jueves, 18 de mayo de 2017

PLAY OUT #CopaCatBQ Primer partit, victòria de Castellar de visitant i Lluïsos, Alpicat i Sant Quirze de locals

• PLAY OUT DE PERMANÈNCIA COPA CATALUNYA.
  • PARTITS DE DISSABTE I LA PRÈVIA JORNADA 1.
  • 13-14 MAIG 2017.

Els equips classificats en el llocs 13, 12, 11 i 10 de cada un dels grups jugaran un Play Out al millor de tres partits per decidir els quatre equips que mantenen la categoria i els quatre que la perden.

Victòria del Castellar a Sabadell, amb el que aconsegueix el factor pista i de Lluïsos, Alpicat i Sant Quirze com a locals davant Bàsquet Pia, Sant Gervasi i Bàsquet Sant Boi

Germà

• C.N. SABADELL, 53 - C.B CASTELLAR, 87.
En el derbi el Castellar supera al Natació a domicili i obté el factor pista.

A Les Naus autèntic derbi entre el Natació i els grocs-i-negres, amb el factor pista pels locals que a ben segur en aquest primer partit ho voldrien fer valer, per tenir un hipotètic desempat a Sabadell, el sabadellencs arriben a un Play Out del qual varen tenir opcions d’evitar fins a l’ultima jornada i per la seva part els castellerencs van evitar el descens directe al darrer partit, enfrontament que va començar amb lleuger avantatge local (21-20) contrarestat pels visitants que al descans dominaven (34-35), a la represa el millor joc visitant es va fer palès amb un parcial de (15-24), que varen corroborar de forma eloqüent en el darrer quart fins al +34 final. Jugadors destacats en anotació el local Ramírez amb 30 punts i els visitants Algar i Junyent amb 20 i 13, respectivament i en valoració el mateix Algar 25 i els seus companys Navarro 19 i Checa 15.

• LLUÏSOS DE GRACIA, 88 - BASQUETPIA  SABADELL  WHATS AP, 80.
Els de Gracia agafen avantatge a la sèrie amb un espectacular tercer quart .
A la Plaça del Nord Lluïsos amb la millor defensa 63 punts en contra per partit i el millor balanç atac/defensa +2 i amb opcions d’evitar el Play Out fins a la penúltima jornada rebien a la Pia, els de Sabadell, que també varen evitar el descens directe al darrer partit, buscaven una victòria que els permetés sentenciar la propera setmana al “Pia Garden”, la victòria dels barcelonins obliga als sabadellencs a una victòria sinó volen veure consumat el descens, el partit va estar igualat fins al descans  (38-39), però a la represa una sortida espectacular dels locals va trencar tots els esquemes dels visitants amb un incontestable (30-13), que tot i la reacció visitant en el darrer quart feia ja inviable la remuntada, tot i la destacada actuació dels seus jugadors Paez amb 23 punts i Cabanach 18 i el local Román 20, amb valoració respectivament 19, 18 i 17.

• C.B. ALPICAT, 86 – SANT GERVASI, 74.
El lleidatans resolen en els darrers dos minuts i sumen el primer punt de l’eliminatòria.
A Lleida els locals  que finalment no pogueren evitar el Play Out, i el jugaran per segona temporada consecutiva, rebien al Sant Gervasi, els de Mollet desprès d’un molt mal començament redreçaren el rumb i aconseguiren evitar el descens directe i anaven a la Terra Ferma amb busca d’un triomf que els dones el factor pista, victòria local en un partit molt igualat amb empats a 46 i 63, a la fi del segon i tercer quart, semblava que els visitants tindrien opcions de donar la sorpresa fins als darrers minuts, però en el moment decisiu al minut 38 amb el marcador (76-73), un parcial de (10-1) va decidir el partit favorable als locals, que mantenen el factor pista. Jugadors destacats en anotació els locals Balsells 25 punts i Vinós 19 punts i el visitant Reina, també 19 punts i en valoració el locals Vinós 26, Reina 21 i Domingo 21.

SANT QUIRZE B.C. 92 – BASQUET SANT BOI, 81.
Els vallessans decideixen a la segona part i reaccionen al domini inicial del visitants i dominen la sèrie
A Sant Quirze tot i que en algun moment va semblar que tenien opcions d’evitar el Play Out no fou possible i rebien al Sant Boi, que en alguns moments va tenir a prop el descens directe i buscava un triomf al Vallès que li doni el factor pista, victòria local en un partit, que va començar amb domini visitant fins al descans (45-48), a la represa però reacció local que va permetre als “verts” adjudicar-se el partit i el primer punt de la sèrie. Jugadors destacats en anotació els locals Ricardo Baltà i Velazquez amb 22 i 20 punts i el visitant Fernández amb 18 i en valoració, 19, 22 i 22, respectivament

MVP de la jornada amb 26 de valoració  Victor Vinós (Alpicat), amb 33 minuts en pista; tirs de 2 punts 3/5  60%; tirs de 3 punts 3/5 6 0%; tirs lliures 4/6  66%; assistències 3, rebots 5, faltes rebudes 4; Pilotes perdudes 2, Pilotes recuperades 2 i Taps 2/0.

MÀXIM ANOTADOR, Jonathan Ramírez (CN. Sabadell) amb 33 minuts en pista; tirs de 2 punts 7/11  64%; tirs de 3 punts 5/16  31%; tirs lliures 1/1  100%; assistències 1, rebots 3, faltes rebudes 4; Pilotes perdudes 6, Pilotes recuperades 0 i Taps 0/0.