·        EL CAMPIO SANT NICOLAU ENSOPEGA A COLLBLANC.

·        QUART CONFIRMA EL SEU BON MOMENT  vs SANT FELIUENC

·        JACS SANTS DEBUTA AMB DERROTA vs “HOSPI”.

·        ARENYS SUPERA PARDINYES EN EL DUEL DE DEBUTANTS.

·        DUES PRORROGUES I DERROTA DEL “CASTEFA” A ZARAGOZA

·        DEBUT VICTORIOS DEL ANDORRA A MARTORELL

·        SALT FA VALER EL FACTOR PISTA vs CORNELLA.

Andorra força la prorroga amb 12-18, la darrer quart i s’emporta el partit en el temps suplementari, per els locals cal destacar ( l’ex-Castellar) Lluís Molina amb 23 punts i 20 de valoració i per els visitants Gabriel amb 18 punts i 23 de valoració.

A Quart els campions de la Lliga Catalana segueixen en bona dinàmica i superen a un dels històrics de la categoria, amb destacada actuació del local Masllorens amb 22 punts i 30 de valoració.

En un esplendit darrer quart l’Hospi amb un parcial 14-24 va donar la volta al partit i en una prorroga amb un parcial de 2-9 va sentenciar un partit que fins al tercer quart era de domini de Jac, on va destacar Pagès amb 19 punts i 19 de valoració, però qui va sobresortir amb llum propia fou Diaz Morera amb 37 punts i 35 de valoració.

El Collblanc va ser superior al Sant Nicolau que no va poder fer valer la seva condició de campió i de favorit per els llocs d’honor, ja que el domini dels primers es va anar fent palès de mica en mica i el 19-8 del tercer quart ja va marcar diferencies definitives i tot i que els de Sabadell mai varen tirar la tovallola ja estava quasi tot decidit, destacaran per els locals Andrés amb 21 punts i 27 de valoració i per els visitants l’incombustible Costa amb 13 punts i 21 de valoració.

Els locals decideixen en el darrer quart amb un parcial de 23-14, en un partit que fins aquell moment molt igualat, on destacaren Carrión i Mons amb 14 punts i l’ex-campio d’Europa amb la Penya Dani Pérez, amb 45 anys, amb 11 punts i per part visitant Lopez amb 15 punts i Triginer amb 13.

El Castelldefels no va poder consolidar la seva reacció del tercer quart amb un parcial 7-17 i el partit va acabar amb dues prorrogues que varen donar la victòria a l’equip de Zaragoza, on va destacar Hidalgo amb 21 punts i 22 de valoració i per els catalans Olmedo amb 24 punts i 20 de valoració.

Amb un segon i tercer quart amb parcials de 32-24 i 26-18, el Salt va imposar la seva llei amb un gran encert des de la línea de 3 punts amb 15/30 i un Torrent molt destacat amb 30 punts i 33 de valoració, per els visitants Arqués amb 19 punts i 29 de valoració.