jueves, 22 de noviembre de 2018

JORNADA VUITENA a la #CopaCatBQ ELS LIDERS LLUISOS I RIPOLLET NO AFLUIXEN


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA 8.
17-18 de NOVEMBRE 2.18.

                                                                                                       

  • LLUISOS, LIDER, LLIÇA segon, CEB GIRONA, tercer i BISBAL, quart.
  • MILLOR ATAC (83) CERDANYOLA i CIUTAT VELLA-
  • MILLOR DEFENSA (47) LLIÇÀ.

GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.00
Pavelló d´Esports
C.B.
LLIÇA D’AMUNT



UE HORTA


79
47
Diss.
18.05
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS



C.B. CERDANYOLA AL DIA



78
83
Diss.
19.30
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI
C.B. MOLLET “B”


C.B. GRANOLLERS


81
77
Diu.
16.00
Josep Mora
GRUPO MARTHE
UE MATARÓ-
SBM

C.B. CIUTAT VELLA



77
83
Diu.
17.00
Ramón Sitjà
CEB GIRONA

OUTLETMOTO,COM C.B. GRUP BARNA


73
58
Diu.
17.45

Josep Comellas
LLUISOS
DE GRACIA

CAMPING BIANYA ROSER


67
56
Diu
17.45
Penitens
VEDRUNA GRACIA
SOL GIRONÉS
BISBAL BASQUET


68
78
          

                                                                                                                      
  • El partit de la jornada i a la vegada derbi barceloní era el que es jugaba al “Comellas” entre el líder Lluisos i el tercer classificat Roser, a dues victòries dels lluisencs, victòria local (67-56), que permet a l’equip gracienc continuar comandant la classificació i per la seva part els de Fort Pienc, queden en nové lloc. Destacats per part local Ferran López amb 16 punts, Marcos Abrines i Adtià Ruíz, ambdós amb 12 i per part visitant Carlos Javier Antonio 14.


  • A la Lliçà, els locals segons a una sola victòria del líder rebien a l’Horta els del “Feliu i Codina”, amb dos triomfs i amb zona de permanència, clara victòria local (79-47), que permet als del Vallès seguir en la lluita pel primer lloc i els visitants continuen en el perillós dotzè lloc Destacats per part dels barcelonins Alex Castro amb 19 punts i Hernán Nicolás 15 i pels vallessans José Ignacio Silva amb 8.

  • Al  Pavelló d’Artés els locals, vuitens, rebien al Cerdanyola novè, ambdós, amb un balanç de 3-4, ajustat triomf visitant (78-83), que permet als vallessans guanyar un lloc ara son vuitens i els del Bagés, s’acosten a la zona de perill. Destacats pels locals Roger Portella 26 i Josep Burges 16 i pels visitants Javier Antón 23 i Genis Tena 19.
                                                                                                       
  • A Plana Lledó, el segon equip de Mollet, setè classificat, rebia en el derbi del Vallès Oriental al Granollers, de moment només amb dues victòries, victòria (81-77) del jové eqquip local, que puja fins al cinquè lloc, mentres que els visitants son penúltims, el que encen totes les llums d’alarma. Destacats pels molletencs Imanol Martínez 22 i Pau Ruzafa 21 i pels de la capital “oriental” Gonzalo Baltà 23 i Mamadou Lamine 11.


  • Ja amb jornada dominical l’altre “filial”, no va tenir tant encert i el Mataró “B”, cinquè classificat, rebia a un Ciutat Vella, que era desè, molt allunyat de les expectatives, ajustada victòria vissitant (77-83), que sitúa als locals setens i els barcelonins sisens Destacats per part dels del maresmencs Pau Cuixart 20 punts i Jordi Sánchez 14 i pels visitants José Antonio Bernuz 21 i Adrià Tort 15.

  • Al Ramón Sitjà, el Ceb Girona, compartint la tercera plaça a la classificació, rebia al Grup Barna, que tot i ser penúltim li va posar les coses difícils al segon classificat, victòria local (73-58), que els situa en tercer lloc, en sol.litari, per la seva part el “Barna”, continua en situació dificil. Destacats per part local Isaac Valera 19 i Toni Espinosa 18 i pels barcelonins Samuel Ariza 17 i Marc Subirachs 12.

  • Finalment als Penitents el Vedruna buscava una vegada més la primera victòria, que li permetés deixar el “fanalet vermell” i davant tenia al Bisbal, els de l’Empordà, eren sisens i estant fent un molt bon paper en la tornada a “Copa”, victòria visitant (68-78), que els permet situar-se en quarty lloc, en sol-litari, mentres que eels de Gracia, continuen en el darrer lloc a dues victòries del penúltim classificat Destacats pels locals Alber Martín 19 i Carlos Lorente 12 i pels visitants Terry Jderome 19 i Axel Poch 13.
GRUP 2.
  • RIPOLLET, LIDER, SANTA COLOMA, segon, BADALONES, ALPICAT i MARISTES, comparteixen el tercer lloc.
  • MILLOR ATAC (82) SANTA COLOMA.
  • MILLOR DEFENSA (61) SITGES.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45

Zem Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT
CIRCOL COTONIFICIO BADALONA

71
76
Diss.
18.00
Pins Vens
BÀSQUET SITGES


BÀSQUET MOLINS

68
61
Diss.
19.30
Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA


C.B. CASTELLAR

82
74
Diu.
17.00
Poliesportiu de Santa Eulàlia
AESE



C.B. CANTAIRES TOTOSA

77
65
Diu.
17.45
La Plana
MARISTES ADEMAR

BADALONES FRUITS SECS CORBERA

62
69
Diu.
19.00

Francesc Bereneda
C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT
BÀSQUET PIA SABADELL

75
71
Diu
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

100 ANYS PLOMS SALLE REUS

80
73

  • El partit de la jornada es jugava a La Plana entre els Maristes i Badalonés, ambdós inquilins de la mateixa pista, els col·legials eren segons i els “dimonis”, compartien el quart lloc i per tant derbi de la ciutat de Badalona, victòria visitant (62-69), que els situa en tercer lloc, mentrés que els locals baixen al cinquè, però igualats ambdós a cinc victòries. Destacats per part del Ademar Joaquim Franch 17 punts i Marc Hermoso 14 i pel Badalonés, Pedro Cuesta 23.

  •  A Sant Cugat partit molt igualat a priori entre la Uesc, onzè ,i el Circol, desè, ambdós amb el mateix balanç de 3-4, els locals amb la intenció de mantenir el ple de victòries de locals, però no va poder ser i va vdenir la pfimera ensopegada a domicili (71-76), que deixa als de Sant Cugat lleugerament despenjats a la zona baixa i al “Coto” lluitant pel sisé lloc amb un balanç de 4/4. Destacats per part vallesana Roger Aldean 18 punts i Oriol Múñoz 17 i pels de Badalona Marc Arregui 16 i Alejandro Rodríguez 13.

  • A  Sitges, els de la capital del Garraf, volien confirmar el canvi de tendència i el Molins, els visitants, confirmar una nova dinàmica desprès d’aconseguir el primer triomf, victòria local (68-61), que suposa un pas andavant de l’equip sitgetà lluitant pel sisè lloc. Destacats pels locals David Haro 21 i Jordi Boronat 16 punts i pels visitants Jordi de Ugarte 21 i Alejandro Sánchez 17.


  • A Santa Coloma duel pels primers llocs entre dos equips separats per una sola victòria, els colomencs, tercers i el Castellar, quarts, els vallesans tot i ser molt forts de locals, tenen en els desplaçaments, el seu punt mes fluix i es va confirmar una vegada més, que els de Raul Jodrà no acaben de rematar un partit complert de visitants, (82-74) ara son vuitents i el “Santaco” segon. Destacats pels colomencs Alex López 17 punts  i pel Castellar Albert Cadafalch 20 i Jordi navarro 13.

  • A Santa Eulàlia l’Aese, amb zona de perill, amb només dues victòries buscava superar als Cantaires, que desprès d’un mal començament havien recuperat sensacions, victòria local (77-65), ara ambdós es troben igualats a tres victòries i classificats en els llocs novè i onzè, respectivament. Destacats per part dels de l’Hospitalet Eduard Real 25 i Marc Bertomeu 15 i pels de Tortosa Andre Delmon 20 i David Michael 15.

  • Al Francesc Berneda, derbi vallesà entre el líder invicte Ripollet i el Bàsquet Pia, els sabadellencs, amb urgències, des del penúltim lloc de la classificació, victòria local (75-71), ja que tot i l’oposició sabadellenca va caure la vuitena consecutiva. Destacats  per patrt local Roger Vilanova 22 punts i Albert Ortega 17 i pels sabadellencs Pere Tres 14.

  • Finalment a l’Alpicat, els locals voilen seguir en la lluita per la quarta plaça de moment, i rebien al Ploms Salle, els de Reus, son vuitens, bvictòria pels de Lleida (80-87), que els situa en quart lloc i els del Baiz Camp son desens. Destacats pels locals Albert Vallverdú 22 punts i pels de Reus Alex Medina 20.  


  • EL DESTACATS DE LA JORNADA.

ANOTACIÓ


ROGER PORTELLA
Artés
26
EDUARD REAL
Aese
25
JAVIER ANTON
Cerdanyola
23
GONZALO BALTA
Granollers
23
PEDRO CUERSTA
Badalonés
23
  •  

No hay comentarios:

Publicar un comentario