martes, 10 de marzo de 2015

JORNADA 18 LLIGA #EBA COLLBLANC, lider, JAC, segon i QUART, ST. NICOLAU I HOSPI tercers

RESULTATS LLIGA EBA JORNADA 18.

Nova victòria del líder Collblanc davant Quart, que ara comparteix amb L’Hospi, que va guanyar al Salt, el qual continua en descens, i  Sant Nicolau que va superar Cornellà. El Jac va superar al Martorell i manté el segon lloc en solitari; Andorra va superar fàcilment Arenys; i en un partit molt disputat Pardinyes superà Castelldefels que continua en descens

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

JAC SANTS, 80-  B.C.  MARTORELL SOLIVIN, 84.
Nova victòria dels barcelonins que es mantenen ferms a la segona posició de taula classificatòria, amb dues victòries de marge sobre el grup perseguidor. Per la seva part el Martorell continua la seva lluita per sortir del descens. El partit fou igualat fins al descans 38-34, però a la represa va sortir el Jac endollat de les gran ocasions i amb una gran defensa varen superar als visitants al tercer quart amb un espectacular 27-9, que deixava el partit vist per sentencia. Destacats per part local Soto 21 punts i 23 de valoració i Vázquez 15 i 14 i per part visitant Molina 15 i 12.

El líder va aconseguir una nova victòria a la pista d’un rival directe que va plantar cara en tot moment, però suma la segona derrota consecutiva després d’haver-se enfrontat als dos primers classificats. El partit semblava encarrilat pels del Baix Llobregat ja que al descans dominaven 37-47, però a la represa amb un espectacular 25-12 al tercer quart,  els gironins donaren la volta al marcador 62-59. Moment en que el líder va exercir com a tal i amb un espectacular 19-28 va resoldre el partit, amb aquest resultat els locals ara comparteixen el tercer lloc. Destacats per part local Montiel 20 punts i 21 de valoració, Masllorens 19 i 21 i Bataller 13 i 13 i per part visitant Andrés 18 i 23, Rodríguez 19 i 19 i Juan 18 i 12.

MORABANC ANDORRA, 67 - QUESO MILNER ARENYS BÀSQUET, 54.
Còmode victòria de l’equip del Principat davant un Arenys que ha encadenat la tercera derrota consecutiva i es troba només a dues victòries del descens. En aquest partit fins al tercer quart el domini dels locals va ser total amb un marcador de 53-24, amb una gran falta d’encert de l’equip visitant. Però en el darrer quart va arribar la reacció dels del Maresme amb un parcial de 14-30, però ja era massa tard i l’únic que varen aconseguir fou maquillar el resultat. És sorprenent el canvi experimentat en l’equip visitant que va anotar més punts en el darrer quart que en la resta de partit. Destacats per part local Colom 16 punts i 22 de valoració i Gabriel 19 i 21 i per part visitant Costa 18 i 17 i Zniteka 12 i 11.

CB. SANTFELIUENC, 84 – EL OLIVAR ZARAGOZA, 70.
Important victòria local al Joan Carles Navarro dels locals, que els hi permet sortir del descens, davant de l’equip aragonès que encadenava la segona ensopegada consecutiva a terres catalanes, després de perdre dijous a Sabadell. El partit va estar dominat per l’equip local, que va contar amb la participació de Higgs, amb 8 punts i 8 de valoració, fins al tercer quart amb una clara avantatge 72-48, que feia que el partit estigues totalment decidit tot i que els visitants reaccionaren en el darrer quart 12-22. Destacats per part local un espectacular Guirao 29 punts i 37 de valoració i Sanmartín 14 i 15 i per part visitant Pursl 10 i 11 i Hidalgo 12 i 17.

C.B. L’HOSPITALET, 67 - ISPORT SALT, 48.
Victòria local que li serveix per situar-se amb els mateixos punts que el tercer classificat, davant d’un desencertat  Salt, que va totalitzar 17 de valoració i que en cap moment va ser rival per l’equip riberenc, que al descans ja dominava 35-17 i que en el tercer quart amb un 18-13 va augmentar l’avantatge 18-13, tot i el 14-18 del darrer quart, amb aquest resultat els gironins continuen en zona de descens, tot i que la salvació esta a una sola victòria. Destacats Solé 12 punts i 14 de valoració, San Epifanio 12 i 17 i per part visitant Agustí 10 i 10.

SABADELL SANT NICOLAU, 93 – CB. CORNELLA, 68.

FOTOGRAFIA J.DOMENECH

Àmplia victòria local que amb l’ensopegada del Quart i la seva victòria de dijous davant El Olivar iguala al gironins al tercer lloc de la taula classificatòria, per la seva part Cornellà continuarà aprop de la zona perillosa. El partit fou dominat de sortida pels locals amb un primer parcial de 26-11, tot i que el Cornellà va retallar lleugerament l’avantatge amb un parcial de 23-26, arribant al descans amb avantatge vallessana de 12 punts, però de totes maneres el gran tercer quart dels grana 24-9, va portar la sentència al partit i sembla evidenciar que els sabadellencs van recuperar efectius i la seva millor forma. Encaren el tram final de temporada aspirant un any més a entrar a la fases d’ascens. Destacats per part local Espuña 19 punts i 25 de valoració, Angelats 17 i 17 i Costa 13 i 23 i com equip un impressionant 120 de valoració i per part visitant Coll 14 i 17 i Arqués 11 i 10.

FLOR DE VIMBODI PARDINYES-LLEIDA, 71- C.B. CASTELLDEFELS, 68.
Partit molt disputat entre dos equips que lluiten, els locals per marcar distàncies amb el descens i els visitants per sortir d’aquesta zona. La victòria local, tercera consecutiva, dóna tranquil·litat als lleidatans i confirma als visitants en descens tot i que la salvació està en aquest moment a un partit. El partit fou molt igualat, al descans el marcador era de 36-36 i a la represa gran actuació dels visitants que es posaren per davant en el marcador 23-28; semblava que tenien totes les opcions per fer-se amb el partit, però en un darrer i estrany quart el visitants solament foren capaços d’anotar 4 punts i tot i que els locals no estigueren massa més encertats els seus 12 punts, foren suficients per culminar la remuntada. Destacats per part local López 18 punts i 19 de valoració, Tamames 14 i 18 i Domingo 11 i 16 i per part visitant Gamarra 15 i 15 i Mestres 13 i 15.

MVP   i MAXIM ANOTADOR de la jornada compartit   Xavier Guirao  (Santfeliuenc)   amb 29 punts i 37 de valoració,  amb 29 minuts en pista  3/4 en tir de dos 75%;  7/11 en tir de tres  64%;  2/3 en tirs lliures 67%;  8 rebots;  5 assistència i 5 faltes rebudes.