64
79

COALCI C.B. SANT JOSEP, 79 – BBA CASTELDEFELS, 72.
  • Els de Badalona, trenquen l’igualtat al tercer quart.
Els “parroquials” es mantenen invictes després de tres victòries consecutiva i un partit ajornat, vàren superar a Castelldefels que també tenia dues victòries en un partit igualat fins al descans (35-39), a la represa però el (25-13)  dels grocs i liles fou determinant per la victòria local, amb destacada actuació del seu jugador Gerard Blat 23 punts d’anotació i 31 de valoració.

C.B. ROSER, 49 - C.B. QUART GERMANS CRUZ, 62.
  • Primera victòria dels gironins  que trenquen el partit al darrer parcial.
Després de dues derrotes, va arribar el primer triomf del Quart, que va superar a domicili al Roser en un partit amb dues cares, a la primera part, un parcial per cada equip i al descans avantatge local (36-34), a la represa, un empat a vuit en el tercer parcial i finalment els visitants  s’emportaren el partit gràcies a la seva major efectivitat en els darrers minuts (5-20), amb destacada actuació del seu jugador Albert Coderch 17 punts i 24 de valoració.

ARACENA AEC. COLLBLANC, 71 – IBERSOL C.B. TARRAGONA, 62.
  • Segona victòria de Collblanc i primera derrota del CBT.
Els de Tarragona es presentaven amb la baixa de David Shepard, que ha tornat als Estats Units i del qual el Tarragona tindrà que buscar un substitut,. El partit va estar molt igualat, al descans empat a 34, a la represa lleugeres avantatges locals i no va ser fins als darrer minuts en que els locals vàren agafar les diferencies que els donaria el triomf final. Jugadors destacats el local Lluis Jacas 19 punts d’anotació i el visitant David Fernández 15 de valoració.

ARENYS BÀSQUET JOVENTUT, 86 – MATARÓ PARC BOET, 77.
  • El derbi dels Maresme pels locals superant a un Boet en baixes
Era un partit important per l’Arenys, per no allunyar-se dels primers llocs, davant tenia un Boet, que tot i un bon començament (21-25), al primer quart va notar molt les baixes de Franch i Corella i que als primers minuts de partit si va afegir Canals, a partir del segon quart els locals es vàren posar per davant al marcador i el seu domini es va traduir amb la segona victòria del campionat, amb destacada actuació del seu jugador Joel Parra 28 punts d’anotació i 35 de valoració.

BASQUET GIRONA, 75 – BASQUET MENORCA, 69.
  • Els gironins es fan forts a Fontajau i continuen en segon lloc.
Els deixebles de Costa amb aquesta victòria i un balanç de 3/1, es situen en segon lloc de la classificació, en un partit igualat fins al descans (30-31), a la represa però els locals agafaren la davantera en el marcador i aconseguiren un avantatge que no abandonarien encara que els illencs foren una amenaça fins al final, amb destacada actuació en anotació del visitant Jorge Jimenez 17 punts i 19 de valoració, la mateixa que el local Alfonso Alzamora.

BARBERÀ TEAM VALUES, 68 – VIVE EL MASNOU BASQUETBOL, 74.
  • Els vallessans no arrenquen i els de El Masnou son tercers.
El Barberà amb dues derrotes consecutives i sense conèixer la victòria no acaba d’agafar el pols a la temporada, mentre que els del Maresme es situen tercers a una victòria del líder en un partit en que després d’un empat a 15 al primer quart, en els dos següents foren pels visitants, amb destacadisima actuació del seu jugador Antoni Gómez 31 punts d’anotació i 33 de valoració.

C.B. CANTAIRES TORTOSA, 64 – U.B. SANT ADRIÀ, 77.
  • El líder exhibeix la seva solvència.
Després de quatre jornades Ubsa continua el seu camí d’imbatibilitat, superant en aquesta ocasió als Cantaires en la seva pista de Tortosa en un partit que al descans els visitants ja dominaven (31-45), avantatge que conservarien a la segona part amb el +13 final, amb destacada actuació del local Sean McDonnell 18 punts d’anotació i el visitant Oscar Amo 22 de valoració.

C.B IGUALADA

C.B. CASTELLBISBAL, 77 – SIMPLY OLIVAR, 63.
  • L’igualtat a la classificació es desfà a favor dels vallessans.
Després d’un primer quart igualat empat a 16, en el segon el domini local els va permetre arribar al descans amb avantatge (39-34), a la represa va continuar el seu millor joc superant al qualificat l’equip de Zaragoza, amb la destaca actuació dels locals Marc Ivan Mañes 25 punts d’anotació i  David Camacho 27 de valoració.

B.C. MORABANC ANDORRA “B”, 73 – C.B. PARDINYES LLEIDA, 76.
Els lleidatans s’imposen a la prorroga i segueixen a la part alta.
Partit amb dues cares totalment oposades, al descans avantatge local (42-37), a la represa reacció visitant que va reduir les diferencies fins al (54-53), l’igualtat es va mantenir fins al final dels 40 minuts, portant el partit a la prorroga on un parcial de (8-11) va donar la victòria a Pardinyes. Jugadors destacats el visitant Carlos Gasqué 25 punts d’anotació i el local Víctor Aguilar 25 de valoració.

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 111 – C.B. CERDANYOLA AL DIA, 37.
  • Partit sense història, un resultat concloent que ho diu tot.
Una diferencia poc habitual es la que es va donar a Castell d’en Planes, en un partit on el (25-5) del primer quart ho diu tot, un Vic molt encertat i un Cerdanyola tot el contrari, el resultat de tot això es una diferencia abismal entre els dos equips, en un partit on va destacar el canoner local Julià Garrote 25 punts d’anotació i 25 de valoració.

PALMA AIR EUROPA, 89 – C.B. CORNELLÀ, 67.
El rebot ofensiu local es determinant pel desenvolupament del partit.
Hi ha dues dades que podrien ajudar entendre la clara diferencia en el marcador  la diferència en el rebot ofensiu 18/7 pels locals i els tirs lliures 20/5, això va fer que llevat del primer quart (15-18) a la resta el domini local fos prou clar, amb destacada actuació dels seus jugadors Carlos Bustamante i Alberto García 17 punts d’anotació i aquest últim 23 de valoració.

JAC SANTS, 51 – C.B. VALLS NUTRION, 56.
  • Els de Sants encara no han agafat el pols al campionat.
En un partit de marcador baix, una diferencia de deu punts es molt i això es el que va fer el que el Valls, a la primera part dominés (24-34), a la segona part va continuar el baix ritme anotador que va fer que els locals no poguessin pensar amb la remuntada, amb destacada actuació en anotació del visitant Oscar Ngomo 17 i el local Javier Balastegui 25 de valoració.

MATARÓ FEIMAT, 87 – MULTIOPTICAS C.B. SALT, 74.
  • De moment els “grocs” son un líder imparable.
Els locals vàren sortir a per totes i en un primer quart espectacular marxaren de 16 punts, diferencia que seria clau pel desenvolupament del partit i tot i la reacció visitant a la segona part els locals controlaren be les escomeses visitants, amb destacada actuació de la “dupla” local formada per Santi Serratacó i Natxo Ariño amb 16 punts d’anotació i 19 de valoració.

MVP de la jornada JOEL PARRA (Arenys) 35 de valoració, amb 34 minuts en pista; Tirs de dos  8/8   100%; Tirs de tres 2/4   50%; Tirs lliures  6/10  60%; Rebots 7; Assistències 0; Pilotes Perdudes 0 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 6.

MAXIM ANOTADOR de la jornada,  ANTONI GÓMEZ (El Masnou)  amb una anotació de 31 punts, amb 34 minuts en pista; Tirs de dos  2/3   67%; Tirs de tres 7/13   54%; Tirs lliures  6/7  86%; Rebots 1; Assistències 4; Pilotes Perdudes 3 Pilotes Recuperades 4; Faltes Rebudes 8.