miércoles, 14 de febrero de 2018

JORNADA 15 #CopaCatBQ GR.1 A la ZONA DE PLAY-OFF, victòries del líder ESPARRAGUERA, del tercer SALOU i en el duel directe MARTINENC, quart, va superar a domicili al BADALONÈS, segon En la lluita per la permanència importants victòries de SAMÀ, MOLLET “B” i LLIÇÀ. GR.2 Els tres primers classificats, MOLINS, SESE i UESC, varen guanyar, el quart classificat ALPICAT, va perdre i ja te el cinquè CIUTAT VELLA a una victòria.



  • COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018

  • JORNADA 15.

  • 10 i 11 FEBRER.


GRUP 1.

  • A la ZONA DE PLAY-OFF, victòries del líder invicte ESPARRAGUERA, del tercer SALOU i en el duel directe MARTINENC, quart, va superar a domicili al BADALONÈS, segon io es situa a una victòria del segon lloc que comparteixen el dels Guinardó i els de la Costa Daurada.
  • En la lluita per la permanència importants victòries de SAMÀ, MOLLET “B” i LLIÇÀ.




Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45
Plana LLedó
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”
C.B. ARTÉS

72
68
Diss.
19.30
La Plana
A.E. BADALONES

F.C. MARTINENC BÀSQUET
84
96
Diss.
19.45
Isaac Galvez

ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA
C.N. SABADELL

71
58
Diu.
18.00
Pavelló d’Esports
LLIÇA D’AMUNT

C.B. GRANOLLERS
63
56
Diu.
18.00
Nau del Clot
C.B. GRUP BARNA
OUTLETMOTO.COM

ZAMAR 2000
C.B. SALOU
38
86
Diu.
18.00

Escola Pia
BASQUET PIA SABADELL
TENEA C.B. ESPARREGUERA

50
84
Diu.
19.30
La Plana
MARISTES ADEMAR BADALONA
PLOMS SALLE REUS

69
84

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”, 72 – C.B. ARTÈS, 68.
  • Els vallessans es resisteixen a quedar despenjats i sorprenen al artesencs.
A Plana Lledó ell Mollet “B” en la seva lluita per sortir del darrer lloc rebia a l’Artés que volia recuperar posicions actualment a tres victòries del quart lloc, la victòria local fonamentada en una gran reacció després d’un primer quart visitants, els permet, tot i seguir en el darrer lloc situar-se a un triomf del Play Out i els visitants a quatre del Play Off. Destacat el local Guardia 29 punts d’anotació i 34 de valoració.

A.E. BADALONÉS, 84 – F.C. MARTINENC BÀSQUET, 96.
  • Victòria i average pels del Guinardó, que entren de ple en la lluita pel segon lloc.
El partit de la jornada a la Plana on es trobaven, dos dels equips mes en forma el Badalonés, segon classificat, a dues victòries del liderat i el Martinenc, el màxim anotador del grup i quart classificat a dues victòries del locals. Desprès d’un quart per cada equip, al descans el marcador era de (48-47), però a la represa es va imposar el joc dels visitants, que es situen a una victòria dels locals en la lluita pel segon lloc. Destacat el visitant Pascual, amb 23 punts d’anotació i 23 de valoració.

ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA, 71 – C.N. SABADELL, 58.
  • Important victòria pels vilanovins  i també l’average contra un rival directe.
A Vilanova enfrontament entre el Samà, penúltim, i el Natació Sabadell, els locals volien allunyar-se del descens directe i el visitants del Play Out, els vallessans només manaren en la primera part (34-39) però a la represa el locals capgiraren el marcador i l’average, que els permet apropar-se a la permanència. Destacat el visitant Ramírez 22 punts d’anotació.

LLIÇÀ D’AMUNT, 63 – C.B. GRANOLLERS, 56.
  • El derbi del Vallès Oriental pels locals, que tornen a guanyar.
A Lliçà derbi del Vallès Oriental entre els visitants en el sisè lloc i el Llicà, que volia sortir de la zona de permanència, a l’anada els de la capital es vàren veure sorpresos i novament el Lliçà demostrant que tenen la mida presa al seu rival, tornaren a guanyar, en un partit en que únicament el primer quart (13-16), fou pels visitants. Destacats el visitant Homs 17 punts d’anotació i el local Pou 28 de valoració.

C.B. GRUP BARNA OUTLETMOTO.COM, 38 - ZAMAR 2000 C.B. SALOU, 86.
  • Els de la Costa Daurada es desfan amb comoditat del “Barna”.
Al Clot el Grup Barna en la seva lluita per allunyar-se de la part baixa rebia al tercer classificat Salou, pendent del partit de Badalona, per poder optar al segon lloc, dons la contundent victòria visitant no deixa lloc als dubtes i els permet entrar en la lluita pel segon lloc. Destacat el visitant Barksdale 24 punts d’anotació i 35 de valoració.

BÀSQUET PIA SABADELL, 50 – TENEA C.B. ESPARREGUERA, 84.
  • A Sabadell tampoc, de moment el líder es inabastable.
A Sabadell Bàsquet Pia, en el seu camí per sortir del Play Out rebia el rival mes difícil, el líder invicte Esparreguera, que buscava la quinzena victòria consecutiva i ho va aconseguir davant d’un rival que només va aguantar el primer quart, empat a 11, al descans (21-40) i d’aquí fins al final de l’enfrontament el domini visitant fou total. Destacat el visitant Raventós 16 punts d’anotació i 21 de valoració.

MARISTES ADEMAR BADALONA, 69 – PLOMS SALLE REUS, 84.
  • Els del Baix Camp, surten guanyadors de La Plana.
A Badalona Maristes Ademar, vuitè, rebia al Ploms Salle, els de Reus son cinquens, en el partit de la primera volta els locals vàren guanyar de cinc punts, però en aquesta ocasió la victòria i l’average particular es pels de Reus, que ja superen al seu rival de tres partits. Destacats els visitants Medina 21 punts d’anotació i Costa 23 de valoració.


GRUP 2.

  • Els tres primers classificats, MOLINS, SESE i UESC, varen guanyar, el quart classificat ALPICAT, va perdre i ja te el cinquè CIUTAT VELLA a una victòria.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.05
TV
Pins Vens

BÀSQUET SITGES
CIRCOL COTONIFICI BADALONA
59
63
Diss.
19.00
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA

CIUTAT VELLA

76
85
Diss.
19.30
Penitents Arena
VEDRUNA GRACIA

C.B. ALPICAT
107
93
Diss.
20.00
Juan Carlos Navarro
MERCHAN SERVIS
CBS
C.B. SANTA COLOMA

78
100
Diu.
17.00
Poliesportiu
SANT QUIRZE  B.C.

U.E. SANT CUGAT

51
79
Diu.
18.00

Pavelló Sant Nicolau
C.E. SANT NICOLAU

SESE

60
81
Diu.
19.15
Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS
CEB GIRONA CITYLIFT
64
54

BÀSQUET SITGES, 59 – CIRCOL COTONIFICI BADALONA, 63.
  • Important victòria dels de Badalona que es situen a una del Play Off.
El partit de la jornada a Sitges entre el locals i el Circol, sitgetans i badalonins separats únicament per una victòria i situats en novè i en setè lloc, respectivament, i amb les cameres de TV d’Esports en Xarxa i Bàsquet en Joc, partit de domini local fins al tercer quart (50-41), però l’espectacular darrer quart dels visitants (9-22) va capgirar el marcador. Destacat el local Goodman 13 punts i 19 de valoració.

A.D. TORREFORTA, 76 – CIUTAT VELLA, 85.
  • El barcelonins resolen a la prorroga, després de la reacció local.
A Tarragona l’Adt, penúltim classificat, en la lluita per la permanència rebia a un Ciutat Vella, cinquè, que no es volia allunyar de la quarta plaça, victòria que permet als visitants retallar diferencies, amb la zona de privilegi, en un partit en que tot i el bon començament dels visitants (14-21), al primer quart, els locals de mica en mica anaren retallant diferències fins a l’empat a 68, però a la prorroga el domini va ser visitant amb un parcial de (8-17), que els va portar al triomf. Destacats el visitant Bernuz 10 punts d’anotació i el local Orosco 33 de valoració.

VEDRUNA GRACIA, 107 – C.B. ALPICAT, 93.
  • Batalla anotadora als “Penitents” pels locals que sorprenen als lleidatans.
A Gracia el Vedruna, a dues victòries de l’equip que marca la permanència rebia l’Alpicat, quart classificat, que es volia recuperar de l’ensopegada com a la local de la setmana passada, victòria local fonamentada amb una gran primera part anotadora (60-49), que els situa a un triomf de la permanència i els visitants ja tenen el cinquè a una victòria. Destacat el local Pascal amb 33 punts d’anotació i 35 de valoració.

MERCHAN SERVIS CBS, 78 – C.B. SANTA COLOMA, 100.
  • Victòria centenària dels colomencs que els situa a la part alta.
A Sant Feliu un Cbs immers en la lluita per sortit del Play Out, davant tenia al Santa Coloma que una victòria el podria portar a mirar cap amunt, però la derrota, el podria portar a la zona de perill, victòria visitant que llevat del primer quart (31-21), va dominar amb claredat el marcador. Destacats el visitant Arredondo 21 punts d’anotació i el local Coego 25 de valoració.

SANT QUIRZE B.C., 51 – U.E. SANT CUGAT, 79.
  • El derbi pels visitants que consoliden el tercer. 
A Sant Quirze el derbi vallesà entre la Uesc i el Sant Quirze amb objectius diferents, els primers la permanència i els segons repetir Play Off, clar domini dels sancugatencs que foren superiors en tot moment. Destacats el visitant López 20 punts d’anotació i el local Ayuso 24 de valoració.

C.E. SANT NICOLAU, 60 – SESE, 81.
  • Les opcions dels “grana” desapareixen al tercer quart amb un Sese superior.
A Sabadell, un Sant Nicolau en el darrer lloc i a tres victòries per sortir del descens directe, veia el debut com a local del nou entrenador “Col·legial”, que tindria una mes que difícil papereta davant el segon classificat Sese, que es trobava a una victòria del liderat, tot i la bona sortida local (25-20), al primer quart, al descans els visitants ja manaven (38-43), però el (5-21), del tercer quart va ser definitiu per la sort del partit. Destacats el local Sancho 15 punts d’anotació i el visitant Camara 20 de valoració.

BÀSQUET MOLINS, 64 – CEB GIRONA CITYLIFT, 54.
  • El gironins posen amb dificultats al líder.
El Molins líder sòlid amb una sola derrota rebia a un equip de mitja taula com el Girona, que ocupava el sisè lloc, els locals ho tingueren dificil io el partit va ser molt igualat (29-29), al descans i l’igualtat es va mantenir fins a manca de cins minuts (47-48), però al darrer parcial dels locals (17-6), va decidir la sort del partit. Destacat el local López 22 punts d’anotació i 35 de valoració.

MVP de la jornada, amb 35 de valoració, compartit per a) BARKSDALE (Salou) amb 33 minuts en pista; Tirs de dos  12/23  à 52%; Tirs de tres  0/1 à 0%; Tirs lliures 0/1 à 0%; Rebots 14; Assistències 2; Pilotes Perdudes - Pilotes Recuperades -; Faltes Rebudes -. b) PASCAL (Vedruna) amb 32 minuts en pista; Tirs de dos  4/12  à 33%; Tirs de tres  4/10 à 40%; Tirs lliures 13/16à 81%; Rebots 4; Assistències 4; Pilotes Perdudes 1; Pilotes Recuperades 2; Faltes Rebudes – i c) LÓPEZ (Molins) amb 30 minuts en pista; Tirs de dos  5/9  à 55%; Tirs de tres  2/6 à 33%; Tirs lliures 6/7 à 85%; Rebots 14; Assistències 4; Pilotes Perdudes 0; Pilotes Recuperades 2; Faltes Rebudes 10.

MAXIM ANOTADOR de la jornada, amb 33 punts, l’esmentat PASCAL



ELS DESTACATS DE LA JORNADA.

PASCAL (Vedruna)
LÓPEZ (Molins)
BARKSDALE (Salou)
GUARDIA (Mollet B)
OROSCO (Adt)


No hay comentarios:

Publicar un comentario