lunes, 5 de noviembre de 2018

LA SISENA JORNADA LLUISOS i RIPOLLET, LIDERS EN SOL.LITARI

COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA 6.
3-4 de NOVEMBRE 2.018.
                                                                                                        
  • LLUISOS, LÍDER destacat i invicte, LLIÇÀ, SEGON amb una derrota, i la TERCERA plaça compartida per ROSER, CEB GIRONA I BISBAL, els dos últims màxim anotadors (79) i MATARÓ “B”, millor defensa (51)


GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”

SOL GIRONÉS
BISBAL BASQUET

72
79
Diss.
18.00
Pavelló d’Esports
C.B. LLIÇA D’AMUNT

C.B. CERDANYOLA AL DIA


74
76
Diss.
18.05
Pavelló CB. Granollers
C.B. GRANOLLERS

CAMPING BIANYA ROSER

6669
Diss.
18.30
Ramón Sitjà
CEB GIRONA

C.B. ARTÉS


79
68
Diu.
16.00
Josep Mora
GRUPO MARTHE UE MATARÓ-SBM


UE HORTA


67
51
Diu.
17.45

Josep Comellas
LLUISOS DE GRACIA


C.B. CIUTAT VELLA

Diu
19.30
Penitents
VEDRUNA GRACIA
OUTLETMOTO,COM C.B. GRUP BARNA


                                                                                                                                
·          El partit de la jornada era el que es jugava a Girona entre el Ceb i l’Artés, ambdós amb un balanç de 3/2 i que venien d’una derrota de l’anterior jornada, victòria local (79-68) que els situa amb quatre victòries a la part alta de la classificació, en un partit dominat amb claredat pels de Girona que arribaren a tenir un màxim avantatge de 24 punts. Destacats Toni Espinosa 27 punts i Hasain Bunnel amb 14.

·          A Mollet el segon equip molletenc rebia a la Bisbal, els del Vallès volin mirar cap amunt, desprès de guanyar a Horta i els visitants seguir en la lluita pels primers llocs, després d’ensopegar de locals, victòria dels empordanesos (72-79), que entren en la lluita pel tercer lloc, en un partit decidit en els darrer minuts, amb un parcial de (17-22). Destacats Antoni Rodríguez amb 18 punts i Alejandro Blanco 13.

·          Al segon classificat Lliçà, invicte amb un 5 de 5 rebia al Cerdanyola, que tot i venir d’Eba, encara està en període d’adaptació, però aquesta vegada si va mostrar el seu potencial, que li va servir per trencar l’imbatibilitat dels locals (74-76). Destacats Ramón Espuña y Vithor Enrique, ambdós 12 punts, per part local i Javier Antón 12 pel “Sarda”.
                                                                                                                                          
·          A Granollers amb les cameres de TV del programa Bàsquet en Joc de la Xarxa de Tv locals, els del Vallès, amb un balanç de 2/3 i desprès de superar al Ciutat Vella a domicili rebien al Roser, tercer classificat i cridat a lluitar per l’ascens, victòria visitant per un ajustat (74-76), en un partit en que els del Vallès sempre anaren a remolc dels de Fort Pius i no aconseguiren avantatge en cap moment. Destacats Antoni Rodríguez amb 18 punts i Alejandro Blanco 13.



·          A Mataró el segon equip de “l’Unió” novè classificat amb 2/3 i que va sorprendre a domicili al Barna, rebia a l’Horta penúltim classificat, amb una única victòria i que va caure de local, per un estret marge, en l’anterior jornada, clara victòria dels del Maresme que arribaren a tenir un avantatge de +23 i que situa als locals amb un balanç de 3/3, a la zona teranquil.la. Destacats Pol Cotet, per part local i Alfons Pilán, pels visitants, ambdós amb 14 punts..

·          A Gracia derbi barceloní entre el líder Lluisos i el Ciutat Vella, els locals invictes amb un 5 de 5 i els visitants sisens després de perdre de locals l’anterior jornada, amb el Granollers., victòria local (62-52), que permet als locals situar-se líders en solitari. Destacats Victor Pla amb 18 punts i José Antonio Bernuz 10.

·          Finalment un altre derbi de la ciutat comptal el partit que tancava la jornada als Penitents de Gracia entre el Vedruna, que encara no s’havia estrenat i el Grup Barna, que amb un 1/5, no està gaire millor, ajustada victòria visitant (63-66) . Destacats Adam Alarcón 15 punts, per part local i Roger Abelló i Marc Subirachs, ambdós amb 13, per part visitant.


GRUP 2.
  • Continua LIDERANT la classificació el RIPOLLET, que també fou el MÀXIM ANOTADOR (103), ara el SEGON lloc es compartit per l’ALPICAT, SANTA COLOMA i MARISTES ADEMAR.
  • MILLOR DEFENSA (56), SITGES i AESE.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45

Zem Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT

C.B. CASTELLAR


90
87
Diss.
18.00
Pins Vens
BÀSQUET SITGES

C.B. CANTAIRES TOTOSA

84
56
Diss.
18.00
Polisportiu
Santa Eulàlia
AESE


100 ANYS PLOMS SALLE REUS

70
56
Diss.
19.30
Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA

BADALONES FRUITS SECS CORBERA
88
72
Diu.
19.15
Francesc Barnerda
C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT
CIRCOL COTONIFICIO BADALONA
103
67
Diu.
19.30

Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS
BÀSQUET PIA SABADELL

73
66
Diu
19.15
Antoni Roure
C.B. ALPICAT


MARISTES ADEMAR

77
61

·          El partit de la jornada serà el que es jugarà a Santa Coloma entre el “Santaco”, cinquè classificat i el Badalonés, “els dimonis”, eren tercers, ambdós amb un balanç de 3/2, els locals venien perdre amb l’Ademar i els visitants van superar amb moltes dificultats a l’Aese, victòria local (88-72), que els permet situar-se amb quatre victòries en un partit de domini colomenc, sobre tot  la segona part. Destacats Alex López amb 20 punts i Eric Balagué 14.

·          A Sant Cugat derbi vallesà entre la Uesc, novè, amb un balanç de 2/3 i el Castellar, els grocs-i-negres de moment la seva signatura pendent continuen sent els partits a camp contrari, victòria local (90-87), en un partit amb diferents alternatives, a la fi del tercer quart els locals manaven (74-56), però els de Castellar no han donat el partit per perdut i han aconseguit posar-se per davant (86-87), a manca d’un minut, però en aquests darrers instants, els locals han tingut mes encert i ara ambdós equips amb el mateix balanç 3/3.  Destacats Ferrán López 16 punts i Joelvin Cabrera 18.

·          A Sitges els locals amb una única victòria no acaben d’arrencar i davant tenien al Cantaires, els de Tortosa desprès de dues derrotes inicials vàren encadenar dues victòries i l’anterior jornada es vàren veure superats a domicili pel líder, clara victòria local (84-56), que allunyà als del Garraf de la part baixa. Destacats Jordi Boronat 19 punts i Xavier Shamal 17.

·          L’Aese era penúltim classificat, amb una única victòria, els de Santa Eulàlia rebien al Ploms Salle, els de Reus son sisens amb un balanç de 3/2 i venien d’un triomf de locals, victòria local (70-56). Destacats Marc Bartomeu 21 punts i Alberto Bayod 18.


  •           A Ripollet el líder invicte, rebia  al quart classificat el Circol, els de Badalona amb un balanç de 3/2 i després de superar al Molins, buscaven una sorpresa que no es va produir (103-67). Destacats Albert Ortega 27 punts i Roger Vilanova 26, per part local i Miquel Canovas 16, pels visitants.


·          A Molins de Rei, els locals amb cinc ensopegades amb cinc partits, buscaven una vegada més la primera davant la Pia, els “Escolapis” de Sabadell, son desens amb 2/3 i volien fugir de la zona compromesa, victòria local (73-66), que aconsegueix estrenar el seu compte de victòries. Destacats Sergi López amb 16 punts i Oriol Andrés 15.

·          Finalment tancarà la jornada el duel a Alpicat entre els locals vuitens amb 3/2, que rebien al segon classificat Maristes Ademar, els de Badalona, amb una única derrota i buscant consolidar posicions, victòria local (77-61), que permet als de la terra ferma arrabassar el segon lloc als de Badalona. Destacats Albert Vallverdú 18 punts i Joaquim Franch 17.  

  • EL DESTACATS DE LA JORNADA.

ANOTACIÓ


ALBERT ORTEGA
Ripollet
27
TONI ESPINOSA
Ceb Girona
27
ROGER VILANOVA
Ripollet
26
MARC BERTOMEU
Aese
21
ALEX LÓPEZ
Santa Coloma
20


No hay comentarios:

Publicar un comentario