#CopaCatBQ FASE FINAL 1/4 TORNADA Roser, Vic, Boet, Boet i Sant Josep a la F-4

• ¼ FINAL TORNADA
  • 20-21 MAIG 2017.
  • Es compleixen els pronòstics:
  • Roser, Boet, Vic i Sant Josep a la F-4.

Els quatre primers equips de cada un dels grups jugaran una eliminatòria amb el sistema d’anada i tornada i els guanyadors jugaran una final a quatre, per establir un ordre per ocupar les places vacants a Eba.

Gonalo Vázquez

• CAMPING BIANYA EL ROSER.  81 - UE. SANT CUGAT  69 .
El campió del grup 2 confirma la seva classificació per la F-4
A l’Estació del Nord els locals portaven avantatge de l’anada +15, que els donava certa tranquil·litat per afrontar el partit i certificar el pase a  la F-4, per la seva part la Uesc no ho posaria fàcil i lluitarien fins exhaurir les seves possibilitats,. Victòria local gràcies sobre tot a una gran sortida dels barcelonins  que al descans ja dominaven amb claredat (42-26) i que deixava la eliminatòria sentenciada i a la represa el joc es va igualar i els vallessans reduïren una mica les diferències. Jugadors destacats en anotació sobre tot el local Gavaldà amb 30 punts i el vissitant Reyes amb 15 i en valoració el mateix Gavaldà 34 i el seu company d’equip Auge amb 18.

• TENEA C.B. ESPARREGUERA  83 - C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC 69.
Gran partit dels locals que tot i no arribar a la remuntada tanquen la temporada amb un gran partit.
Al Ramón Martí, els locals tenien la difícil missió per no dir impossible de superar un desavantatge de 27 punts del primer partit, però sinó era possible la gesta com a mínim intentar acabar la temporada amb una victòria, el triomf local fou gràcies a un gran partit dels d’Oscar Navarro que vàren superar al Vic, anant sempre per davant en el marcador i tot i que la diferencia del primer partit era molt gran els locals aconseguiren  a manca de dos minuts un avantatge de 20 punts (83-63), el que feia concebre esperances de fer la gran gesta però un parcial de (0-6) del Vic va esvair qualsevol opció, tot i així un gran partit dels locals per tancar una temporada espectacular i que dona la classificació al Vic per la F-4. Jugadors destacats el visitant Freixes 22 punts d’anotació i 28 de valoració i el local Pedreny 19 i 14, respectivament.

• ARACENA CB. SANT. JOSEP EL REBOST 81 - VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU 61.
En el segon quart els locals han agafat un avantatge que ja ha estat insalvable pels visitants
 El Salou dels equips que varen perdre el primer partit es el que ho va fer amb menor diferencia tot i així el “Sant Pep” voldria fer valer el factor pista, victòria local en un partit que tot i l’igualtat del primer quart, al descans el (36-26) ja feia que el global de +17, era pràcticament molt dificil de recuperar i en el darrer quart els de Badalona han sentenciat el partit i el camí cap a la F-4, precisament a Salou. Jugadors destacats en anotació el local Ruíz 20 punts i el visitant Santiago 18 i en valoració el mateix Ruíz 31 i el  visitant Galofré 20.

• MATARÓ PARC BOET 89 – SESE 79.
Tot i no posar dificultats a la classificació local pel F4, han plantat cara durant el partit.
A l’Eusebi Millán els “tagonges” de Mataró volien fer valer el factor pista, només recordar que no havien perdut cap partit de locals, a tot això cal afegir que portaven un +11 del partit de l’anada, però els de Virrei Amat ho posarien difícil. Victòria local que no ha estat fàcil, ja que tot i dominar sempre el partit, els visitants han presentat batalla encara que en cap moment han pogut discutir la classificació del locals per la F-4. Jugadors destacats  en anotació el local Rubio 26 punts i el visitant Vázquez 17 i en valoració els locals Rubio 31 i Champagnie 25.

MVP  i MAXIM ANOTADOR de la jornada amb 34 de valoració I 30 punts d’anotació  Joan Gavaldà (Roser), amb 28 minuts en pista; tirs de 2 punts 1/2  50%; tirs de 3 punts 8/10  80%; tirs lliures 4/7  57%; assistències 1, rebots 4, faltes rebudes 5; Pilotes perdudes 2, Pilotes recuperades 2 i Taps 0/0.