77
62

C.B. SANT JOSEP, 79 – MATARÓ FEIMAT, 67.
AL CENTRE PARROQUIAL EL LÍDER SANT JOSEP ES MANTÉ FORT I SUPERA L’OPOSICIÓ DEL MATARÒ FEIMAT.
La presència del Mataró a la pista del líder Sant Josep tampoc va ser motiu per fer perillar la posició del “Sant Pep”, la victòria local els va permetre mantenir les distancies amb Ubsa, segon classificat, i a la seva vegada el Mataró es queda com a tercer. Tot i la bona sortida dels del Maresme 16-19 al primer quart, només amb cinc minuts del segon quart varen ser suficient perquè els local passessin a dominar el partit amb un parcial de 8-0 del 18-22 al 26-22 i apartir d’aquest moment tot i l’oposició visitant el control del partit ja va ser per el Sant Josep fins al final del partit. Destacats  per part local D. Rodríguez amb 19 punts i 23 de valoració, E. Rodríguez 17 i 23 i Cuesta 14 i 19 i per part visitant Ariño 17 i 13 i Romero 15 i 17.

CB CERDANYOLA AL DIA, 72 – CB. CASTELLAR, 66.
DERBI VALLESSÀ A GUIERA ON EL CERDANYOLA VA SUPERAR AL CASTELLAR QUE TOT I LA MILLORA EN EL SEU JOC CONTINUA AMB MOLTA IRREGULARITAT
El derbi va ser pels locals que tot hi anar per darrera en el marcador fins al descans es varen saber aprofitar dels errades dels visitants, el tècnic local Agustí Forné, present al Puigvert en el darrer partit, va saber aprofitar la baixada dels castellerencs al tercer quart i amb un parcial de 21-11, van donar la volta al partit i la reacció dels de Carles Company ja no va ser possible i continuen una setmana més en darrer lloc, de manera que ni la part esportiva ni la social amb el relleu a la presidència, amb la dimissió del president Comelles, son una bona senyal per un històric de Copa Catalunya. Destacats per part local Domènech 31 punts, MAXIM ANOTADOR  i 41 de valoració i Fabregat 15 i 18 i per part visitant només Kwazema 16 i 15.

C.B. ALPICAT, 77 - CB VIC UNIVERSITAT DE VIC, 62.
L’ALPICAT OBTÉ LA QUARTA VICTÒRIA, TERCERA CONSECUTIVA, DAVANT DEL VIC QUE PERD EL QUART LLOC.
Els de la lleidatans es varen apuntar el quart triomf que els va permetre situar-se en una zona tranquil·la a una victòria dels osonencs que perden la seva privilegiada plaça. Gran partit dels locals que varen superar en tot moment als blancs i vermells i que al descans ja dominaven 53-40 i no fou fins al darrer quart en que un parcial de 14-22, va reduir una mica les diferències. Destacats per part local Fernández 18 punts i 17 de valoració i Álvarez 13 i 16 i per part visitant Freixas 12 i 12 i Pires 8 i 11.

UB. SANT ADRIA, 63 – C.N. TERRASSA, 58.
A SANT ADRIÀ, L’UBSA, CONTINUA FERM AL SEGON LLOC, TOT SUPERANT L’OPOSICIÓ DEL NATACIÓ TERRASSA, SITUAT A LA ZONA BAIXA DE LA CLASSIFICACIÓ.
Els vallessans amb lliçó ben apresa del excel·lent estat de forma dels adrianencs i del inexpugnable en que s’ha convertit el Polisportiu Ricart, varen plantejar el partit amb defensa zonal que va fer més difícil el joc local, que tot i el bon inici 22-15, varen veure com el Natació amb un 7-17, arribava al descans amb avantatge 29-32. De totes maneres a la represa va tornar el domini local 15-8, que els va permetre una nova victòria la setena consecutiva i el Terrassa amb dues victòries continua als darrers llocs de la classificació. Destacats per part local 18 punts i 35 de valoració i Roure 18 i 12 i per part visitant Sociats 14  i 11.

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET, 75 - AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA
A LA BISBAL ELS LOCALS EN GRAN PARTIT DE TOT L’EQUIP VAREN SUPERAR UN MINGUELLA, QUE NO REACCIONA.
Gran victòria dels gironins en un esplèndida segona part, principalment gràcies al gran treball defensiu dels locals amb el qual el Minguella no ha poder fer res i segueix en els darrers llocs de la taula classificatòria. Així al descans el marcador era un ajustat 27-24, però a la represa un espectacular parcial de 23-0, dels de Lluís Feliu,  va deixar el partit vist per sentència el que suposa la tercera victòria local i un respir a la classificació. Destacats per part local Montiel 17 i 19 de valoració i Nieto 11 i 16 i per part visitant Ribó 16 i 26 i Navarro 16 i 12.

SEDIS HIDROLOGY, 53 - LA LLOSA ARTES, 76
A LA SEU EL SEDIS VA ESTAR SUPERAT DE FORMA CLARA PER L’ARTÉS, QUE MIRA CAP AMUNT
Els locals es varen veure superats en tot moment pels del Bages, que varen imposar el seu joc amb un domini que quedava reflectit amb el 25-40 al descans. A la represa va continuar el domini visitant, per emportar-se el partit amb comoditat, amb aquesta derrota el Sedis segueix en zona de descens amb dues úniques victòries i per la seva part l’Artés aconsegueix igualar al Vic al sisè lloc i situar-se a una victòria del quart lloc. Destacats per part local Seguin amb 8 punts i 16 de valoració i per els visitants Llort 15 i 15 i Portella 14 i 17.

MATARO PARC BOET, 67 – CB. GRANOLLERS, 57.
A MATARÓ EL BOET, VA OBTENIR UNA VICTÒRIA NECESSÀRIA PER RECUPERAR POSICIONS DAVANT GRANOLLERS QUE TOT I OFERIR RESISTÈNCIA VA TORNAR DE VUIT DE LA SEVA VISITA AL MARESME.
La baixa definitiva de Kerry Jons, que deixa el club, i les lesions segueixen mermant als locals, de totes maneres varen sortir decidits a fer oblidar darreres ensopegades entre elles la del derbi i durant els primers trenta minuts varen dominar tant el joc com el marcador, de la mà d’un destacat Marc Forcada, encara que el darrer quart 11-16, va fer que els vallessans retallessis el desavantatge. Destacats per part local Forcada 25 punts i 44 de valoració MVP de la jornada i Hermoso 8 i 13 i per part visitant Nadal 22 i 17 i Fernández 9 i 15.

CIRCOL CATÒLIC BADALONA, 79 – UE. SANT CUGAT, 81.
A LA PLANA EL CIRCOL ES VA VEURE SUPERAT PER LA UESC  TOT I TENIR OPCIONS FINS AL FINAL.
El Círcol va caure derrotat a la Plana i es troba a una victòria del descens, per la seva part el vallessans se situen en cinquè lloc a una sola victòria del tercer lloc. El partit fou molt igualat així al descans l’avantatge era pel locals 40-38 i a la represa el visitants es varen situar al davant al marcador amb un parcial de 14-19 i que tot i els esforços dels badalonins i tenir una opció final, els punts marxaren cap a Sant Cugat. Destacats per part local Gotzens 23 punts i 22 de valoració, Viñallonga 14 i 21 i Lladó 13 i 11 i per part visitant Reyes 20 i 20, Olaguibe 18 i 18 i Cantó 12 i 14.

MVP de la jornada Marc Forcada (Boet) 44 de valoració amb 30 minuts en pista  8/8  -- 100% en tir de dos;  3/3/3 -- 100% en triples i  0/0 --  0% en tirs lliures, 14 Rebots,  3 assistències i 2 faltes rebudes.

MAXIM ANOTADOR de la jornada  Oriol Domenech (Cerdanyola) amb 37 minuts en pista  2/2  -- 100% en tir de dos;  5/7 -- 71% en triples i  12/15 --  80% en tirs lliures, 3 Rebots,  6 assistències i 13 faltes rebudes.