viernes, 16 de noviembre de 2018

LA PRÈVIA de la Jornada 8a #CopaCatBQ. PARTITS DE LA JORNADA Lluisos vs Roser i Maristes Ademar vs Badalonés



COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA 8.
17-18 de NOVEMBRE 2.18.
                                                                                       
LA PRÈVIA.

  • Partit de la jornada  LLuisos vs Roser.
  • PARTIT amb TV Artés vs Cerdanyola


GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.00
Pavelló d´Esports
C.B.
LLIÇA D’AMUNT



UE HORTA



Diss.
18.05
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS



C.B. CERDANYOLA AL DIA




Diss.
19.30
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI
C.B. MOLLET “B”


C.B. GRANOLLERS



Diu.
16.00
Josep Mora
GRUPO MARTHE
UE MATARÓ-
SBM

C.B. CIUTAT VELLA




Diu.
17.00
Ramón Sitjà
CEB GIRONA

OUTLETMOTO,COM C.B. GRUP BARNA



Diu.
17.45

Josep Comellas
LLUISOS
DE GRACIA

CAMPING BIANYA ROSER



Diu
17.45
Penitens
VEDRUNA GRACIA
SOL GIRONÉS
BISBAL BASQUET



                                                                                                          
  • El partit de la jornada i a la vegada derbi barceloní serà el que es jugarà al “Comellas” entre el líder Lluisos i el tercer classificat Roser, a dues victòries dels lluisencs. Destacats Albert Sulleva i Adrià Ruiz.

  • A la Lliçà, els locals segons a una sola victòria del líder rebran a l’Horta els del “Feliu i Codina”, amb dos triomfs i amb zona de permanència. Destacats Hernán Nicolás i Jaume Noguer.

  • Al  Pavelló d’Artés els locals, vuitens, rebran al Cerdanyola novè, ambdós, amb un balanç de 3-4, el guanyador mirarà cap amunt. Destacats Roger Portella i Genis Tena.
         
                                                                             
  • A Plana Lledó, el segon equip de Mollet, setè classificat, rebrà en el derbi del Vallès Oriental al Granollers, de moment només amb dues victòries. Destacats Jonathan Seidi i Carles Homs.

  • Ja amb jornada dominical l’altre “filial” el Mataró, cinquè classificat, rebrà a un Ciutat Vella, que es desè, molt allunyat de les expectatives Destacats Jordi Serra i José Antonio Bernuz.

  • Al Ramón Sitjà, el Ceb Girona, compartint la tercera plaça a la classificació, rebrà al Grup Barna, que tot i ser penúltim li va posar les coses difícils al segon classificat. Destacats Isaac Valera i Marc Subirats.

  • Finalment als Penitents el Vedruna buscarà una vegada més la primera victòria, que li permetí deixar el “fanalet vermell” i davant tindrà a la Bisbal, els de l’Empordà, son sisens i estant fent un molt bon paper en la tornada a “Copa”. Destacats Joan Albert Viedma i Terry Jerome
GRUP 2.
  • Partit de la jornada Maristes Ademar vs Badalonés.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45

Zem Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT
CIRCOL COTONIFICIO BADALONA


Diss.
18.00
Pins Vens
BÀSQUET SITGES


BÀSQUET MOLINS


Diss.
19.30
Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA


C.B. CASTELLAR


Diu.
17.00
Poliesportiu de Santa Eulàlia
AESE



C.B. CANTAIRES TOTOSA


Diu.
17.45
La Plana
MARISTES ADEMAR

BADALONES FRUITS SECS CORBERA


Diu.
19.00

Francesc Bereneda
C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT
BÀSQUET PIA SABADELL


Diu
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

100 ANYS PLOMS SALLE REUS



  • El partit de la jornada serà el que es jugarà a La Plana entre els Maristes i Badalonés, ambdós inquilins de la mateixa pista, els col·legials son segons i els “dimonis”, comparteixen el quart lloc i per tant derbi de la ciutat de Badalona Destacats Jordi Gimenez i Marc Cuesta.

  •  A Sant Cugat partit molt igualat a priori entre la Uesc, onzè ,i el Circol, desè, ambdós amb el mateix balanç de 3-4, els locals amb la intenció de mantenir el ple de victòries de locals. Destacats Ferran López i Marc Jerez.

  • A  Sitges, els de la capital del Garraf, volen confirmar el canvi de tendència i el Molins, els visitants, volen confirmar una nova dinàmica desprès d’aconseguir el primer triomf. Destacats David Haro i Arnau Triginer.

  • A Santa Coloma duel pels primers llocs entre dos equips separats per una sola victòria, els colomencs, tercers i el Castellar, quarts, els vallesans tot i ser molt forts de locals, tenen en els desplaçament, el seu punt mes fluix. Destacats Alex López i Aleix Pujades.


  • A Santa Eulàlia l’Aese, amb zona de perill, amb només dues victòries buscaran superar als Cantaires, que desprès d’un mal començament van recuperat sensacions. Destacats Antoni Carrasco i Andre Delmon

  • Al Francesc Berfneda, derbi vallesà entre el líider invicte Ripollet i el Bàsquet Pia, els sabadellencs, amb urgències, des de el penúltim lloc de la classificació. Destacats  Roger Vilanova i Oriol Andrés.

  • Finalment a l’Alpicat, els locals volen seguir en la lluita per la quarta plaça de moment, i rebran al Ploms Salle, els de Reus, son vuitens Destacats Oriol Balcells i Jonathan Mediana.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario