REGAL COPA CATALUNYA MASC. PREVIA - GRUP 01.

·        MASNOU I ARTES TORNEN AL CAMI DE LES VICTORIES

·        VICTORIES MINIMES DE LA SALLE I PLATGES

·        NOVA ENSOPEGADA DE CASTELLAR AL PUIGVERT AMB DUES PRORROGUES

ONE CESET, 70 – CB. GRANOLLERS 44.

Victoria clara dels gironins del Santa Eugènia que no tingueren rival en el Granollers, el qual no agafa el pols a la categoria.

C.B. CASTELLAR, 74 – PLATGES DE MATARO, 76

Tot i el bon inici del grocs i negres, que arribaren al descans amb deu punts d’avantatge la reacció visitant a portat el partit a una igualtat absoluta i que s’ha decidit després de dues prorrogues i tot i tenir la pilota per guanyar no ha estat possible i així segueixen sense coneixerà la victòria al Puigverd. Per el Castellar destacaren el pivot Sergio García amb 18 punts i 23 de valoració, junt amb els 15 punts de Roura per els visitants Ariño amb 27 punts i 20 de valoració i Romero amb 17 punts.

NETSPORT – EL MASNOU, 76 – C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 67

Gràcies a un darrer quart ple d’efectivitat, 24-12, els locals aconseguiren de la ma de Eñeso (22 punts) doblegar al Vic on una vegada mes el jugador destacat fou Del Hoyo amb 23 punts i 25 de valoració.

AUTO NET &OIL BOET MATARO, 76- CN. SABADELL, 67.

Victoria local que els situa a la part alta de la classificació, superant al CN. Sabadell, que encara no coneix la Victoria tot i la destacada aportació de Ramirez 23 punts i Bernadí 10 i que els manté en el darrer lloc de la classificació

U.E. SANT CUGAT, 63 – C.B. ARGENTONA, 71.

La sorpresa de la jornada va tenir lloc a Sant Cugat on la UESC es va veure superada per un Argentona, on  va destacar Seidi amb 24 punts i 22 de valoració, en el locals només Roger Guardia amb 16 punts i 19 de valoració va intentar contrarestar el millor joc visitant que es va imposar en tots els quarts llevat el segon que es va saldar amb empat.

LA LLOSA ARTES, 91 – C.B. TANINO CERDANYOLA, 81.

El Cerdanyola tot i l’aportació d’Antón 21 punts i 24 de valoració, només va resistir el primer quart  19/26, ja que la tripleta Portella 22 punts i 26 de valoració, Burgués i Balaguer, amb 17 punts cada un, va donar la victòria als locals.

LA SALLE MANRESA, 83 – C.E. ONYAR, 82

Al Bages primera prorroga de la temporada que es resol 7/6 per el locals amb un partit que al descans semblava encarrilat per La Salle 43/33, però la reacció del gironins va portar a un final molt ajustat, per el locals han destacat Llort 16 punts i 25 de valoració, Viros 20 punts i Ramón 18 i per els visitants Dossantos 16 punts i 26 de valoració, Joanola 19 punts i Heras 20.

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 82 –BARICENTRO BARBERA, 88.

El Barberà demostra ser un líder sòlid amb victòries contra rivals importants, a Mollet contra un dels candidats a l’ascens, una vegada mes Murua, 18 punts, juntament amb Mas 18 i Bernuz 16, varen marcar distancies de sortida que no varen poder contrarestar els locals amb Piñero amb 20 punts i 28 de valoració.

MVP

El MVP de la jornada fou Piñeiro (Mollet), amb 20 punts i 28 de valoració amb 30 minuts en pista i 10/14 amb tir de 2 un 71%.