sábado, 10 de febrero de 2018

LA PRÈVIA de la JORNADA 16 a #LigaEba Gr. C/A ARENYS vs MASNOU i GR. C/B VIC vs PARDINYES


LIGA EBA  TEMPOIRADA 2.017-2.018

JORNADA 16.

10 i 11 de FEBRER.

LA PRÈVIA

Grup C-A.

  • Partit de la jornada ARENYS vs EL MASNOU


Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Div.
21.30
C.P. SANT JOSEP
COALCI C.B. SANT JOSEP

C.B. QUART GERMANS CRUZ

68
64

Diss.
18.30
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC
OIC-PENTA
U.B SANT ADRIÀ



Diss.
18.30
Llars Mundet
C.B. ROSER

IBERSOL C.B. TARRAGONA


Diss
19.00
Fontajau
BÀSQUET GIRONA

MATARÓ PARC BOET


Diu.
13.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA

BÀSQUET MENORCA


Diu.
18.00
Can Serra
BARBERÀ TEAM VALUES
BBA CASTELLDEFELS



Dill.
21.30
Fons de les Creus
ARENYS BÀSQUET JOVENTUT
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL


                      
  • A l’Hospitalet el Collblanc no vol desaprofitar l’ocasió de superar a un rival directe com Ubsa, separats per una sola victòria i situats en setè i vuitè lloc, l’average es pels visitants per un +19. Destacats Edson Àvila i Oscar Amo.

  • A les Llars Mundet, l’últim classificat, Roser, que ha encadenat dues victòries i amb opcions de permanència rebrà a un Cbt, en situació no gens fàcil. Destacats Albert Sulleva i Adrià Duch.

  • A Fontajau partit entre el co-lider Girona, que busca recuperar el primer lloc i el Boet, els de Mataró son sisens, i volen consolidar posicions. Destacats Xavi Costa i Marc Rubio.

  • A Tortosa Cantaires, tres derrotes consecutives l’han portat al penúltim lloc i amb canvis a la direcció tècnica buscarà capgirar la situació davant tindrà al Menorca tercer classificat, que buscarà un triomf per mantenir el seu lloc, després de la victòria de Sant Josep. Destacats  Joel Kindred i Jan Orfila.

  • A Can Serra duel directe per allunyar-se del descens Barberà i Castelldefels ambdós amb cinc victòries buscaran allunyar al rival, amb un average pels visitants de +17. Destacats Sergi Guardia i Jaume Zanka.

  • El partit de la jornada i derbi maresmenc es jugarà dilluns entre l’Arenys cinquè classificat i el líder El Masnou, oportunitat pels locals per apropar-se als primers llocs i els visitants si guanya Girona, necessitaran el triomf, per mantenir el seu lloc. Destacats Arnau Parrado i Albert Valle  

 Grup C-B.

  • Partit de la Jornada VIC vs PARDINYES.




Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
19.45
Illa Esportiva
C.B. CASTELLBISBAL
C.B. CERDANYOLA AL DIA


Diss
20.00
Castell d’en Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC

ILERDAUTO NISSAN C.B. PARDINYES LLEIDA


Diu.
12.30
Toni Servera

PALMA AIR EUROPA

C.B IGUALADA


Diu
13.00
Espanya Industrial
JAC SANTS
MULTIOPTICAS C.B. SALT


Diu.
17.30
Poliesportiu
B.C. MORABANC
ANDORRA

C.B. VALLS NUTRION


Diu.
18.00
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT
C.B. CORNELLÀ



Diu
18.15
Plana Lledó
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET
SIMPLY OLIVAR




  • Derbi vallesà a Castellbisbal entre el locals i el Cerdanyola, amb les mateixes victòries, quatre, i l’objectiu comú d’allunyar-se de la zona de perill. L’average +3 pels locals, per tant la victòria podria tenir doble valor. Destacats Ivan Mañes i Genis Tena.

  • El partit de la jornada a Vic, entre els blancs-i-vermells i els lleidatans del Pardinyes, ambdós igualats al primer lloc, amb dotze victòries i un average pels visitants de +17, d’aquest partit en sortirà el nou líder. Destacats Julià Garrote i Xavier Mendiburu.

  • Al Toni Servera un altre partit important per la classificació, en joc la tercera plaça entre el Palma i l’Igualada, empatats a onze victòries i amb un average de +3 pels locals, també aquí la victòria te un doble valor. Destacats Alberto García i  Eduard Tejero.

  • A l’Espanya Industrial enfrontament entre el Jac, últim classificat, que buscarà abandonar aquest lloc en l’enfrontament amb el Salt, que te una victòria mes, l’average es favorable els saltencs per un +2. Destacats Marc Magdaleno i Jamal Wimbish.

  • L’Andorra, penúltim classificat rebrà a un Valls, que lluita pel tercer lloc i que en cas de victòria es podria situar en segon lloc, d’aquí la gran importància del partit per ambdós equips. Destacats  Cinto Gabriel i Jordi Llagostera.

  • Al Josep Mora Mataró vs Cornellà, separats per un lloc a la classificació, vuitè i setè, respectivament i per dues victòries, per tant s’aproparan les posicions o s’allunyaran. Destacats Santi Serratacó i Roger lliteras.


  • A Mollet, partit molt important pels vallessans que tenen l’oportunitat d’apropar-se als llocs de privilegi, ja que degut els enfrontament directes entre favorits, el triomf els situaria a una victòria del segon lloc, el rival serà el sempre difícil Olivar. Destacats  Nil Angelats i Carlos Alocén.

No hay comentarios:

Publicar un comentario