JORNADA 29 #CopaCatBQ PER DECIDIR UN LLOC DE PLAY OFF I EL DESCENS

GRUP 2.
JORNADA 29.
30 ABRIL – 1 MAIG.

PENULTIMA JORNADA

VIC no aprofita l’oportunitat per assolir el 4art lloc, dona opcions a Cerdanyola.

La Lluita pel Play Off  en la seva recta final:
·        Ubsa, ja es CAMPIÓ FELICITATS.

·        Mataró i Sant Josep classificats falta saber qui serà SEGON.
Per la permanència:
·         Terrassa, a una victòria del descens directe.
·        Alpicat i Castellar jugaran el Play Out
·        Bisbal i Circol, un d’ells s’estalviara el Play Out.

C.N. TERRASSA, 84 – C.B. CASTELLAR, 76.
ELS EGARENCS SALVEN ELS “MOBLES” EN EL DERBI.
Victòria pel mes necessitats després de moltes jornades el “Natació” surt del descens directe i amb moltes opcions de poder jugar el Play Out, per la seva part el Castellar queda condemnat a jugar amb el factor pista en contra, el partit va estar igualat fins al descans 40-38, però a la represa en el tercer quart concretament els visitants no varen poguer fer front al millor tir exterior del locals, en un partit on destacaren els locals Joan Fitó 23 punts i  Adrià Retrés amb 25 de valoració.

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA, 80 – MATARÓ FEIMAT, 84.
VICTÒRIA TREBALLADA DEL MATARÓ DAVANT UN MINGUELLA EN DESCENS.
Partit amb molt en joc, el locals per evitar el que cada vegada sembla mes difícil que es evitar el descens directe i els visitants consolidar la segona plaça, els locals varen sorprendre als de Mataró amb un primer quart molt encertat 23-13, però varen saber reaccionar arribant al descans 41-42, a la represa va continuar el domini visitant però amb diferencies curtes el que va donar  emoció fins al final, jugadors destacats el local Ferrán Hurtado amb 22 punts i el visitant Martín 22 de valoració.

SOL GIRONÉS BISBLA BÀSQUET, 81 – C.B. GRANOLLERS, 77.
A UNA VICTÒRIA DE LA PERMANÈNCIA.
Els locals estan a les portes del seu objectiu, que no es altre que la permanència total i absoluta al final de la lliga regular, davant tenien al Granollers que no els hi va posar fàcil, amb aquesta victòria segueixen depenen d’ells mateixos per complir l’objectiu, el partit fins al descans els locals manaven en el marcador 45-33, però a la represa els vallessans van anar retallant la diferencia fins al 72-71 del minut 35, però els locals no es varen deixar sorprendre i de la mà d’un inspirat Eduard Montiel amb 27 punts i 35 de valoració, varen certificar el triomf.

U.B. SANT ADRIÀ, 100 – LA LLOS ARTÉS, 62.
UBSA JA ES CAMPIÓ.
Els de Sant Adrià varen certificar títol de campions amb una nova exhibició anotadora davant d’un dels equips potents de la categoria, però que un cop que no ha pogut accedir al Play Off, sembla haver baixat el ritme, els locals varen dominar a plaer així al descans dominaven per 52-32 i a la represa  continuaren eixamplant les diferencies fins al +38 final, en un partit on va destacar el local Enric Nogales amb 19 punts i 18 de valoració.

C.B. ALPICAT, 74 – U.E. SANT CUGAT, 69.
ELS LOCALS S’ASSEGUREN EL FACTOR PISTA AL PLAY OUT.
Els locals tot i la victòria ja no son a temps per intentar evitar el Play Out i com a mal menor s’han assegurat el factor pista davant un Sant Cugat sense res en joc, però  que ho varen posar difícil, en un partit igualat fins al descans 35-36, a la represa els locals agafarien un avantatge que els va permetre arribar a la part decisiva del partit, els darrers cinc minuts, dominant 62-52 i  poder jugar els darrers minuts amb tranquil·litat, en un partit on varen destacar Rubén Fernández amb 18 punts, per part local i Alberto Reyes amb 22 de valoració, pels visitants.

C.B. CERDANYOLA AL DIA, 92 – SEDIS HIDROLOGY, 58.
ELS VALLESSANS AMB OPCIONS DE PLAY OFF FINS A LA DARRERA JORNADA.
Quant tot semblava que una victòria del Vic podria certificar l’accés dels osonencs al Play Off, la seva inesperada derrota, dona opcions a Cerdanyola a que si guanya el darrer partit i els blancs-i-vermells no superessin a Castellar, serien els “verts” de Cerdanyola els classificats, el partit davant del Sedis va ser una victòria plàcida tot esperant el desenllaç de la competició, en un partit on vàren destacar els locals Eric Forné amb 24 punts i Albert Salat 19 de valoració.

C.B. SANT JOSEP, 95 – MATARÓ PARC BOT, 92.
El “SANT PEP” SEGUEIX EN LA LLUITA PEL SEGON LLOC I BOET SENSE OPCIONS.
Victòria local que permet als badalonins mantenir opcions de lluitar pel segon lloc fins al darrer partit i per la seva part Boet per les seves opcions de Play Off, en una temporada molt irregular, el partit va estar dominat pels de Mataró fins al descans 40-44, però a la represa, sobre tot a partir del minut 5 del tercer quart en que els locals es posaren per davant en el marcador 55-54, va canviar el signe del partit que va portar la victòria local, amb la destacada actuació del seu jugador Xavier González amb 27 punts i 30 de valoració.

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 65 – CIRCOL COTONIFICI BADALONA, 70.
ELS LOCALS DESAPROFITEN L’OCASIÓ QUE RECULL AMB SAFATA DE PLATA EL CIRCOL.
Tal com dèiem a la prèvia primer “match ball” pels blancs-i-vermells que no vàren saber aprofitar i d’això en va treure rendiment el Circol que amb un joc molt seriós pot arribar al darrer partit amb opcions de sortir del Play Out, el partit va tenir un desenvolupament inesperat, si fins al descans el domini era local 39—31, avantatge que va mantenir fins al final del tercer quart, però a partir d’aquest moment els visitants es feren amos del partit i amb un parcial de 12-25, varen resoldre al seu favor, on va destacar el visitants Carreras amb 17 punts.

MVP de la jornada  Eduard Montiel (Bisbal) 35 de valoració, amb 25 minuts en pista; 7/11--63%, en tir de dos; 2/4 – 50% en tir de tres i 7/7 – 100% en tirs lliures; 3 assistències, 2 rebots i 9 faltes rebudes

MÀXIM ANOTADOR de la jornada el mateix Eduard Montiel (Bisbal) i  Xavier González (Sant Josep) ambdós amb 27 punts d’anotació, l segon amb 37 minuts en pista; 4/8-- 50%, en tir de dos; 4/8 – 50% en tir de tres i 7/7 – 100% en tirs lliures; 7 assistències, 2 rebots i 4 faltes rebudes.