Pav. Municipal
MULTIOPTICAS SALT

BARICENTRO BARBERRÀ

70-67

• Partit molt disputat entre el Salt i el Barberà, que es va decidir a la prorroga i que permet als gironins situar-se en una situació còmode amb tres triomfs, tots ells consecutius, i un partit pendent i els vallessans amb dues a la zona baixa de la taula classificatòria.  El jugador mes destacat el visitant Bernuz, amb 21 punts i 35 de valoració.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
  • A Sabadell el Sant Nicolau després de quatre derrotes consecutives va tornar al camí de les victòries superant al Sant Lluís que encara no coneix el triomf el 33-14, del primer quart no va permetre als menorquins tenir opcions. Jugador més destacat Carbonell 20 punts i 37 de valoració.

• Fins al tercer quart igualtat absoluta entre el Jac Sants i Masnou, però el 22-13 del tercer quart va ser determinant per desfer l’empat a tres victòries entre ambdós equips i situar als de Sans al tercer lloc de la classificació. Jugador destacat el local Pagès 19 punts i 18 de valoració.

• L’Arenys després de cinc derrotes va aconseguir la victòria i davant d’un dels equips destacats del grup com el Mollet i que d’aquesta manera deixa al Quart líder en solitari i els locals milloren la seva classificació tot i seguir en zona compromesa. Destacats els locals Bauza 18 punts i Tomás 25 de valoració.

• El Cornellà va aguantar el ritme del líder, fins al descans on el Quart amb un parcial de 4-30 va trencar el partit i així segueix aquest ritme que de moment no pot seguir ningú. Destacats el visitants Jimenez amb 19 punts i Bataller 20 de valoració.

62-66

• A la terra ferma el Pardinyes, darrer classificat amb una única victòria aconsegueix la segona, la primera a Barris Nord, tot superant al Collblanc, en un partit en que els de l’Hospitalet després d’igualar el marcador en el  darrer quart varen ser superats per els de Lleida a la prorroga. Destacats amb 26 punts el visitant Jacas i amb 35 de valoració el local López.

• Al líder Hospitalet que ja va patir un ensurt la setmana passada va mantenir la seva imbatibilitat, davant de l’autentica revelació de la temporada els vallessans de Castellbisbal, tot i que el parcial  del segon quart 24-8, va ser definitori. Destacats el locals Saltó amb 16 punts i Reina 19 punts de valoració.

• A  les Comes l’Igualada va superar al Grupo Juaneda,  i es situa amb quatre victòries al tercer lloc de la classificació i els illencs perden el segon lloc, en un partit en que tot i la reacció visitant en el tercer quart no fou suficient. Destacats el visitant Torres amb 25 punts i el local Del Hoyo amb 29.

• Castelldefels no va poder mantenir el seu lloc de privilegi i es va veu superat per Martorell, que recupera posicions i ara els equips es troben amb tres victòries. Jugador destacat el visitant Jou 19 punts i 29 de valoració.

• A Sant Feliu el CBS va superar a l’Andorra i continua la seva progressió a la classificació, que el porta al segon lloc i també en el joc superant als del principat que no es troben en la millor dinàmica. Destacats els locals Guirao amb 17 punts i Balboa 18 de valoració.

MVP de la jornada, amb 37 de valoració  David Carbonell (Sant Nicolau) 33 minuts en pista;  0/0 -- 0% en tir de dos;  6/13 – 46% en tir de tres;  2/2 – 100% en tirs lliures; 14 rebots;  4 assistència; i 4 faltes rebudes.

Màxim anotador,  amb 26 punts per Lluis Jacasa (Collblanc), amb 33 minuts en pista;  3/5 ---60% en tir de dos;  5/8 – 62% en tir de tres;  5/8 – 62% en tirs lliures;  5 rebots;  1 assistències; i 6 faltes rebudes