51
82

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA, 59 – CIRCOL CATÒLIC BADALONA, 72.
  • A CASAGEMAS DERBI BADALONÍ EL MINGUELLA VA ESTAR SUPERAT PER EI CIRCOL, QUE S’ALLUNYA DE LA ZONA DE PERILL.
Nova ensopegada del Minguella aquesta vegada en el derbi badaloní de la jornada davant del Circol, que permet als visitants agafar aire arribant a la quarta victòria, per la seva part els locals segueixen amb dues victòries en plena  zona de descens, el partit excepte el primer quart favorable als locals 12-10, va estar dominat per els visitants, sobretot a partir del tercer quart 12-22. Jugador destacat el visitant Gotzems amb 24 punts i 27 de valoració.

CN. TERRASSA, 52 - SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET, 81.
  • AL PLA DE BONAIRE EL NATACIÓ TERRASSA, S’HA VIST SUPERAT PER UN PLETÒRIC BISBAL.
La derrota del Terrassa els porta a situar-se a la zona de descens i el seu oponent la Bisbal amb quatre victòries es situa fora de perill, el partit va estar dominat en tot moment per els gironins que ja de sortida varen marcar diferencies i al descans dominaven 31-47 i que varen anar ampliant el resultat fins al +29 al final del partit, destacar el 11/20 amb triples 55% d’encert per els del Empordà. Jugador destacat el visitant Montiel amb 19 punts i 19 de valoració.

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC, 64 – UB. SANT ADRIÀ, 66.
  • VIC, ES VA VEURE SUPERAT PER L‘ UBSA, QUE ES REAFIRMA EN EL SEGON LLOC EN UN PARTIT MOLT DISPUTAT.
Els de Sant Adrià sense cap mena de dubtes presenten candidatura por poder jugar la Copa i en un disputadisim partit vàren aconseguir una important victòria davant d’un dels equips important de la categoria, el partit va estar molt igualat així després d’un quart per cada equip, al descans el marcador assenyalava 32-31, a la represa va continuar l’igualtat, però amb un lleuger domini del marcador per part local 51-47 al minut 30, per tant tot per decidir amb deu minuts, però el 3-11, en els primer minuts del darrer quart varen marcar un canvi de signe del partit, encara que tot va ser possible fins al darrer instant en que a manca de tretze segons per el final el visitant Tort establia el resultat definitiu, que els blancs-i-vermells no pogueren modificar. Jugador destacat el visitant Pérez 20 punts i 20 de valoració.

CB. CASTELLAR, 88 – CB. ALPICAT, 75
  • AL PUIGVERT EL CASTELLAR VA ACONSEGUIR DAVANT ALPICAT,  UNA VICTÒRIA TANT IMPORTANT COM NECESSÀRIA DAVANT UN BON RIVAL.

El Castellar es presentava amb la necessitat d’obtenir la victòria per tal de no quedar-se despenjat en el darrer lloc de la taula classificatòria, la tasca era prou difícil ja que davant tenien els lleidatans de l’Alpicat instal·lat en una dinàmica guanyadora, però aquesta vegada tot i arribar al descans amb un ajustat 41-37, a la represa els vallessans es varen imposar i així ja no son el darrer classificat sinó que comparteixen el lloc amb altres dos equips. Jugadors destacat el visitant Vallverdú amb 17 punts i el local Cadafalch amb 16 de valoració.

MATARÓ FEIMAT, 71 - CB CERDANYOLA AL DIA, 67.
  • EL DUEL DE “GALLETS”  ENTRE MATARÓ, TERCER CLASSIFICAT I CERDANYOLA, QUART, ES RESOL AMB AJUSTADA VICTÒRIA LOCAL.
Partit que va començar amb domini vallesà així al descans el marcador assenyalava 32-35, a la represa però un parcial de 23-14, va permetre que els del Maresme donessin la volta al marcador i sabessin gestionar el seu avantatge fins al final del partit, lo que els permet guanyar a un rival directa i mantenir la seva privilegiada posició per contra els d’Agustí Forné han perdut el tercer lloca la taula classificatòria. Jugador destacat Romero 21 punts i 25 de valoració.

CB. GRANOLLERS, 65 – CB. SANT JOSEP, 74.
  • A GRANOLLERS EL LÍDER SANT JOSEP SENTENCIA AL DESCANS.

Tot i la reacció local a la segona part, el 18-38, al descans ja deixava clar que una setmana mes els badalonins augmentarien el nombre de victòries que son 10 sobre 10, l’allau de joc visitant durant els primers 20 minuts va fer inútil l’esforç dels vallessans, que de totes maneres a la represa varen maquillar una mica el resultat. Amb aquesta ensopegada els de Granollers amb quatre victòries estan a la zona mitja de la taula classificatòria però no es poden refiar ja que la zona de descens esta únicament a dues victòries. Jugador destacat el visitant  Cuesta 33 punts i 43 de valoració, MVP i màxim anotador de la jornada.

LA LLOSA ARTES, 88 - MATARO PARC BOET, 84.
  • ARTES SUPERA BOET EN PARTIT DE FINAL INCERT.
Amb aquesta victòria els artesencs es situen en quarta posició i deixen als de Mataró a la zona mitja de la taula classificatòria i amb l’obligació de recuperar sensacions per no tenir problemes, el partit molt igualat, al descans el marcador era d‘empat a 46, amb un quart per cada equip i a la represa la mateixa tònica i que no s’ha decidit fins al final amb opcions per ambdós equips. Jugador destacat el local Portella amb 22 i 27 de valoració.

U.E. SANT CUGAT, 66 - SEDIS HIDROLOGY, 70.
  • LA UESC ES VEU SUPERADA PER UN DELS EQUIPS DE LA ZONA BAIXA EL SEDIS
Els vallessans perden posicions i ara comparteixen la quarta plaça amb altres dos equips i per la seva part els urgellencs, deixen la zona de descens directa, en un partit on el primer i pletòric quart el Sedis va marcar unes diferències 13-25, que tot i l’esforç i la lluita local aquests no varen poder recuperar, Jugador destacat el visitant Bregolat amb 23 punts.

MVP i MÀXIM ANOTADOR de la jornada  Pedro Cuesta (Sant Josep) 33 punts i 43 de valoració amb 32 minuts en pista  8/12 -- 66% en tir de dos;  3/6 -- 50% en triples i  8/13 --  61 en tirs lliures, 11 Rebots,  0 assistències i - faltes rebudes.