C.B. QUART GERMANS CRUZ

COALCI C.B. SANT JOSEP

OIC-PENTA U.B SANT ADRIÀ, 78 – ARACENA AEC. COLLBLANC, 59.
  • Ubsa líder solitari amb una victòria  convincent.
Els de Sant Adrià superen a un rival qualificat com Collblanc en un partit que va començar amb un lleuger avantatge local de 7 punts, que a la represa els visitants vàren reduir amb un (52-48) al minut 30 i finalment en el darrer quart amb un parcial de (26-11), sentenciaren l’encontre al seu favor, amb destacada actuació del local Oscar Amo amb 19 punts i 29 de valoració.

BASQUET MENORCA, 80 – C.B. CANTAIRES TORTOSA, 64.
  • A la tercera la vençuda, primera victòria dels de Menorca.
Bona sortida dels locals que al descans ja dominaven (38-27), que els va permetre dominar el partit amb comoditat, a la represa va seguir la mateixa tònica que va evitar qualsevol reacció dels del Baix Ebre, de manera que la victòria fou pels illencs, amb destacadisima actuació del seu jugador Quim Salvans, màxim anotador, compartit amb 28 punts i MVP de la jornada amb 37 de valoració.

IBERSOL C.B. TARRAGONA, 73 – C.B. ROSER, 67.
  • Difícil victòria en el debut del CBT davant els barcelonins.
Tot i la bona sortida local (21-17), es vàren veure sorpresos pel bon joc visitant, que de mica en mica anaren equilibrant el partit (51-50) a la fi del tercer quart, però finalment els locals saberen tancar el partit amb un darrer parcial de (22-17), amb destacada actuació dels seus jugadors Adrià Duch 16 punts d’anotació i David Mesa 24 de valoració.

MATARÓ PARC BOET, 83 –. BÀSQUET GIRONA, 79
  • La segona del Boet que fa que els gironins es deixin el líderat a Mataró.
Victòria local que situa als dos equips en el grup perseguidor del líder, en un partit amb màxima igualtat al descans (42-40), a la represa els agafaren avantatge de +10, però que  a la represa es va igualar bastant, però no suficient com per capgirar el marcador, amb destacada actuació del local Eric Mañes 20 punts d’anotació i Raimon Carrasco 21 de valoració.

VIVE EL MASNOU BASQUETBOL, 82 –ARENYS BASQUET JOVENTUT, 79.
  • El derbi maresmenc pels locals que es situen en el grup capdavanter.
Com els bons derbis, es varen veure moments de joc vibrant i de qualitat i alternances en el marcador, després d’un primer quart pels visitants (14-19), al descans el domini era local (40-32), a la represa va continuar el domini local amb un tercer quart de color local (21-8), però els visitant continuaren el seu esforç i el (21-31) del darrer quart va deixar la diferencia amb 11 punts, amb destacada actuació en anotació amb 17 punts, el local Oriol Tomeu i els visitants Joel Parra i Josep Busquets i en valoració el local Albert Valle amb 29 de valoració.

BBA CASTELLDEFELS, 72 – BARBERÀ TEAM VALUES, 55.
  • Victòria fonamentada en un gran inici local.
Gran sortida dels locals que al primer quart ja agafaren una renda de 13 punts, tot i retallar les diferencies pels vallessans, el (17-8), al tercer quart va ser definitiu per la sort del partit favorable als local, amb destacada actuació en anotació dels seus jugadors Andrés Sese i Jordi Boronat, amb 15 punts i en valoració l’esmentat Sese amb 20 de valoració.

C.B. QUART GERMANS CRUZ, 66 – COALCI C.B. SANT JOSEP, 70.
  • Brillant començament de temporada del “Sant Pep”.
Gran sortida dels de Badalona (17-24), que els posava per davant en el marcador, però la resposta dels gironins no es va fer esperar així als trenta minuts, ja havien recuperat el desavantatge en el marcador, però en el darrer quart els visitants recuperaren la diferencia i aconseguiren una gran victòria amb destacada actuació de Miguel Angel Fons 15 punts d’anotació i i Antonio Ruiz 17 de valoració.

76

C.B. IGUALADA, 79 – PALMA AIR EUROPA, 82.
  • La remuntada final dona la victòria als visitants.
De bon inici els visitants es feren amb el domini del marcador (19-22) al primer quart, avantatge que es mantenia al descans, a la represa el domini era pel locals (25-15) al tercer quart, però quant semblava que es podien fer amb el partit el (15-25), dels darrers deu minuts va donar la victòria a l’equip de “Ses Illes”, amb destacada actuació en anotació del local Jordi Torres amb 18 punts i en valoració amb 21 el visitant Gabriel Serra.

C.B. VALLS NUTRION, 89 – BC. MORABANC ANDORRA, 72.
  • Segona victòria vallenca en superar un Andorra que no arrenca.
Gran sortida local que va col·locar el lluminós amb 13 punts d’avantatge pels locals, de tota manera en els següents minuts el visitants reaccionaren i reduïren distancies fins al (61-54) del minut 30, però novament el darrer parcial fou favorable als locals (28-18), que va tallar la reacció andorrana, amb destacada actuació en anotació dels visitant Mikola Maric amb 25 punts d’anotació i el local Oscar Ngomo 29 de valoració.

C.B. CORNELLÀ, 55 – MATARÓ FEIMAT, 58.
  • Pròrroga, imbatibilitat i liderat pels “grocs” de Mataró.
En un partit on les defenses vàren superar els atacs, els del Maresme, es situen líders en solitari, amb una part per cada equip (21-27) al descans pels visitants, a la represa reacció local que va portar el partit al temps suplementari i allà els visitants amb un parcial de (8-11), s’emportaren el partit, amb destacada actuació en atac del visitant Ignasi Ariño amb 13 punts i el local Oscar Raya 21 de valoració.

SIMPLY OLIVAR, 79 – RECAMBIO CB. GAUDI, 77.
  • Emoció a Miralbueno on els locals aprofitaren les seves opcions.
Dos equips amb dinàmiques contraposades, els locals amb dues ajustades derrotes i els visitants amb altres tantes victòries, amb igualtat al descans (39-39), a la represa el millor joc vallessá els va donar una avantatge que no saberen mantenir i en els darrers minuts els de Zaragoza aconseguiren posar-se per davant a manca de 20 segons i certificar una treballada victòria. Jugadors destacats, tots locals, en anotació amb 20 punts Ander Urdiain i Carlos Alocén i en valoració Jaime Pradilla amb 30.

C.B. PARDINYES LLEIDA, 82 – C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 65.
  • Bona reacció local a la derrota inicial i el Vic es deixa el liderat a Lleida.
Trenta minuts de gran joc i encert donen un clar avantatge als de Lleida, (65-44), que d’aquesta manera sumen el segon triomf i es situen a la part alta de la classificació, per la seva part els de Vic es deixen el liderat a la “Terra Ferma”, amb destacada actuació dels locals Oriol Jorge 17 punts d’anotació i Xavier Mendiburu 33 de valoració.

C.B. CERDANYOLA AL DIA, 69 – C.B. CASTELLBISBAL, 72.
  • La pròrroga dona la victòria en el derbi als visitants.
Després d’uns primers vint minuts de domini visitant, (25-36) al descans, semblava que els visitants ho tenien tot de cara per obtenir el triomf, però res estava fet, gran reacció del “Sarda”, que va porta el partit a la pròrroga i a lla un parcial de (8-11), va donar la victòria als visitants, tot i l’estel·lar actuació del local Javier Antón 28 punts d’anotació i 30 de valoració.

MULTIOPTICAS C.B. SALT, 78 – JAC SANTS, 76.
  • Partit de molta lluita resolt als darrers segons.
Va ser un partits d’aquells que podien caure cap a qualsevol dels dos costats, amb domini visitant al descans (37-45), a la represa gran reacció local que va igualar el partit i tot es va resoldre en els darrers instants, favorable als locals, amb destacada actuació del visitant Alex Olivé 19 punts d’anotació i el local Philip Merabli 19 de valoració.

MVP de la jornada QUIM SALVANS (Menorca) 37 de valoració, amb 29 minuts en pista; Tirs de dos  7/10   70%; Tirs de tres 1/3   33%; Tirs lliures  11/12  92%; Rebots 5; Assistències 3; Pilotes Perdudes 2 Pilotes Recuperades 3; Faltes Rebudes 5.

MAXIM ANOTADOR de la jornada, compartit, per l’esmentat  SALVANS i  JAVIER ANTON (Cerdanyola)  amb una anotació de 28 punts, amb 37 minuts en pista; Tirs de dos  11/22   50%; Tirs de tres 0/0   0%; Tirs lliures  6/6  100%; Rebots 10; Assistències 0; Pilotes Perdudes 1 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 5.