viernes, 9 de noviembre de 2018

LA PRÈVIA de la SETENA JORNADA a la #CopaCatBQ. PARTITS DE LA JORNADA: Horta vs Vedruna i Pia vs Maristes Ademar


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA 6.
10-11 de NOVEMBRE 2.018.
                                                                                                        
LA PRÈVIA.
  • Partit de la jornada  Horta vs Vedruna.


GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45
Pavelló Municipal
SOL GIRONÉS
BISBAL BASQUET


GRUPO MARTHE UE MATARÓ-SBM


Diss.
19.15
Estració del Nord
CAMPING BIANYA ROSER


C.B. ARTÉS




Diss.
19.30
Feliu i Codina
UE HORTA



VEDRUNA GRACIA

Diss.
19.30
Guiera
C.B. CERDANYOLA AL DIA


CEB GIRONA



Diu.
12.30
Parc de la Ciutadella
C.B. CIUTAT VELLA

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”



Diu.
16.00

Pavelló
CB. Granolllers
C.B. GRANOLLERS


LLUISOS DE GRACIA




Diu
18.00
La Nau del Clot
OUTLETMOTO,COM C.B. GRUP BARNA

C.B. LLIÇA D’AMUNT




                                                                                                                                
·          El partit de la jornada i a la vegada derbi barceloní serà el que es jugarà al Feliu i Codina entre  l’Horta, tretzè i amb una victòria i el Vedruna, últim classificat i que encara no coneix la victòria. Destacats Alfons Pilán i Adam Alarcón.

·          A la Bisbal, els locals cinquens, amb quatre victòries rebràn al sorprenent Mataró “B” a una sola victòria de distancia, en sisè lloc. Destacats Alejandro Blanco i Pol Cotet.

·          A l’Estació del Nord el Roser, tercer classificat rebrà a l’Artés, vuitè a una victòria, ambdós son candidats als primers llocs. Destacats Alejandro Blanco i Hasain Bunnell.
                   
                                                                                                                       
·          A Guiera el Cerdanyola novè i amb un balanç de 3/3, rebrà al gironins del Ceb, quart, amb quatre victòries. Destacats Javier Antón i Toni Espinosa

·          Al Parc de la Ciutadella, amb horari matinal, el Ciutat Vella, setè amb un balanç de 3/3 rebrà al Mollet “B”, els del Vallès amb 2/4 volen allunyar-se del perill. Destacats José Antonio Bernuz i Antoni Rodríguez.

·          A la capital del Vallès Oriental el Granollers, amb un balanç de 2/4, tindrà una autentica prova de foc rebent al líder invicte Lluisos, amb un 6 de 6. Destacats David Capellas i José Antonio Bernuz.

  • Finalment el Grup Barna, desè i amb 2/4, rebrà, al Clot, al segon classificat Lliçà, que va perdre l’imbatibilitat la darrera jo. Destacats Marc Subirats i Ramón Espuña.

GRUP 2.
  • Partit de la jornada Ploms Salle vs Santa Coloma.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
19.30

La Plana
BADALONES FRUITS SECS CORBERA

C.B. ALPICAT




Diss.
19.45
Ferreries
C.B. CANTAIRES TOTOSA


U.E. SANT CUGAT


Diss.
19.45
Joan Sorolla
100 ANYS PLOMS SALLE REUS



C.B. SANTA COLOMA


Diu.
17.45
La Plana
CIRCOL COTONIFICIO BADALONA
BÀSQUET SITGES


Diu.
18.00
Escola Pia
BÀSQUET PIA SABADELL

MARISTES ADEMAR


Diu.
19.00

Puigvert
C.B. CASTELLAR

AESE


Diu
19.15
Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS

C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT


·          El partit de la jornada serà el que es jugarà a Sabadell entre el Bàsquet Pia, desè amb dues úniques victòries i els Maristes de Badalona, quart classificat, els sabadellencs volen sortir de la part baixa i els visitants no allunyar-se dels primer llocs. Destacats Oriol Andr´ñes i Quim Franch.

·           A la Plana el Badalonés, novè, amb 3/3, rebrà al segon classificat Alpicat, els de Lleida volen que aquesta sigui la seva gran temporada i ho tindràn que demostrar en un pista molt exigent Destacats Eric Balagué i Albert Vallverdú.

·          A Tortosa Cantaires, volen sortir si o si dels darrers llocs i davant tindràn a la Uesc, els de Sant Cugat que de moment no ha trobat la manera de guanyar a domicili, si volen aspirar als primers llocs, es del tot imprescindible. Destacats Xavier Shamal i Ferrán López.

·          A la ciutat d’en Prim, el Ploms Salle, sisè amb 3/3, buscarà la victòria davant Santa Coloma, tercer classificat, els colomencs volen estar a dalt i buscaràn al triomf davant d’un rival directe. Destacats Alberto Bayod i Alex López.


·          A Badalona el Circol, setè amb un balanç de 3/3, rebrà a un irregular Bàsquet Sitges, que vol allunyar-se de la part baixa, per no repetir experiències passades. Destacats Miquel Canoves i Jordi Boronat.

·          A Castellar els grocs-i-negres, de moment solvents al Puigvert, rebràn a l’Aese un vell conegut, especialment de la temporada passada en que compartiren grup a “Catalana”, els vallessans son vuitens, a una victòria del segon lloc i els riberenys a una dels darrer classificat. Destacats Joelvin Cabrera i Marc Bartomeu.


·          Finalment el Molins, després de la primera victòria, que de moment no li ha permès sortir del darrer lloc rebrà a l’espectacular líder Ripollet. Destacats Sergio López i Roger Vilanova.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario