CAMPIONAT MUNDIAL DE BASQUET FEMENI

TURQUIA 2014.

ESPANYA  FINALISTA.

TURQUIA 56 - ESPANYA 66.

Partit molt i molt difícil davant el potent equip turc les amfitriones varen donar resposta en tot moment i el combinat estatal va  tenir moments complicats començant per el 5-0 inicial que ser respost amb 5-9,  que va portar a acabar el primer quart 19-18, al segon quart va ser molt dur amb un joc que no ens convenia i on les defenses varen superar el atacs amb un parcial de 4-7, el descans guanyàvem de +2,   així va ser tot el partit arrivant a estar per sota del marcador en diferents moments però un estel·lar darrer quart ja no va tenir resposta per part local i d’aquesta manera arriben per primera vegada a la final d’un mundial i per tant amb la plata assegurada i sense renunciar a res avui a les 21.15 (TDP) la finalisima davant USA, sense cap mena de dubtes la final somiada.  Del partit només quedar dir que illenca Alba Torrents va tornar a ser la máxima anotadora aquest cop amb 28 punts.