miércoles, 7 de febrero de 2018

LA JORNADA 14 de la #CopaCatBQ GR.1 Els quatre primers segueixen en el seu camí cap el Play Off. Esparreguera, Badalonés, Salou i Martinenc i al GR. 2 Victòries dels tres primers classificats, Molins, Sese i Uesc i tot i l’ensopegada l’Alpicat manté el quart lloc.

• COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018

• JORNADA 14.

• 3 i 4 FEBRER.

GRUP 1.

• Els quatre primers segueixen en el seu camí cap el Play Off. Esparreguera, Badalonés, Salou i Martinenc.

70

Els quatre primers classificat tenien partits contra equips de la part baixa i vàren confirmar les expectatives:
  • L’Esparreguera, primer classificat imbatut, va superar a l’últim Mollet “B” (73-54), tot i la destacada actuació del visitant Jonathan Seidi amb 23 punts d’anotació i 22 de valoració .
  • El Badalonés, segon,  jugaba a Sabadell contra el Natació i es va emportar la victòria per un ajustat (66-71), destacaren el local Jonathan Ramírez 23 d’anotació i el visitant Cuesta 22 de valoració.
  • El Salou, tercer, rebia a l’altre equip sabadellenc el Bàsquet Pia, victòria pels de la Costa Daurada (74-62), amb una gran actuació una vegada més de Barksdale 35 punts d’anotació i 50 de valoració, MVP i màxim anotador de la jornada.

• El Martinenc, quart, es va desfer amb claredat del Lliça (96-67), destacats els locals Pau Mayor 21 punts d’anotació i Aitor Pérez 31 de valoració
  • En el partit de la jornada Granollers, sisè, rebia al setè l’Ademar, ambdós estaven separats per una sola victòria, triomf dels vallessans  (65-61), amb destacada actuació del local Carles Homs 19 punts d’anotació.
  • El penúltim Samà, rebia l’Artés, victòria visitant  (55-70), que els permet entrar en la lluita del cinquè lloc, el local Arnau Carreras 15 punts d’anotació i 19 de valoració.
  •  i finalment l’avantpenúltim Barna, es desplaçava a Reus per enfrontar-se al Ploms Salle i s’emportava a victòria (53-68), destacat el visitant Marc Subirach 18 punts d’anotació i 29 de valoració

GRUP 2.

• Victòries dels tres primers classificats, Molins, Sese i Uesc i tot i l’ensopegada l’Alpicat manté el quart lloc.

85

• Dels quatre primers classificats, només el líder Molins jugava de visitant davant el cinquè el Ciutat Vella, victòria del visitants (58-72), que segueixen encapçalant la taula, tot i la destacada actuació dels locals Adrià Tort 16 punts d’anotació i Marc Marín 21 de valoració.
  • El segon el Sese va superar no sense dificultats al Cbs, (82-72), que li permet seguir l’estela del líder destacats el local Álvaro López 24 punts d’anotació i el visitant Melgarejo 25 de valoració.
  • La Uesc va superar amb molta claredat Vedruna (83-48). El que permet als vallessans ser tercers classificats, en solitari. Destacat el local F. López 27 punts d’anotació i 19 de valoració.
  • L’Alpicat es va veure sorprès a domicili pel Sitges (73-87) i ara es quart. Destacat el visitant Goodman 19 punts d’anotació i 37 de valoració.

• Sant Quirze segueix en la lluita per sortir dels llocs de Play Out i va guanyar a domicili al Girona (82-85). Destacat el visitant Daniel Juan 22 punts d’anotació i 28 de valoració.
  • Santa Coloma i Circol en la lluita pel cinquè lloc vàren superar respectivament, el “Santaco” al Adt (82-75), amb esl destacats el visitant Orosco 22 punts i el local Alex López 37 de valoració i els de Badalona al Sant Nicolau (57-12), tot i la destacada actuació del visitant Adell 13 punts i 17 de valoració.

MVP i MAXIM ANOTADOR de la jornada, amb 50 de valoració i una anotació de 35 punts, per  BARKSDALE ( Salou) amb 33 minuts en pista; Tirs de dos  9/17  à 53%; Tirs de tres  3/4  à 75%; Tirs lliures 8/12 à 66%; Rebots 17; Assistències 0; Pilotes Perdudes 1 Pilotes Recuperades 1; Faltes Rebudes 8.