jueves, 26 de noviembre de 2015

LA JORNADA 9 A #LigaEba MOLLET NOU LIDER A C-A






LA JORNADA 9a
LLIGA EBA 2.015-2.016

Amb canvi de líder al grup C-A, MOLLET agafa el relleu del Quart.

GRUP C-A JORNADA 9.
 21-22 NOVEMBRE

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.00
Carrer Jardi
SABADELL SANT NICOLAU

MULTIOPTICAS SALT


76-70
Dissabte
19.00
Parc Esportiu
CB. CORNELLA

VIVE EL MASNOU
74-63
Diumenge
13.00
Fons de lñes Creus
ARENYS BASQUET- JOVENTUT

MENORCA TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS

81-50
Diumenge
17.00
Pav. Municipal
CB QUART GERMANS CRUZ

RECANVIS GAUDI MOLLET

73-81
Diumenge
18.00
Espanya Industrial
JAC SANTS
BARICENTRO BARBERRÀ

60-83

PARTITS  DE DISSABTE.




  • A Sabadell el Sant Nicolau va superar al Salt fent valer els avantatges aconseguits al llarg del partit que els visitants en cap moment varen poguer eixugar, amb aquesta victòria local sabadellencs i gironins  queden empatats amb quatre victòries a una del tercer lloc. Jugadors destacats el local Wilson, amb 22 punts i el visitant Montalat 25 de valoració.

  •  Al Parc Esportiu  el  Cornellà va trencar la dinàmica negativa i va superar al Masnou, en un partit en que tot i el domini maresmenc al primer quart 7-18, la reacció dels del “Baix”, els va portar a remuntar el partit i per tant els dos equips queden amb quatre victòries. Jugador destacat el local Ramírez 19 punts i 24 de valoració.



PARTITS  DE DIUMENGE.

  • Al Maresme l’Arenys, va obtenir un clar triomf que els permet arribar a la tercera victòria i així distanciar-se dels illenca a la classificació, que encara no saben que es la victòria a la Lliga Eba, tot i que el màxim anotador  fou el visitant Artiles amb 16 punts i el local Bieshaar, 18 de valoració.

  • A Quart canvi de líder els locals s’han vist superats per el Mollet  que ara es qui encapçala la classificació, el partit va tenir dues cares ben diferenciades, fins al descans domnini local però a la represa els vallessans varen superar clarament als locals. Jugadors destacats els visitants Ferrer amb 15 punts i Griso 20.

  • A Sans el Jac  es va veure superat per l’encert del Barberà, els locals perden l’oportunitat d’apropar-se al segon lloc i els vallessans continuen cap amunt i es situen a una victòria dels barcelonins en un partit de domini total dels barberencs. Jugador destacat el visitant Bernuz 18 punts i 29 de valoració.



GRUP C-B JORNADA  9.
21-22 NOVEMBRE

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
16.00
Poliesportiu
BC MORABANC ANDORRA

BC MARTORELL SOLVIN

67-61
Dissabte
17.00
Juan Carles Navarro
CIUTAT DE LES ROSES CBS

GRUPO JUANEDA MIRAMAR


88-85
Dissabte
18.00
Les Comes
PHYSIC CB IGUALADA

COLLBLANC LA TORRASSA 
64-69
Diumenge
12.45
Nou Pavelló del Centre
TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET


PARDINYES LLEIDA
82-55
Diumenge
18.00
Can Vinader
BBA. CASTELLDEFELS


CB. CASTELLBISBAL
73-69

PARTITS DE  DISSABTE.
  • Al Principat l’Andorra torna al camí de les victòries superant al tercer classificat Martorell, en un partit on la reacció visitant al segon i tercer quart es va veure frenada en sec amb el (15-6) del darrer quart. Jugadors destacats el visitant Jou 17 punts i el local Niang 24 de valoració

  • A Sant Feliu el CBS continua la seva escalada a la taula classificatòria i ja es segon en superar a l’equip de Palma Grupo Juaneda que ja ha encadenat quatre derrotes, la clau del partit va estar sens dubte en la reacció local al segon quart (29-20) com a resposta al gran inici visitant (17-27) i a partit d’aquest moment amb el partit igualat els detalls varen decantar la balança a favor dels locals. Jugador destacat el visitant Medori 24 punts i 25 de valoració.

  • A Les Comes l’Igualada va perdre el segon lloc al estar superat per l’actual campió Collblanc, que de mica en mica recupera posicions, el domini inicial dels locals va ser contrarestat per els visitants, al tercer quart, i per tant finalment donaren la volta al partit, Jugadors destacats el local Gual 19 punts i el visitant Guzmán 25 de valoració.


PARTITS DE DIUMENGE
  • En partit matinal el líder Hospitalet va seguir sumant victòries una darrera l’altre, aquesta davant Pardinyes, els de la terra ferma no varen poder front a l’allau de joc dels riberencs, que encapçalen la classificació i els de Lleida, tornen al darrer lloc. Jugador destacat el local San Epifanio 19 punts i 24 de valoració.

  • El Castelldefels segueix en línia ascendent i va superar a un Castellbisbal que ja encadena quatre derrotes consecutives, el partit fins al descans va estar dominat per els vallessans però el 26-12, del tercer quart va permetre als locals canviar la dinàmica del partit. Jugador destacat el local Sesé amb 21 punts i 25 de valoració.

MVP de la jornada, amb 29 de valoració  José Antonio Bernúz (Barberà) 28 minuts en pista;  3/5 -- 60% en tir de dos;  2/4 – 50% en tir de tres;  6/7 – 86% en tirs lliures; 8 rebots;  5 assistència i 5 faltes rebudes.

Màxim anotador,   amb 24 punts Javier Medori (Grupo Juaneda), amb 34 minuts en pista;  9/12 ---75% en tir de dos;  1/3– 33% en tir de tres;  3/4 – 75% en tirs lliures;  7 rebots; 0 assistències; i 4 faltes rebudes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario