martes, 17 de mayo de 2016

FASE FINAL PLAY OFF i PLAY OUT #CopaCatBQ Se sabran els equips de la F4 i potser algun descens

COPA CATALUNYA MASCULINA.

Fase final
Play Off ¼ final “anada”.
  • Sitges agafa avantatge de +16 davant Mataró.
  • Ubsa, Viladecans i Barna, voldràn fer valer la seva condició de locals tots ells surten amb un petit avantatge.
  • Lluïsos, Sant Josep  i Cerdanyola a donar la sorpresa

Eliminatòria d’anada i tornada entre els quatre primers classificats de cada grup, per tal que d’aquests enfrontaments en surtin els quatre equips que participaran a la final a quatre de Copa Catalunya per obtenir plaça a la Lliga Eba de la propera temporada.

79-81

Aquestes eliminatòries prèvies a la final a quatre, enfrontaran primers contra quarts i segons contra tercers, el partits d’anada es juguen a la pista dels equips classificats en els llocs tercers i quarts.

LLUÏSOS DE GRACIA, 52 – UBSA 54.
LLUÏSOS LI POSA MOLT DIFÍCIL A UBSA.
El campió del grup 2 no ho ha tingut fàcil a Gràcia, els locals al ampar del seu públic en una pista plena de gom a gom sempre han estat dintre del partit tot i que els tres primers parcials han estat favorables als de Sant Adrià per curt marge així al descans l’electrònic de la Plaça del Nord reflexava un 21-24, els visitants notaven a faltar el seu habitual encerten el tir exterior, de amanera que les defenses eren superiors als atacs, a la represa ha continuat la mateixa tònica i finalment els visitants, amb aquest triomf, es situen per davant a la eliminatòria per un marge de dos punts, en un partit on vàren destacar  els visitants Pol Bassas i Albert Serra amb 12 punts i el local Adrià Maldonado amb 14 punts.

BASQUET SITGES, 83 – MATARO FEIMAT, 67.
ELS DEL GARRAF AGAFEN UN CLAR AVANTATGE.
Podríem qualifica  el resultat de sorpresa, no hi ha per la victòria local, sinó per la diferencia de 16 punts que serà difícil de recuperar pels del Maresme, a Pins Vens fins al descans el partit va estar igualat (31-29) amb un parcial per cada equip, però la clau va estar a la represa en que els de la Blanca Subur vàren ser superiors als de Mataró amb un parcial de 27-18 i que els visitants lluny de poder recuperar part de la diferència, varen veure com la renda dels locals creixia fins al +16 final, de totes maneres no hi ha res decidit. Jugadors destacats el local Xavier Sabater amb 18 punts i el visitant Xavi Serratacó amb 18 de valoració.

C.B. SANT JOSEP, 79 - GROC RESTAURANT C.B.VILADECANS-SANT GABRIEL, 81.
VILADECANS S’EMPORTA EL PARTIT DEL CENTRE PARROQUIAL.
Partit amb molta expectació a Badalona el “Sant Pep” es jugava bona part de les opcions per seguir el seu camí cap a Lliga Eba, per la seva part Viladecans volia confirmar les bones sensacions de la lliga regular, de sortida domini local, amb un primer parcial de 26-15, que va ser contestat pels visitants amb un 27-32, el que feia que al descans l’avantatge dels de Badalona quedes amb un 43-37, a la represa va canviar la tònica i els del Baix Llobregat  varen continuar retallant les diferencies i posar-se davant en el marcador a falta de 5 minuts 67-70 i fins al final tot i l’igualtat el partit  va caure del cantó de Viladecans, que situa un +2 al seu favor en el balanç de la eliminatòria. Jugadors destacats els visitant Carlos García amb 21 punts, màxim anotador compartit d’aquesta jornada i David Haro 32 de valoració MVP.

C.B. CERDANYOLA AL DIA, 62 – GRUP BARNA, 65.
EL BARNA S’EMPORTA EL PARTIT DEL VALLÈS.
Partit amb gran ambient al polisportiu de Guiera a la localitat vallessana de Cerdanyola, per poder veure al seu equip participant a la fase final de Copa, després d’haver obtingut el passi en el darrer partit, els de Agustí Forner, ha estat un equip tenaç que a fet valdre el seus arguments, ara una altre vegada te el pronòstic en contra, al veures superat a domicili per un Grup Barna, campió del grup 1 i un equip mol sòlid i aspirant al salt de categoria, el partit fins al descans va estar dominat pels vallessans 34-29, però a la represa reacció visitanht concretada en el darrer quart 17-23,  dons un cop jugat el partit d’anada els barcelonins tenen un avantatge de +3, que tindran que confirmar a la seva pista davant un Cerdanyola que no ho posarà fàcil, jugador destacat Rabaseda amb 21 punts, màxim anotador d’aquesta jornada compartit  i 22 de valoració.

MVP de la jornada de Play Off  David Haro (Viladecans) 32 de valoració, amb 32 minuts en pista; 5/8--62%, en tir de dos; 0/3 – 0% en tir de tres i 1/2 – 50% en tirs lliures; 4 assistències, 11rebots i 10 faltes rebudes

MÀXIM ANOTADOR de la jornada de Play Off, compartit per  Carlos García (Viladecans) 24 punts d’anotació, amb 20 minuts en pista; 6/6-- 100%, en tir de dos; 2/5 – 40% en tir de tres i 3/5 – 60% en tirs lliures; 5 assistències, 3 rebots i 5 faltes rebudes i també per Marc Rabaseda (Grup Barna) 21 punts d’anotació, amb 29 minuts en pista; 9/12-- 75%, en tir de dos; 0/0 – 0% en tir de tres i 2/5 – 40% en tirs lliures; 0 assistències, 6 rebots i 4 faltes rebudes

FASE DE PERMANÈNCIA PLAY OUT.

• El factor pista ha estat decisiu i per tant Sedis, Ciutat Vella, Molins i Castellar sinó guanyen diran adéu a “copa”.

Eliminatòries al millor de tres partits on sortiran els quatre equips que mantindran la categoria i els quatre que  seran equips de primera catalana

82-74

Aquestes eliminatòries es un enfrontament entre els equips classificats en els llocs 11 i 12, que tindran el factor pista a favor, de cada grup, amb els dels llocs 13 i 14 respectivament, son al millor de tres partits, de tota manera el que aconsegueixi dos victòries ja assolirà la permanència.

TENEA C.B. ESPARRAGUERA77 – SEDIS HIDROLOGY, 66.
EL TERCER QUART VA DECIDIR L’ENFRONTAMENT A FAVOR DELS LOCALS.
Els locals s’han adjudicat el primer partit de la sèrie, era un enfrontament molt igualat fins al descans 37-36, a la represa per,ò en un tercer quart on els de la Seu no han estat encertats en el tir i per contra els locals han fet el seu millor parcila (21-11), ha estat suficient per decantar la balança del cantó de l’Esparreguera, que es posa amb avantatge (1-0), en un partit on han destacat el visitant RogerVilaró amb 17 punts i el local Francesc Riera amb 27 de valoració, MVP de la jornada.

CIRCOL COTONOFICI BADALONA, 83 – C.B. CIUTAT VELLA, 74.
EL “CIRCOL FA VALER EL FACTOR PISTA”
El Circol que durant moltes jornades va estar lluitant per sortir de les  places, que obligaven a jugar les fases de permanència, finalment no va aconseguir el seu objectiu i rebia a un equip molt lluitador i que debutava a la categoria, la victòria final dels locals els dona l’opció de certificar la permanència en el proper partit, o be tornar a Badalona amb un partit a cara o creu.

C.B. ALPICAT, 82 – CELTIC BASQUET MOLINS, 74.
LA REACCIÓ EN ELS MINUTS FINALS DONA LA VICTÒRIA ALS LLEIDATANS.
Partit molt emocionant i amb constants alternatives en el marcador, de sortida els visitants han sorprès i s’han situat 12-22, la reacció local ha estat ràpida així en el segon quart 21-11, ha deixat un marcador al descans, amb empat a 33, per tant tot començava de nou, els visitants han continuat amb el seu domini tot i que les diferencies eren curtes fins que ha cinc minuts pel final i amb 69-67, ha vingut la reacció final dels locals que amb un parcial de 13-7, han aconseguit el seu màxim avantatge i el 1-0 en la sèrie, en un partit amb destacada actuació del jugador local, Mario Planella amb 20 punts, màxim anotador de la jornada i 22 de valoració.

AESE 84 – C.B. CASTELLAR, 68.
ELS LOCALS HAN SENTENCIAT EN EL DARRER QUART AMB MOLT ENCERT EN EL TIR EXTERIOR.
Els de Santa Eulàlia han estat superiors als vallessans que en cap moment s’han sentit còmodes, en part per l’encert del rival i en part perquè no han estat en el seu millor nivell, els locals han anat sempre per davant en el marcador i en els pocs moment que s’han vist superats han reaccionat ràpidament així s’ha entrar en el darrer quart 59-52, però en aquest moment han estat els millors dels locals que amb un parcial de 25-16, han liquidat el partit i es situen 1-0 a la sèrie. Jugadors destacats el base visitant Albert Cadafalch amb 19 punts i el local José València 19 de valoració.

MVP de la jornada de Play Out  Francesc Riera (Esarraguera) 27 de valoració, amb 32 minuts en pista; 4/9--44%, en tir de dos; 2/3 – 66% en tir de tres i 0/0 – 0% en tirs lliures; 5 assistències,11rebots i 2 faltes rebudes

MÀXIM ANOTADOR de la jornada de Play Out  Mario Planella (Alpicat) 20 punts d’anotació, amb 29 minuts en pista; 9/12-- 75%, en tir de dos; 0/0 – 0% en tir de tres i 2/5 – 40% en tirs lliures; 0 assistències, 6 rebots i 4 faltes rebudes.