C.B. QUART GERMANS CRUZ

ARACENA AEC COLLBLANC

U.B. SANT ADRIÀ, 82 – IBERSOL C.B. TARRAGONA, 83.
  • Tarragona supera al líder a domicili, remuntant al segon temps.
La UBSA es va veurà superada a domicili pel CBT, en un partit que de sortida vàren dominar els adrianencs (26-13), diferència que es va mantenir al descans, a la represa va venir la reacció visitant que al tercer quart ja havia retallat la diferència en tres punts, però la remuntada va venir al darrer quart amb un (11-22), que dona la segona victòria als de Berni Álvarez destacada actuació en anotació del seu jugador Mijajlo Zvonar amb 21 punts i el local Oscar Amo 23 de valoració.

BÀSQUET MENORCA, 77 – ARENYS BÀSQUET JOVENTUT, 75.
  • La victòria pels de Maó després d’una prorroga.
Partit molt igualat fins al descans (32-33), a la represa els locals agafaren la davantera en el marcador així a la fi del tercer quart dominaven (52-47), tot i aquesta diferència els del Maresme aconseguiren igualar el marcador a la fi dels quaranta minuts amb empat a 68. En el temps suplementari fou un cara i creu que va caure del cantó dels locals. Jugadors destacats el visitant Joel Parra amb 21 punts i el local Jorge Jimenez amb 23 de valoració.

MATARÓ PARC BOET, 75 – BARBERÀ TEAM VALUES, 71
  • La tercera del Boet i els vallessans segueixen sense estrenar-se.

Fou un partit mol igualat amb iniciativa local de sortida (22-17), al primer quart, al descans l’avantatge del Boet es va reduir fins al dos punts, a la represa novament els locals augmentarien la diferencia amb un (18-15) al tercer quart, però tot i els esforços visitants la victòria seria pels del Maresme, amb destacadisima actuació del seu jugador Eric Mañes 21 punts d’anotació i 34 de valoració.

VIVE EL MASNOU, 83 – COALCI C.B. SANT JOSEP, 72.
  • La victòria dona als maresmencs el co-liderat.
El Masnou va saber aprofitar l’errada de líder i l’iguala amb quatre victòries, per la seva part Sant Josep rep la primera derrota, en un partit igualat al descans amb lleuger avantatge dels de Badalona (37-39), a la represa però un (23-12), al tercer quart, va donar un avantatge als locals que els portaria a la victòria final, amb destacada actuació del seu jugador Antoni Gómez 24 punts d’anotació i 27 de valoració.

BBA CASTELLDEFELS, 93- C.B. ROSER, 69.
  • L’inici  de partit definitiu per la victòria local.
La sortida fulgurant del Castelldefels (50-26), va ser determinant per la sort del partit, ja que apartir d’aquell moment els local mantindrien les diferencies fins al final del partir, Castelldefels anota la tercera victòria i per la seva part El Roser, encara no s’ha estrenat. Jugador destacat Jordi Boronat 28 punts d’anotació i 29 de valoració.

C.B. CANTAIRES TORTOSA, 96 – BÀSQUET GIRONA 91.
  • Els tortosins també a la prorroga.
Bon començament dels locals, que sortiren agafant els primers avantatges (40-35), al descans, a la represa la reacció del Girona, fou espectacular i amb un parcial de (15-25), al tercer quart, es posaren per davant en el marcador, amb cinc punts d’avantatge, però res estava decidit i els locals aconseguiren igualar el partit i tot es decidir a la prorroga en que els locals amb mes encert s’emportaren el partit amb destacada actuació de Joel Kindred 30 punts d’anotació i 44 de valoració MVP de la jornada.

Grup C-B.

VIC, PARDINYES, PALMA, MATARÓ I VALLS, comparteixen liderat.

C.B. IGUALADA, 92 -  C.B. CORNELLÀ, 67.
  • Els de l’Anoia dominen abastament el partit.
Segona victòria de l’Igualada, les mateixes que el seu rival Cornellà, en un partit de clar color local que al descans ja dominaven (47-31), a la represa lluny de venir la reacció visitant, els locals continuaren augmentant l’avantatge fins al (75-49), al tercer quart, així fins al final del partit, amb destacada actuació del local Carles Fons, amb 15 punts d’anotació i 15 de valoració.

C.B. VALLS NUTRION, 70- U.E. MATARÓ  FEIMAT, 64.
  • Mataró es deixa el liderat en solitari que ara comparteix entre d’altres amb els Vallencs.
La “Unió” pateix la primera ensopegada i perd el liderat en solitari que ara el comparteix amb altres equips, un d’ells el Valls, equip molt sòlid, que sempre va manar en el marcador, així al descans (41-35), i (54-50) a la fi del tercer quart, tot i lo ajustat del marcador els locals aconseguiren mantenir les diferencies i adjudicar-se la victòria que els situa com un dels co-liders. Jugadors destacats el
visitant Santi Serratacó 17 punts d’anotació i el local Josep Joan Miguel 23 de valoració.

C.B. CERDANYOLA AL DIA, 65 – B.C. MORABANC ANDORRA “B”, 62.
  • Els andorrans molt a prop de la remuntada.
Bona sortida dels locals  que volien allunyar-se de l’imatge que vàren donar a Vic i vàren sortir concentrats i efectiu al descans (35-26), de totes maneres en el tercer quart un parcial de (15-21) va ajustar el marcador i en un final a cara o creu, la victòria es va quedar al Vallès, amb destacada actuació del visitant Georgi Tvalabeishvili, amb 15 punts d’anotació i el local Javier Antón 22  de valoració.

SIMPLY OLIVAR, 88 – C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 89.
  • La prorroga dona la victòria i el liderat als osonencs.
Victòria del Vic a la difícil pista de Zaragoza, Estadio Miralbueno, en un partit, en que al descans, després d’un quart, per cada equip, el marcador assenyalava un ajustat (45-47), a la represa vàren venir uns minuts de domini local (69-63), al tercer quart però finalment el Vic va igualar el partit i tot i que els locals tingueren pilota de partit el seu intent no fou reeixit i a la prorroga un parcial de (8-9), va donar la victòria als visitants, tot i la destacada actuació del local Jaime Pradilla 31 punts d’anotació i 41 de valoració .

C.B. PARDINYES LLEIDA, 69 – JAC SANTS 60.
  • Victòria que situa els ilerdencs  en el grup capdavanter i el de Sants continuen sense guanyar.
Els de la terra ferma sortiren decidits a fer-se amb el control del partit, (32-18), al descans, després d’ofegar per complert l’atac barceloní, a la represa va continuar el domini local fins al +29 final , resultat que després de tres victòries consecutives situa a Pardinyes, al grup de privilegi, amb destacada actuació dels visitants Marc Magdaleno 12 punts d’anotació i Xavi Mendi 32 de valoració.

RECAMBIO GAUDI C.B. MOLLET, 75 – C.B. CASTELLBISBAL, 59.
  • El derbi del Vallès pels locals per seguir a dalt.
Victòria tant important com necessària, per seguir a dalt, pels locals, tot pendent, del partit ajornat, després d’un primer quart pels locals (22-19), al descans dominaven els visitants (34-37), a la represa, després d’uns minuts d’igualtat, el darrer parcial de (23-4), va decidir l’enfrontament, amb destacada actuació del seu jugador Nil Angelats 18 punts d’anotació i 21 de valoració.

MULTIOPTICAS SALT, 59 – PALMA AIR EUROPA, 72.
  • Els de Mallorca s’emporten un partit per seguir a la part alta.
La gran sortida visitant (19-29), els va donar seguretat per dominar el partit (36-44), al descans, a la continuació reacció local, però en el moment important amb un marcador de  (50-55), en els darrers minuts el millor joc visitants va resoldre el partit, amb destacada actuació del seu jugador Carlos Bustamante 21 punts d’anotació i 26 de valoració.

MVP de la jornada JOEL KINDRED (Cantaires) 44 de valoració, amb 30 minuts en pista; Tirs de dos  8/15  à 100%; Tirs de tres 1/2  à 50%; Tirs lliures  11/12 à 92%; Rebots 14; Assistències 4; Pilotes Perdudes 3 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 10.

MAXIM ANOTADOR de la jornada,  JAIME PRADILLA (Olivar)  amb una anotació de 31 punts, amb 35 minuts en pista; Tirs de dos  9/12  à 75%; Tirs de tres 2/3  à 67%; Tirs lliures  7/9 à 78%; Rebots 10; Assistències 2; Pilotes Perdudes 1 Pilotes Recuperades 4; Faltes Rebudes 10.