martes, 28 de octubre de 2014

COPA CATALUNYA JORNADA 6

REGAL COPA CATALUNYA MASC. PREVIA - GRUP 01.

JORNADA 6.

Derrota de líder Barberà a casa davant el Boet que es situa a una victòria dels primers.

Important victòria del Castellar a Granollers

Primera victòria del Natacio Sabadell

Segona derrota consecutiva de la UESC al camp del cuer

La Salle reaferma la bona dinàmica vs un Cerdanyola que no reacciona.

Argentona es situa a la part alt en detriment de l’Artes.

Vitòria del Mollet a Vic que  recupera el liderat.

El vigatans en caiguda lliure.

El derbi gironí per l’Onyar.

El Platges es desfá del tercer classificat Masnou

RESULTATS

C.B. GRANOLLERS, 53- CB. CASTELLAR, 64.

Els del Vallès oriental continuen sorprenent, però negativament, en aquest partit davant del Castellar, pràcticament es pot dir que el 12-28 del primer quart va pesar i molt als locals que ja no pogueren reaccionar. Destacats per el Granollers,  Serratacó amb 26 punts i 25 de valoració i per el Castellar Sergio García, 12 i 18 de valoració.

C.B. TANINO CERDANYOLA, 69 – LA SALLE MANRESA, 78.

A Guiera els d’Agustí Forner una setmana mes varen ser inferiors als  contraris en aquest cas els del Bages, que ja s’han situat amb 3/3 a la zona tranquila de la clasificació i els locals amb una única victoria ja son cuers. Destacats per els locals Antón amb 16 punts i 21 de valoració i per La Salle Llort 16  i 20 i Ramón 17 i 15

CB. ARGENTONA, 79 – LA LLOSA ARTES, 76.

La major regularitat dels locals que es varen imposar en tres periodes 26-18, 21-13 i 16-10, va ser suficient per superar l’espectacular 16-35  de l’Artés, en el tercer quart, aquesta victòria deixa l’Argentona en el grup perseguidor dels líders. Destacats per els locals Gómez i Seidi amb 18 i 15 punts, per els visitants Portella i Sensat amb 18 i 17 punts

CN. SABADELL, 66 – U.E. SANT CUGAT 58.

Per fi el Natació Sabadell va estrenar el casiller de victòries i ni mes ni menys que davant d’un dels gallets de la competició, el Sant Cugat, que ja porta dues derrotes seguides i es que tot i la reacció dels visitants a la segona part el 30-8 del Club al segon quart va ser definitiu. Destacats Ramirez i Andrés, per els locals amb 25 i 13 punts i Balagué i Adriá Mesa (Ex-Castellar) amb 16 i 15 punts.

CB. UNIVERSITAT DE VIC,  83 - RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 87

El Mollet recupera el liderat després d’una treballada victòria a Osona davant del Vic, que tot i porta el partit aparentment controlat fins al tercer quart amb parcials de 20-12, 23-21 i 23-21, l’espectacular 17-31 dels molletencs en el darrer quart va ser definitiu. Destacats Del Hoyo 23 punts i 25 de valoració, per els locals i per els visitants Ferrer i Bas amb 16-21 18-21

CE. ONYAR, 85  – ONE CESET, 79

En el duel gironí, els locals varen fer valer el factor pista del Palau Sa Costa i així queda frenada l’ascensió a la taula clasificatoria del Santa Eugènia. El destacat del partit i de la jornada Dos Santos amb 19 punts i 34 de valoració, per els visitants destacaren Planas i Fernández amb 18 i 14  punys.

PLATGES DE MATARO,  65-  NETSPORT – EL MASNOU, 62

Victoria dels Platges que deixa al Masnou sense opcions de liderat, en un partit que va arribar al descans amb igualtat i quant semblava que el 11-22 del tercer quart feria que la victòria marxes cap a Masnou, el 22-9 del darrer quart va fer que els punts es quedessin a Mataró. Destacats Romero amb 18 punts i 25 de valoració per els locals i Balagué amb 14 punts per els visitants

BARICENTRO BARBERA,  66 -  AUTO NET &OIL BOET MATARO, 76.

Aquest partit va ser sense cap mena de dubte la sorpresa de la jornada ja que el fins ara intractable líder Barberà es va veure superat per l’equip de Alberto Peña (Ex-Castellar). Al descans el domini dels de Mataró era clar però un parcial de 23-13 al tercer quart va fer creure als locals en les seves opcions, però novament el Boet amb un parcial de 9-21, varen deixar resolt el partit. Destacats per els locals Soumah amb 15 punts i per els visitants Llanos amb 14 punts i 20 de valoració.