornada amb 38 de valoració  David Champagnie (Boet), amb 36 minuts en pista; tirs de 2 punts 11/20  55%; tirs de 3 punts 0/0  0%; tirs lliures 1/1  100%; assistències 3, rebots 18, faltes rebudes 4; Pilotes perdudes -, Pilotes recuperades - i Taps -/-.



MÀXIM ANOTADOR, Roger Portella (Artés) amb 28 minuts en pista; tirs de 2 punts 2/3  66%; tirs de 3 punts 4/6  66%; tirs lliures 14/19  73%; assistències 1, rebots 6, faltes rebudes 12; Pilotes perdudes 3, Pilotes recuperades 1 i Taps 0/1.





No hay comentarios:

Publicar un comentario