JORNADA 18
17 i 18 de FEBRER.

NOU BÀSQUET OLESA , 70 - C.B. CASTELLAR, 85.
EL CASTELLAR SEGON CLASSIFICAT EN SOLITARI
Els castellerencs afrontaven un nou desplaçament,  en aquesta ocasió a la pista del Nou Olesa, partit prou important en la lluita pels primers llocs, la jornada començava amb un triple empat al segon lloc entre els vallessans, l’Almeda i el Sant Boi, a la jornada del dissabte els de Cornellà perdien a la pista del líder Aese i el Sant Boi a la Seu, per tant era l’oportunitat pel Castellar per situar-se segon en solitari i va sortir a la pista de l’Olesa disposat a no desaprofitar l’ocasió,  amb dues variants al cinc inicial, Navarro i Tejedor en lloc de Bernadí i Cabrera, així de sortida ja van castigar el cèrcol local amb dos triples un de Cadafalch i un altre de Smith el que situava el resultat amb un (0-6) i posteriorment van augmentar les diferencies  a +12, encara que els locals la reduïren amb el (14-22), del primer quart, abans del descans la diferència es va arribar a situar +15 (32-47), al descans (34-48), a la represa es mantingueren les diferencies amb el  (56-71), al darrer parcial va reaccionar  l’equip local ja que a manca de dos minuts el resultat era de (70-80), però una cistella de Cadafalch novament i un triple de Cabrera tancaren el partit.

Pel C.B. Castellar jugaren i anotaren Navarro (16), Cadafalch (20), Tejedor (9), Germà (8), com a capità, i Smith (8), cinc inicial, també López (2), Bernadi (5), Cabrera (9) Santiveri (3), Timoneda i Junyent (5).