jueves, 26 de mayo de 2016

#CopaCatBQ PLAY OFF UBSA, VILADECANS, GRUP BARNA i SITGES a la final a quatre.i PLAY OUT ESPARRAGUERA i ALPICAT, MANTENEN LA CATEGORIA

COPA CATALUNYA MASCULINA.

Fase final
Play Off ¼ final “tornada”.
UBSA, VILADECANS, GRUP BARNA i SITGES a la final a quatre.
Eliminatòria d’anada i tornada entre els quatre primers classificats de cada grup,  d’aquí han sortit els quatre equips que participaran a la final a quatre de Copa Catalunya per obtenir plaça a la Lliga Eba de la propera temporada.

59-58

U.B. SANT ADRIÀ, 71 –LLUISOS DE GRÀCIA 59.
UBSA A LA FINAL A QUATRE DAVANT UN LLUISOS QUE NO HO HA VA POSAR FÀCIL.
Si ja en el primer partit Lluisos li va posar les coses difícils a Ubsa, però semblava que era degut a que els de graciencs potser o sense el potser varen saber treure rendiment de jugar a la seva pista, en el partit de dissabte, a la mateixa pista de Sant Adrià posaren amb moltes dificultats a Ubsa i aquests no varen marxar en el marcador fins al darrer quart, al descans els locals dominaven únicament per 36-31, però en els darrer minuts aconseguiren ampliar el seu avantatge hi obtenir el bitllet per la final a quatre del proper cap de setmana, en el capítol de destacats menció especial pel visitant Víctor Plà amb 22 punts i 20 de valoració.

MATARÓ FEIMAT, 59 – BASQUET SITGES, 58.
SITGES VA SABER GESTIONAR MOLT BE ELS MOMENT DIFÍCILS.
L’avantatge que portaven els de la Blanca Subur del partit d’anada va minvar i molt les opcions dels maresmencs, ja que tot i que després del primer quart el 16-8,  feia concebre algunes esperances a Mataró, els seus avantatges mai van arribar a posar amb dificultats als visitants, i sobre tot a partir del tercer quart  Sitges va anar retallant el seu desavantatge i fins i tot podria haver guanyat el partit i d’aquesta manera aconsegueixen el passaport per la final a quatre, en un partit on va destacar el jugador local Santi Serratacó, amb 18 punts i 26 de valoració.

GROC RESTAURANT C.B.VILADECANS-SANT GABRIEL, 98 – C.B. SANT JOSEP, 94.
TOT I LA REACCIÓ DEL “SANT PEP” VILADECANS ES A LA FINAL A QUATRE.
La victòria del Viladecans en el primer partit i el seu fulgurant inici feia pensar que els locals tindrien un cami fàcil cap a la final a quatre, de sortida 14-4, al minut 5 i al minut 15, 23-10, però els badalonins en cap moment varen baixar els braços així a la fi del tercer quart l’avantatge era de +9 i a manca de cinc minuts l’electrònic assenyalava un inquietant 82-81 pels locals, però en els darrers minuts tot i els intents del visitants la sorpresa no fou possible i per tant seran els locals els que estaran a la gran final, jugador destacat el visitant Francesc Pascal amb 28 punts, màxim anotador de la jornada i 33 de valoració.

C.B. GRUP BARNA, 86 – C.B. CERDANYOLA AL DIA, 87.
VICTÒRIA INSUFICIENT PELS VALLESSANS QUE PORTEN EL “BARNA” A LA FINAL A QUATRE.
El petit avantatge del partit d’anada, dels del “Clot”, feia pensar que potser el “Barna” amb l’escalf del públic, dominaria el partit, però ja dèiem a la `prèvia que els de Agustí Forné, era ui equip lluitador i preparat per empreses difícils i no estàvem errats, el partit fou molt igualat al descans 44-43, a la represa els vallessans agafaren l’iniciativa i un parcial de 21-25, els permetia igualar l’eliminatòria, però els locals varen reaccionar i no sense dificultats es vàren en dur el partit, amb la destacada actuació dels seu jugador Marc Maldonado MVP de la jornada, amb 27 punts i 39 de valoració.

MVP de la jornada  Marc Maldonado (Barna) 39 de valoració, amb 31 minuts en pista; 9/15--60%, en tir de dos; 1/1 – 100% en tir de tres i 6/11 – 55% en tirs lliures; 2 assistències, 15 rebots, 6 rebots i 15 faltes rebudes

MÀXIM ANOTADOR de la jornada el mateix Francesc Pascal (Sant Josep) amb 28 punts d’anotació, amb 32 minuts en pista; 6/11-- 54%, en tir de dos; 3/4 – 75% en tir de tres i 7/8 – 87% en tirs lliures; 0 assistències, 6 rebots i 4 faltes rebudes.

FASE DE PERMANÈNCIA PLAY OUT (2on partit).
ESPARRAGUERA i ALPICAT, MANTENEN LA CATEGORIA I SEDIS i MOLINS LA PERDEN.
TERCER PARTIT AESE-CASTELLAR i CIUTAT VELLA-CIRCOL
Eliminatòries al millor de tres partits on sortiran els quatre equips que mantindran la categoria i els quatre que  seran equips de primera catalana

64-55

SEDIS HIDROLOGY, 74 – TENEA C.B. ESPARRAGUERA, 77.
EL TERCER QUART CONDEMNA AL SEDIS I DONA LA SALVACIÓ A ESPARREGUERA.
Els locals  jugaven la seva continuïtat a “Copa” i necessitaven una victòria per mantenir esperances de salvació, però tot i el seu bon començament 24-16, un gran segon quart dels visitants i el desencert dels locals va fer que un parcial de 7-24, donés un còmode avantatge als visitants que vàren saber gestionar molt be els moments difícils i tot i la bona actuació dels local Roger Vilaró 20 punts i 33 de valoració, el Sedis ja es equip de primera catalana i els del Baix Llobregat aconsegueixen la permanència.

C.B. CIUTAT VELLA, 74 -  CIRCOL COTONOFICI BADALONA, 67.
ELS BARCELONINS DONEN LA SORPRESA I FORCEN EL TERCER PARTIT.
Els locals un dels equips novells a “Copa”, va donar la sorpresa i posa un històric  en dificultats, en un partit del tot igualat, que al descans  assenyalava un ajustat 34-35 i a la fi del tercer quart empat a 53, però l’igualtat va durar fins a manca de cinc minuts pel final en que amb un marcador 62-60, els locals aconseguiren dominar el partit i fer-se amb un victòria que deixa la sèrie (1-1), jugadors destacats del partit els locals Marc Marín amb 18 punts i Carles Llobet 28 de valoració.

CELTIC BÀSQUET MOLINS, 59 – C.B. ALPICAT, 65.
ALPICAT SUPERA A MOLINS A DOMICILI I OBTÉ LA PERMANÈNCIA.
Els de la terra ferma després d’un primer quart favorable als locals 21-17, vàren reaccionar al segon quart 11-21 i el seu avantatge el vàren saber mantenir i controlar el partit i arrivar al final del partit amb una victòria que permet a l’Alpicat obtenir la permanència i per conseqüència Bàsquet Molins ja es equip de Primera Catalana, en un partit on va destacar el visitant Oriol Balcells amb 17 punts i Albert Vallverdú 27 de valoració.

C.B. CASTELLAR, 64 – AESE, 55.
DOMINI LOCAL TOT I QUE AESE VA TENIR LES SEVES OPCIONS.
Els locals amb la pressió per guanyar i amb un “Puigvert” ple com en les gran ocasions, que sens dubte ho era, va dominar el partit fins al descans 32-23, el tercer quart els de l’Hospitalet, varen retallar lleugerament les diferències i la seva oportunitat va arribar en el darrer quart quant es varen situar 49-47, moment en que tot era possible, però llavors un gran Castellar de la mà de Philips i Barbosa va resoldre el partit i deixa la sèrie (1-1), jugadors destacats els locals Albert Cadafalch amb 13 punts i Chae Philips 14 de valoració

MVP de la jornada i Màxim Anotador  Roger Vilaró (Sedis) 33 de valoració i 20 punts d’anotació, amb 38 minuts en pista; 2/5--40%, en tir de dos; 3/7 – 42% en tir de tres i 7/10 – 70% en tirs lliures; 8 assistències, 11 rebots i 7 faltes rebudes.