TEMPORADA 2.017 – 2.018
JORNADA 17
10 i 11 de FEBRER

C.B. CASTELLAR, 87 – C.B. GAVA, 83.
El Castellar resol a la prorroga un partit que a la primera part dominava de +20.

Els locals foren clars dominadors de la primera part, en que el seu avantatge va arribar a ser de vint punts (60-40), amb destacada actuació des del perímetre de Joelvin Cabrera, màxim anotador del partit amb 20 punts i Lluis Tejedor, amb cinc triples, per tant dels espectadors del Puigvert pocs pensaven que els grocs i negres passarien dificultats per obtenir la victòria, però els gavanencs de mica en mica anaren retallant les diferencies i amb un parcial de (0-6), en el darrer minut aconseguiren l’igualada a (72-72) a manca de sis segons i els locals no saberen aprofitar la seva oportunitat i per tant el partit va anar a la prorroga on amb un (76-78) els visitants es posaren per davant en el marcador, moment en que el pivot local Jordi Navarro amb 5 punts consecutius va aconseguir donar la volta al resultat, tot i que el Gavà tornaria a empatar a 83, però 2 tirs lliures anotats per Tejedor i un d’Albert Germà decidiren la sort del partit pels locals, que ara estan situats a la taula classificatòria a dues victòries del líder Aese i  comparteixen el segon lloc amb Almeda i Sant Boi, dos equips que encara tenen que visitar el Puigvert. A la fi del partit el “Coach” castellarenc ens va donar la seva acurada opinió “Partit amb dues cares. Bons primers 27 minuts on hem aconseguit una renda de 20 punts i desconnexió total els darrers 13 minuts. Hem regalat la oportunitat de tenir una pròrroga a Gavà i quasi ens costa el partit. Destacar la victòria contra un bon rival i que de les 4 prorrogues disputades aquest any, és la primera que guanyem”.
Pel C.B. Castellar jugaren i anotaren Cadafalch (9), Bernadi (3), Germà (9), com a capità, Cabrera (20) i Smith (6), com a cinc inicial, també Navarro (19), López (2), Tejedor (19), Santiveri, Timoneda i Junyent.